McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva partija Miljenovica, junacka. Flertuje sa tripl dablom. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Gaga said: Miljenovic Vidi se da igra u ozbiljnom klubu... Rile i Miljen porobili... 3
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Risticu alal vera momcino, digao nas je kad se lomilo kao pravi kapiten i onda ih prelomio isto tako. 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto Milan "Uške" Mlađan, igrao u Zadru 1986. kad su pobedili Cibonu u finalu sa sve Draženom, godinu posle u IMT-u bio prvi strelac Lige i osvojio Kup. 3
Gromovnik Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, McLeod said: Jeste, tipa Radnicki NBG, mislim. Dusan mi je bio jedan od omiljenih igraca u Radnickom. Ćale igrao u IMT sa Lukovićem, Kreckovicem. Pa je bio u Zadru onu sezonu kad su sa Djurovicem kao trenerom tukli Cibonu sa Drazenom u finalu plej ofa stare Jugoslavije 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Gromovnik said: Ćale igrao u IMT sa Lukovićem, Kreckovicem. Pa je bio u Zadru onu sezonu kad su sa Djurovicem kao trenerom tukli Cibonu sa Drazenom u finalu plej ofa stare Jugoslavije Da, rece Stileto, pomesao sam Radnicki i IMT
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, McLeod said: Pravimo vecu seriju nego PAO protiv Partizana xexe Druze..... 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kasnio je sa Tanaskovicem i treba da vrati Momirova umesto Andjusica
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ozbiljna potrosnja da se stigne ona razlika. Nadam se da ce biti snage do kraja da se izdrži. 💪
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Opet pravimo gluposti... Kakav Jaramez bre... Ovaj Šumaher ima 4 lične, napadni ga jbt... Edited 1 hour ago by Issey
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde momci nemojte sad da napravite sranje. Imali smo 45-15 u drugom u jednom trenutku.
Recommended Posts