threepwood Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 I taj Jokic koji sada pokusava da vrati karijeru na pravi put preko reprezentacije, a raspada se cele sezone. Precrtati odmah! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 2 minutes ago, Dzistrou said: Poslednji put kada se ovako kolektivno išlo na zicer, ostali smo u Novom Sadu. Bio Darkelja u ekipi, to se ne racuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Stvarno mislim da nema sanse da idemo sa samo 4 prava visoka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 9 hours ago, Bek said: Nisam ni primetio jednu stvar, a to je samo dokaz koliki su klosari iz PEAK-a. Nama grb na poslednjem crvenom dresu uopste nisu lepo isekli i napravili ga transparentnim već je ostalo belo u sredini krune Ranije dok je igrao Krle je to bilo lepo uradjeno Gledam sad, kada guglate grb Srbije i idete na slike i izaberete opciju da izbaci samo providne slike, prvi koji izadje je taj lose isecen, a da su se potrudili da ne uzmu taj prvi na koji naidju nego bar drugi, sa jebene Vikipedije, sve bi bilo ok. Aj se ti zamlacuj sa fotosopom ako hoces. Belo, nebelo na kruni, bitno je da nadobudni Ameri padnu u finalu. Koga briga za dresove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pasce, pasce...45 razlike k’o prosli put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 9 minutes ago, threepwood said: I taj Jokic koji sada pokusava da vrati karijeru na pravi put preko reprezentacije, a raspada se cele sezone. Precrtati odmah! Kursadžijski humor koji ne priliči tvom forumskom renomeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 40 minutes ago, Markoss said: Kuzmic nakon ovakve sezone, i problema sa povredama nema sta da trazi na pripremama. U 12 sigurno ne bi usao, sve i da je zdrav. Jelovac mi isto bode oci, al to je vec subjektivno. Sve je jasno, ali ovo je spisak iz ugla Saleta. Mozda sam zaboravio Simona, ne bi me iznenadilo da bude na spisku. Kao i Radulju umesto Bobija. Macvan se isto patio sa povredama, Jelovac tu dodje kao najrealnija zamena... Sale je vodio i Bircu nesrecnog, tako da ce pre da pozove cistu cetvorku nego da krpi sa Kalinom ili Lucicem. Ali se slazem... ovaj tvoj sastav je najrealni i najbolji na papiru. DM i Macvan (da je zdrav) su najblizi kvalitetom. Ali opet, Sale ima neko svoje vidjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nazalost ide Birca u 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Помаже Бог. Теодосић Мицић Јовић Богдановић Недовић Гудурић Калинић Бјелица Симанић Јокић Милутинов Марјановић Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Bog ti pomogo. Crveni su lepši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja bih Miškovića vodio ako bi išao jedan klinac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Помаже Бог. Теодосић Мицић Јовић Богдановић Недовић Гудурић Калинић Бјелица Симанић Јокић Милутинов Марјановић Tegi brt, 'de ti je Lucic? Ne more to bez Luchoa. Izbaci Nedovica ubaci Chiclua pa da te pustamo u svlacionicu. [emoji3] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Eve ga Bobi kod Ivanovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Bobi se izgleda navikao na kamere i lepo mu...nadam se da se nije odvikao od parketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Za nivo reprezentacije i više je nego u dobroj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 12 minutes ago, mmajstor said: nadam se da se nije odvikao od parketa. Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 3 hours ago, Hamilton said: Pasce, pasce...45 razlike k’o prosli put Ne siri defetizam po sportskom delu foruma. I 2002 je bilo ispod 5 posto sansi. Tesko ce biti ali ne i nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) Teo, Jović, Micić Bogdan, Nedović(Gudurić) Kalinić, Lučić Bjelica, Simanić Jokić, Milutinov, Bobi Jedna jedina dilema je ko je potrebniji ovom timu, Nedović ili Gudurić. U idealnim uslovima mislim da je to Nedović. U vezi Simanića ne bi trebalo da ima dvojbe, ako krenemo od toga da je on jedina šansa da skorije posle povlačenja Bjelice imamo respektabilnu četvorku. A svakako nećemo igrati sa svih 12 igrača sve utakmice. Mačvan je okej samo ako je potpuno spreman za najjače utakmice. Protiv Angole mogu i ja. Edited June 8, 2019 by Vredni mrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 11 hours ago, Markoss said: Za sparing na pripremama povesti Milosavljevica, Simona, Macvana i Radulju. ove igrače ne zoveš da sparinguju, nije ok. zoveš ih ako misliš da imaju mesto u 12 pod nekim okolnostima 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) Pored zivog Pota Edited June 8, 2019 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Zna li neko kako Apić igra otkako je otišao u Lokomotivu Kubanj? Da li bi on možda mogao biti to rešenje na četvorci kao zamena Bjelici? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ako su konkurencija ludi Birča i vraća-se-iz-povrede Mačvan, Simanić bi bio no brainer za mene. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) i ja se nadam da će biti na širem spisku. nije kao da je zaslužio ali repka nije odred zaslužnih. u idealnom scenariju bi doneo svašta repki. bilo za 10 min na terenu ili kao zalog za budućnost Edit @Arsenije Pesic Edited June 8, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Misliš na užem širem spisku? Pa da, i za 10 min na terenu i za budućnost reprezentacije, ne vidim boljeg kandidata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Boban gostovao kod Ivana sinoć. On, Jokić i Teo sa dva drugara igraju CS:GO 5 na 5 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts