Problem sa licnim greskama Posted April 5 Posted April 5 Koliko vidim ima jos karata za top 16 i top 8 ako nekoga zanima.
Урош19 Posted April 8 Posted April 8 Doživeo sam da mi naš lik na subredditu Nuggetsa kaže kako je Pešić smeće od trenera jer je izgubio 2 puta od Italijana 1 8 1
DameTime Posted April 8 Posted April 8 5 minutes ago, Marko said: Tako ti i treba kad ideš na subReddit Nuggetsa 😁
Урош19 Posted April 8 Posted April 8 24 minutes ago, Marko said: Tako ti i treba kad ideš na Reddit 😁 Ko mi kriv kad sam napustio toplotu sveopšte diskusije
Poenter Posted April 11 Posted April 11 16 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Tristanovci, izvinite! Zna li se šta, da li je ovaj post oftopik?
Erik78 Posted April 11 Posted April 11 20 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Tristanovci, izvinite! Izvini, znaci li ovo da ce, ipak, igrati za Srbiju? 🤔
Problem sa licnim greskama Posted April 11 Posted April 11 17 minutes ago, Erik78 said: Izvini, znaci li ovo da ce, ipak, igrati za Srbiju? 🤔 Ne znam zaista. Lično imam feeling da hoće. Zaista je izvinjenje momcima koji su verovali u njega jer sam ja ozbiljno smatrao da je prosećni EC kvalitet.
Stiletto Posted April 11 Posted April 11 Dajte, molim vas, ovako kao Tristać je u garbage time-u u NBA punio i Poku, pa kad došlo ozbiljno ono cvrc. 6 1 1
Problem sa licnim greskama Posted April 11 Posted April 11 44 minutes ago, Dzo23 said: A šta je? Elitni evroligaški? Klupaško ABAligaŝki 36 minutes ago, Stiletto said: Dajte, molim vas, ovako kao Tristać je u garbage time-u u NBA punio i Poku, pa kad došlo ozbiljno ono cvrc. Ajde Poku, ali i Kalaitzakis 😄
Manu Posted April 17 Posted April 17 Nakon što sam propisno izrage-ovao po EL temi vreme je da se spusti lopta i okrene se podršci kapitenu u narednih 5 meseci 2 2
Beonegro Posted yesterday at 12:10 PM Posted yesterday at 12:10 PM Nikola Jović pravo iz povrede izjednačio lični rekord u poenima (24). Jutros mi je izašao video njegovog nedavnog gostovanja kod Gorana Dragića, na početku kad se zagrle Jović djeluje kao da ima 30cm više od Dragića i u visinu i u širinu: 1
ljutikrilo Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM znam da je bilo priče na ovoj temi oko dresova reprezentacije, ali moram da pitam, gde može da se kupi orginal peak dres, jokićev npr.? i koja je cena, nadam se da nije neka udaračina... ne verujem da je najk uspeo da izbaci nešto svoje, a ne znam ni od kad su oni ozvaničeni
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:10 PM Posted yesterday at 01:10 PM Evo ima ovde, verovatno može da se doštampa broj / prezime: https://dunkshop.rs/kosarkaski-dres-2023-peak-kss190123pl
bekrinjo Posted yesterday at 05:20 PM Posted yesterday at 05:20 PM Ima i na sajtu peaksport.rs dresova iz prethodnih godina, cena je niža nego u dunkshop-u
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/raspored-kosarkaske-reprezentacije-srbije-eurobasket/ 27. VIII 20:15 Estonija 29. VIII 20:15 Portugalija 30. VIII 17:00 Letonija (al nam uvališe...) 1. IX 20:15 Češka 3. IX 20:15 Turska Sve utakmice: https://assets.fiba.basketball/image/upload/v1746000840/fiba-eurobasket-208853-competition-system.pdf 1
Recommended Posts