Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Lepa vest, zaista. Mnogo prolazi ispod radara da je Milutin bio povredjen tokom veceg dela grupne faze EP 2022, sto je i glavni razlog zbog cega je bio spor, trom, bez energije protiv Italije. Ako je on spreman imamo bez premca najbolju visoku liniju na turniru.

Nisam bas siguran da je to tacno ,fransuzi imaju daleko vise opcija na visokim pozicijama Sarr,Poarje,Lesor,Gober,Wembi.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, aleksandar2806 said:

Nisam bas siguran da je to tacno ,fransuzi imaju daleko vise opcija na visokim pozicijama Sarr,Poarje,Lesor,Gober,Wembi.

Uvek ima te diskusije o Francuskoj i nasoj centarskoj liniji pred svako takmicenje - tradicionalno naginjem da kazem da smo sa Jokicem na 5 bolji od bilo koga u svim kombinacijama pa i sada. Naravno, da su jako dobra ekipa pored svega.

Nema jos zvanicne informacije ali mislim da ce Wemby tesko igrati ovo EP. Selektor im je pre par nedelja rekao da se jos uvek nadaju. To je objavio L'Equipe. Inace sve na stranu, videlo se zadnje godine u Parizu da se jako muce protiv Jokica i Petruseva, ta utakmica iako prijateljska je bila dosta takmicarska, prvenstvo je prvenstvo ali se ne treba tu preterano plasiti. Mnogo smo organizovanija ekipa i zato i izgledamo uvek bolje od njih.

• Like 3
Posted
18 minutes ago, aleksandar2806 said:

+ Jabusele, pa i Fall 😀

Posted
2 hours ago, Dzo23 said:

„Da, naravno! Svi mi to želimo. Kult srpske reprezentacije se vratio, svi igrači žele da budu deo tima. Nadam se da ćemo biti zdravi, to je glavno. Uživamo da provodimo leta zajedno. Bili smo drugi na svetu, treći na Olimpijskim igrama, samo nam nedostaje Evropsko prvenstvo. Imamo i sve medalje – osim zlatne. Dakle, vreme je.“

Malo para usi ovo - sta, kao kulta nije bilo do prosle godine. Kult postoji odavno, samo neki pojedinci nisu bili toliko zapaljeni za tu pricu i to je sasvim okej. 

• Like 1
Posted

Prica iz svoje perspektive. Imao je razmimoilazenja sa Saletom, tako da je moguce da je tek sad kliknulo kod njega u glavi. Ostali igraci poput Tea, Jovica, Boba su zivi primer da je kult bio tu, kroz razlicite iteracije repke. Nas navijace da ne pominjemo, pa mi smo se sekli na dres kosarkaske repke u kontinuitetu jos od onih kletih devedesetih...

• Like 7
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Uvek ima te diskusije o Francuskoj i nasoj centarskoj liniji pred svako takmicenje - tradicionalno naginjem da kazem da smo sa Jokicem na 5 bolji od bilo koga u svim kombinacijama pa i sada. Naravno, da su jako dobra ekipa pored svega.

Nema jos zvanicne informacije ali mislim da ce Wemby tesko igrati ovo EP. Selektor im je pre par nedelja rekao da se jos uvek nadaju. To je objavio L'Equipe. Inace sve na stranu, videlo se zadnje godine u Parizu da se jako muce protiv Jokica i Petruseva, ta utakmica iako prijateljska je bila dosta takmicarska, prvenstvo je prvenstvo ali se ne treba tu preterano plasiti. Mnogo smo organizovanija ekipa i zato i izgledamo uvek bolje od njih.

Njihov problem je bio playmaker koji ce da postavi napade i razigra ostale,sada tu imaju Maledona.

Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Dobar je Theo, sjajan, ali on je pre svega skorer. Naravno ima 4 i po as u EL uz puno slobodu ali i 3 TO. Neće on tu vrteti pikove na kapici do iznemoglosti. Ja sam ubeđen da će Okobo imati vrću ulogu.

Pa i ne treba da vrti pik,kada moze da iskreira iz  igre 1 na 1 sut za sebe a nakon toga za ostale.

Posted
46 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Tako jednostavno znaci. Dobro, videcemo kako ce to izgledati u FIBA grindu sa konstantno punim reketom, za dobrog igraca sa prosecnim sutom za 3 poena i prosecnim pregledom igre. 

Valjda se slazemo da je dobro imati igraca koji moze ostvariti prednost bez pomoci bloka.

Posted
12 minutes ago, aleksandar2806 said:

Valjda se slazemo da je dobro imati igraca koji moze ostvariti prednost bez pomoci bloka.

Ako je to pitanje, slazemo se. Tu gde se ne slazemo je da im je Maledon missing piece organizacije da bi se disbalans izmedju spoljne i unutrasnje linije iznivelisao i da bi se njihov strahoviti fizicki potencijal eksploatisao. Izgledace kao zadnjih godina, mnogo amplituda, mnogo pritiska na loptu, mnogo skokva u napadu, mnogo mucenja u igri 5 na 5.