Beonegro Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 7 minutes ago, Babaduka said: Bogdan je najbolji bek na prvenstvu. Ps meni se cini da je bogdan nizi nego sto pise na merama stane pored Gudurica dobrih 5/6 cm razlike Onda je viši nego što piše, Gurović je zvanično 206cm 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 4 hours ago, jedibojan said: Nasi 95-2002 EP 3*zlato, 1*bronza SP 2*zlato OI 1*srebro 7 medalja za 8 godina Matori, kakve sad to veze ima? Moja poenta je da ova sada naša repka nije bez dileme najbolja evropska repkanu 21. veku, jer to je bila tvrdnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 5 minutes ago, BojanaCZV said: Bogdan moze da bude rame uz rame sa Stojakovicem. decko zivi za kosarku, nema poroke i od njega ocekujem da bude svake godine sve bolji I bolji. za mene je za sada, najbolji kosarkas posle Stojakovica iz ere ex yu. Uh, baš jaka rečenica. Ima vremena da se svode računi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 minute ago, Beonegro said: Onda je viši nego što piše, Gurović je zvanično 206cm 😛 Što ti se priviđa Gurović 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 4 hours ago, Kastel said: Ne znam kako je tekla diskusija ali Bogdanović nije ni blizu snazi koju je imao Stojaković u prajmu. Nije blizu ni individualnim priznanjima, a ni zlatnim medeljama. Nepotrebno ih je porediti, a nije ni uporedivo. Diskusija je bila ko je bolji all-round igrač a ne ko je ukupno imao bolju karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 sta se podrazumeva pod era ex yu? btw, meni Stojakovic nije bolji/veci od Bodiroge 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Sjajan je Bogdan, ali Jokic je vanzemaljac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 6 minutes ago, Green23 said: Što ti se priviđa Gurović 😄 Damn, skinuo sam sočiva 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 8 minutes ago, SunZero said: sta se podrazumeva pod era ex yu? btw, meni Stojakovic nije bolji/veci od Bodiroge Naravno da nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Naravno da jeste... I šta sad? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 3 hours ago, Asterion said: Zasto Stalone sa Aliekspresa, kad moze i Zan Reno sa Amazona? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 SERBIA vs ITALY Jovic ☆☆☆☆ Micic ☆☆* Bogdanovic ☆☆☆☆* Guduric ☆* Lucic ☆☆* Simonovic ☆☆* Bircevic ☆ Bjelica ☆☆☆ Jokic ☆☆☆* Raduljica ☆☆☆☆ Milutinov ☆☆ Marjanovic ☆☆☆ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 10 minutes ago, Miki28 said: Naravno da nije... 7 minutes ago, Guru said: Naravno da jeste... I šta sad? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: SERBIA vs ITALY Jovic ☆☆☆☆ Micic ☆☆* Bogdanovic ☆☆☆☆* Guduric ☆* Lucic ☆☆* Simonovic ☆☆* Bircevic ☆ Bjelica ☆☆☆ Jokic ☆☆☆* Raduljica ☆☆☆☆ Milutinov ☆☆ Marjanovic ☆☆☆ Smanji Birci ocenu za najmanje jednu zvezdicu. Sve ostalo taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) Bogdan je zver u majcu na bratele. Danas je imao 5 ukradenih ali dva živa pasa je uhvatio italijanima kada im je lopta išla najbrže u rotaciji. Samo se stvorio na liniji dodavanja i oba puta već bio u kontri. Onako fokusiran, pametnica im je pročitao patern ili je prisustvovao tajm-autu Italije...nema treće. U svakom pogledu mu se vidi da je ''on the mission''... njega još proganjaju duhovi sa evropskog. Sa tim srebrom se nije pomirio. Ne sećam se našeg igrača koji je tragičnije podneo poraz u finalu. Pamtimo i mi one suze Bogdane...svaku da naplatiš ovde...bar sad ima ko da pomogne. Godspeed dečkonja Edited September 4, 2019 by Wingwalker 39 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Rudi se danas povredio pri kraju utakmice sa Iranom, nadam se nista ozbiljnije, par utakmica pauze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Gledam Djurovica u poluvremenu utakmice i razmisljam koliko bi jak bio na ovom forumu. Izgleda da je u veoma jakoj i energicnoj trolerskoj formi, nadam se da ce ga neko dovesti ovde. 12 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Mislim da nam rezultatski pobeda protiv Spanije nece biti neophodna jer ocekujem da Italija dobija Spaniju na jednu ili dve lopte. Na koga prvi iz grupe ide u cetvrtfinalu... tamo na Ruse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 53 minutes ago, Marvin said: Matori, kakve sad to veze ima? Moja poenta je da ova sada naša repka nije bez dileme najbolja evropska repkanu 21. veku, jer to je bila tvrdnja My bad. Propustio sam ovaj deo u 21. veku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 2 hours ago, Asterion said: Boban Marjanović i zemljani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 4 minutes ago, mmajstor said: Mislim da nam rezultatski pobeda protiv Spanije nece biti neophodna jer ocekujem da Italija dobija Spaniju na jednu ili dve lopte. Na koga prvi iz grupe ide u cetvrtfinalu... tamo na Ruse? Prvi ide na drugoplasiranog u grupi Argentina 3-0, Poljska 3-0, Rusija 2-1, Venecuela 2-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 29 minutes ago, pantelia24 said: Rudi se danas povredio pri kraju utakmice sa Iranom, nadam se nista ozbiljnije, par utakmica pauze. Onu sa nama nek propusti, ako ikako moze. Posle toga, nek se oporavlja odma' ako oce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 2 minutes ago, Green23 said: Prvi ide na drugoplasiranog u grupi Argentina 3-0, Poljska 3-0, Rusija 2-1, Venecuela 2-1 Trebalo bi to iskoristiti jer svi nabrojani nece proci ispod 20plus. Eventualno Argentina igra nesto cvrsce i energicnije pa nam mozda mogu napraviti neki problem. Polufinale nam se smesi a posle kako bude... samo nek se cuvaju povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Kod Bogdanovića mi se dopada što on želi da preuzme odgovornost i oseća da je on taj koji treba da reši meč. Otuda i suze pre dve godine i samokritika da je morao da odigra bolje. Ono što ne valja je što se to godinama ponavljalo i što je na sebe navukao strašan pritisak. Da bi skinuo to da sebe i da bi konačno preuzeo ulogu pravog lidera on mora konačno jedno finale da odigra onako kako igra ove utakmice (pod uslovom da dodjemo do finala). Njega samo psiha deli od toga da postane ono što je bio Bodiroga, ili Danilović. Sve ostalo ima. Do tada ne bih ga uzdizao previše (dovoljno je i što sam sebi nabacuje pritisak), a svakako ga ne bih kudio, jer razloga za to nema. Možda i sam bude rasterećeniji ukoliko Bjelica i Jokić isporuče ono što se od njih očekuje. U suprotnom sve oci će biti uprte u njega, a da li će se izboriti sa time, vreme ce pokazati. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 minute ago, Casaubon said: Onu sa nama nek propusti, ako ikako moze. Posle toga, nek se oporavlja odma' ako oce. Ja ga bas prizeljkujem... em je mator a i dalje misli da moze, em moze svojim bezobrazlukom da motivise nase igrace (samo Jokic Stop). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts