Asterion Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 2 hours ago, riviera said: nece se mvp priznanje samo osvojiti sa gudurinih minus1 sam stigao na prvo mesto, tako da nije neophodno. mada, uchiha je krenuo jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) 8 minutes ago, Golijat said: Lucic nije bio bas toliko los ni danas ni proslu utakmicu protiv italijana,samo nas je navikao na mnogo bolje partije. Gudura mora da se probudi,a ako od Simona ne vidis nikakvu korist jbg onda,ne znam sta da ti kazem... 🙂 6 minutes ago, realno *w said: Jedino što nije bio dovoljno aagresivan u napadu, sve ostalo je bilo tu. Čak i u tom napadu je napravio nekoliko dobrih pozicija za ostale, a odbrana je bila perfektna, otud i ponajbolji -/+ u ekipi. Meni se čini da on definitivno podiže nivo igre. Moja greška, trebao sam precizirati da se moja opaska odnosila na igru u napadu. I danas je Lučić imao 5-6 čistih pozicija i odlučio da ne šutira, već da podeli izlazni pas ili čak da fintira igrača koji dobrano kasni, uđe u skraćeni korner i onda umesto da šutira opet podeli izlazni pas. Košarka se igra da bi se stvorila otvorena pozicija, a tvoje je da je šutneš kad te protivnik ostavi samog. @Realni Daj nemoj me zezati, kao da je +/- relevantan na ovim utakmicama, defanzivni doprinos mu niko ne može osporiti, ali u napadu može mnogo bolje. Ipak je on 10-12 ppg EL igrač, i dobro ga je služio šut u EL. Edited September 6, 2019 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 6 minutes ago, realno *w said: Nažalost, ništa od Rusa u 1/4 finalu... Nakantacemo onda bracu Poljake 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 10 minutes ago, Kronostime said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 5 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 2 minutes ago, zoe Bg said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Quote Kad počinje to svetsko prvenstvo? (Sergius, 6. septembar 2019 12:36) # Link komentara Preporučujem (+21) Ne preporučujem (-1) Edited September 6, 2019 by Asterion 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 11 minutes ago, Liska Manjina said: Moja greška, trebao sam precizirati da se moja opaska odnosila na igru u napadu. I danas je Lučić imao 5-6 čistih pozicija i odlučio da ne šutira, već da podeli izlazni pas ili čak da fintira igrača koji dobrano kasni, uđe u skraćeni korner i onda umesto da šutira opet podeli izlazni pas. Košarka se igra da bi se stvorila otvorena pozicija, a tvoje je da je šutneš kad te protivnik ostavi samog. @Realni Daj nemoj me zezati, kao da je +/- relevantan na ovim utakmicama, defanzivni doprinos mu niko ne može osporiti, ali u napadu može mnogo bolje. Ipak je on 10-12 ppg EL igrač, i dobro ga je služio šut u EL. Ne znam šta bih ti rekao, stoji da je mogao da opali to, isto tako ovo što je fintirao igrača i prošao i napravio višak, nije loš potez. Nije da je baš toliko bio sam, čuvar se oba puta bio dobro zaleteo. Ali jedna stvar mi nije jasna: igramo jako bitnu tekmu druge runde, damo 90 poena, pobedimo 50 razlike, sprdamo se na terenu, odmorimo nosioce, opet se proučava koji igrač nije baš dao nešto posebno, jer valjda treba 12 igrača da da po 12-13 poena, da bi sve bilo ok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 7 minutes ago, OnionKnight said: dajte malo dužu verziju ovoga u gifu, jbt koji momenat... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Men' ovo bilo najlepše Luča - Jokara - Beli - Luča [emoji106]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 minute ago, realno *w said: Ne znam šta bih ti rekao, stoji da je mogao da opali to, isto tako ovo što je fintirao igrača i prošao i napravio višak, nije loš potez. Nije da je baš toliko bio sam, čuvar se oba puta bio dobro zaleteo. Ali jedna stvar mi nije jasna: igramo jako bitnu tekmu druge runde, damo 90 poena, pobedimo 50 razlike, sprdamo se na terenu, odmorimo nosioce, opet se proučava koji igrač nije baš dao nešto posebno, jer valjda treba 12 igrača da da po 12-13 poena, da bi sve bilo ok. Generalno mislim da imamo loš učinak sa te pozicije, pozicija trojke. To se ne odnosi samo na današnju utakmicu već na celi turnir, a boga mi i na pripremne utakmice. Protiv ozbiljnih odbrana poput Francuske ili Amerike trebaće nam da navedeni igrači pogode taj otvoren šut i da uzmu šut bez razmišljanja. Daj nemoj me zezati, imao je i više nego dovoljno vremena da šutira, a to što se protivnik zaleteo može samo biti bonus pošto može faul iznuditi. Nije on napravio nikakvu prednost tim driblingom, obziromd a je i nakon njega ostao sam i poslao izlazni pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Da ne bi ove kontre Bobija, imali bi dva plejmejkera sa 0 poena i 17 asistencija. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Sakrivamo karte pred ostale meceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 dajte malo dužu verziju ovoga u gifu, jbt koji momenat... Jel ovo beše kad je poveo Jokić, dodao Bobiju koji je našao Jovića dole ko snajperom [emoji1]U normalnoj košarci obično 1 počinje napad pa 4 nalazi 5, kod nas naopako, 4, 5 pa 1 pod košem [emoji12]Sent from my SM-N950F using... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Edited September 6, 2019 by momohyoideus 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 22 minutes ago, Asterion said: Kod Mute je secer u kockama, kod Mute je secer u kockama, kod Mute je secer u kockama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 12 minutes ago, realno *w said: Da ne bi ove kontre Bobija, imali bi dva plejmejkera sa 0 poena i 17 asistencija. Reko Sale da ćemo igrati s visokim petorkama i eto Bobija na pleju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Poslednji od mene, idem da radim nesto pametno za promenu Edited September 6, 2019 by momohyoideus 12 9 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Najbolje za kraj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Znaci li nam necija pobeda danas (Italija - Spanija) ili nam varnice jaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 39 minutes ago, realno *w said: dajte malo dužu verziju ovoga u gifu, jbt koji momenat... 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts