Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Žilee said: Ljudi oladite ,Alimpije je jedini pravi izbor,to sto ovi igraci kurca ne vrede ,nije njegov problem,dokaz da ovi igrace ne vredi i da se ne pitaju posle sto ne idu na velika takmicenja. Na osnovu čega jedini pravi izbor? 1
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Žilee said: Alimpije je jedini pravi izbor U kom svetu i za šta, majke ti? 2
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako se izgubi u Skenderiji to je kraj kvalifikacija pre nego sto su one i pocele, nadam se da su toga svesni u Savezu pa bi bilo lepo da se spreme na odgovornost. 1
Del Piero Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dokle cemo da kunemo losu srecu zbog toga sto svi protiv nas sutiraju kao u transu? Jednostavno smo bedni u odbrani, u kojem god sastavu da izadjemo. Pritom smo ogromna reprezentacija protiv koje svi imaju veliki motiv i zelju. Ja ne mogu da shvatim da mi vise ne umemo da prebijemo nikoga, da igramo u kost. Neka sutnu 15 bacanja za cetvrtinu, bar ih prebij. Dodje ti Svajcarska u sred Pionira i utrpa 57 poena za poluvreme. Pocinje utakmica, prvi napad potpuno otvorena trojka, najblizi covek na 4 metra od sutera. Prva 4 napada nismo odbranili, pa onda su bile dve lagane kontre. Jedno 15 poena su dali bez da smo ih takli. Porazavajuce, postali smo ekstremno mekani. Ugasio sam televizior nakon trojke iz ceonog auta, posle najobicnijeg bloka za primanje lopte covek je ostao sam kao duh jer su i Rebic i Ristic otisli na coveka koji je katovao ka kosu. Previse volim ovu reprezentaciju da bih gledao ovo, bolje sacuvati zdravlje. Edited 1 hour ago by Del Piero 5 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je najsramotnije poluvreme u istoriji reprezentacije, a da se ja secam. Eeeej, od Svajcarske, pa makar mi bili u ovako bednom sastavu, ovde ima igraca EK timova 1
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago niko neće da se zamara pričama o ml. kategorijama, ne mislim na neke aleksandrov talente, nego generalno... koga boli kita za to, dolaziće novi klinci... e pa evo došli su
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bosna drzi egal sa Turskom u vrhunskom sastavu. Bice ovo bas jebeno
Saxon01 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 🤣I Svajcarska pocela da nas delje... E Srbijo Srbijo.... Nekada koasarkaska velesila.....
Volter Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Odmah drugačije kad se igra agresivnije i sa više energije.
Thor Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Evidentno bolja energija...ali morace i nesto kosarkaski da se pokaze
Stiletto Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, Volter said: Odmah drugačije kad se igra agresivnije i sa više energije. Švajcovi promašili pet trojki zaredom i odmah se raspali. Moderna NBA prangijato košarka koju sve "leve" reprezentacije raubuju na max pa ako ih sere šut, tu su. Ako ne, pukli bi i ovako i onako.
La mano de Dios Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Jaramaz je nevidjena sramota, na sta bre ovo lici, Tavares meksa sutira od naseg beka.. 1
Problem sa licnim greskama Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Nestvarno su nam losi bekovi naspram svajcarskih.
NikolaTest Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 2 minutes ago, ljutikrilo said: neki strim? Ne treba ti, nemoj mučiti sebe.
La mano de Dios Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Inace Bosna se sasvim solidno drzi protiv evroligaske ekipe Turske u Istanbulu, lose nam se pise ako ovo izgubimo veceras.
propolis Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Miljenovic, Momirov, Tanaskovic, Koprivica jedini raspoloženi. Kada bi se Andjusic pokrenuo mogli bi da pobedimo
diego Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Pa mi sa Jokicem i ostalim najboljim igracima, ne mozemo bez Bogdana ni Finsku da pobedimo, a ovde pokusavamo Svajcarsku sa nekim X timom. Sramota sta se radi.
Kosjan Willavić Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Rile madjija- ubaci trojku i onda napravi 2+1 faul
Recommended Posts