Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Miki28 said:

Stvarno mislis da mi kalkulisemo u odbrani?

Mislim da ne zapinjemo, problem je koncentracija. Plus što igraju postavke koje neće videti parketa u utakmici koja se broji.

2 minutes ago, Issey said:

Ne bi bilo loše malo pokazati zube... Teško da imamo nešto od toga da nas ponovo ponize kao prošle godine... A ide ka tome...

Prošle godine je bila bitna utakmica, ova nije.

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Mislim da ne zapinjemo, problem je koncentracija. Plus što igraju postavke koje neće videti parketa u utakmici koja se broji.

Prošle godine je bila bitna utakmica, ova nije.

Kakva god da je utakmica, izađeš na teren i odereš protivnika. To je to. 

• Like 1
Posted
Just now, PavNO1 said:

Kakva god da je utakmica, izađeš na teren i odereš protivnika. To je to. 

Tako je. Ako možeš. Sve ostalo su izgovori...

Posted

Bolje da su odradili neko rastezanje, masaže neke, đakuzi, šta ja znam .. ako smo se ovako usrali od neke dodatne potencijalne povrede, bolje da ne igramo uopšte, stvarno ne vidim svrhu.

Posted (edited)
4 minutes ago, Issey said:

Tako je. Ako možeš. Sve ostalo su izgovori...

Pa naravno. Slovenci svaku utakmicu izlaze sa stavom - sad ćemo da se igramo košarke. Znaju sa čim raspolažu. Mi kao kakve babe. Možda naši MVP-ijevi nisu baš toliko dobri kao što se priča. Samo kažem. 

Edited by PavNO1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

odličan rez je minus 7 za poslednju četvrtinu: sad da vidimo tzv situacionu vežbu - da li smo spremni da rešimo poslednju četvrtinu sa iskustvom prethodne tri.

pre svega stvar bball iq-a, imo

Edited by uini
  • Like 3
Posted

Micic igra bas losu odbranu, ovaj Manion ga je i u Beogradu lako prolazio , sada ovde isto, nista se nije promenilo, a koliko znam od tada italijan je dugo vremena bio van terena zbog povrede

• Like 5
Posted
Just now, Golijat said:

Ne znam, meni je Marinkovic opet dosta tanak...

Daj Bože da Nedović,Gudurić i Bjelica budu zdravi. Marinković, Jaramaz i Kuridža u reprezentaciji su tumor za oči. 

Posted (edited)

Italijani imaju suđenje skoro kao Slovenci pre neki dan. Faul na Lučiću i dve poklonjene lopte samo u poslednjih minut i po

Edited by Green23
  • Like 1