korona je najveća prevara Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 3 hours ago, Drakaris said: Mhm, posto je Salo sujeta, koji ce li nadimak Kokoskov dobiti 🤔 Da vidimo koliko ce cijih biti na spisku pa ce ona strana cijih je manje da da po njima adekvatan nadimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Mozda ce vise odgovarati naperlitani curan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) 4 hours ago, Swift Pancakez said: mogao je npr. da ne proziva javno bobija i jokica sto su jedno leto stavili nesto drugo kao prioritet. Ni meni nije poznato da je davao bilo kakve nekorektne izjave protiv Jokica. Bobiju takodje nije ispodcitavano zato sto je nesto drugo stavio kao prioritet nego zato sto je ispao nekorektan u svom danas-hocu-sutra-necu-hokuspokus-evo-longete-na-nozi-a-da-ja-ipak-preskocim-pripreme ponasanju. Odlicna vaspitna mera koja ne da nije poremetila odnos, vec je Bobi sustinski shvatio sta je uradio i to se vise nikada nije ponovilo. .... za onaj ostatak - trebalo bi da uzmemo transkripte svih razgovora u toku godine sa igracima da ocenjujemo kakav je to odnos... ej savane brate ili ej savane odjebi imam pametnija posla. Ovako samo pravimo konstrukcije. Edited November 21, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 14 hours ago, mmajstor said: Mozda ce vise odgovarati naperlitani curan. Zaludan pop i živinu krštava 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Quote Svetska košarkaška federacija (FIBA) objavila je na koji način će biti raspoređene reprezentacije koje će se boriti za mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine. Na kvalifikacionim turnirima će ukupno učestvovati 24 nacionalna tima, koje će biti raspoređene u šest šešira. U prvom šeširu se nalaze Srbija, Grčka, Litvanija i Rusija. U drugom Češka, Brazil, Italija, Poland, u trećem su Hrvatska, Turska, Slovenija i Portoriko, u četvrtom su Nemačka, Dominikanska Republika, Venecuela i Kanada. U petom šeširu su Novi Zeland, Meksiko, Kina i Koreja, dok su u šestom Angola, Tunis, Senegal i Urugvaj. Zvaničan žreb za kvalifikacione turnire u ženskoj i muškoj konkurenciji biće održan 27. novembra u Domu Patrika Baumana. Domaćini turnira u muškoj konkurenciji biće Kanada, Hrvatska, Litvanija i Srbija, a igraće se od 23. do 28. juna naredne godine. Edited November 22, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Smailagic bi trebao da debituje u narednim danima, da li ga je neko pratio malo ozbiljnije? Da li postoji i teoretska sansa da iskoristi ovaj raspad u GSW-u i ima ozbiljniju ulogu, nabije samopouzdanje i popuni poziciju rezervne cetvorke, gde smo najslabiji? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Samo da poželim sve najbolje novom selektoru, uveren sam da neće praviti iste greške kao prethodni selektor i da će postaviti igru gde će svaki igrač biti u prilici da da svoj maksimum. Takođe, nadam se povratku igrača koji po kvalitetu zaslužuju da nose nacionalni dres (Micov, Kalinić, Nedović) i davanju šansi mlađim igračima, prvo Simaniću posle određenog vremena i Smailagiću. Očekujem i da će se nekim igračima zahvaliti i da ih više neće pozivati u reprezentaciju (Raduljica, Birčević i Simonović). Nemam sumnje da će to tako i biti jer čovek ume da prepozna kvalitet i upotrebi ga na pravi način. Još jednom, sve najbolje i puno sreće Igore! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 2 hours ago, dekkard said: Raduljica, Birčević i Simonović Sigurni pikovi za kvalifikacije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 12 hours ago, Bek said: Smailagic bi trebao da debituje u narednim danima, da li ga je neko pratio malo ozbiljnije? Da li postoji i teoretska sansa da iskoristi ovaj raspad u GSW-u i ima ozbiljniju ulogu, nabije samopouzdanje i popuni poziciju rezervne cetvorke, gde smo najslabiji? Po viđenom prošle sezone može, pod uslovom da umije da prepozna koja bi trebala da bude njegova uloga u reprezentaciji (odbrana i skok). Njegova pokretljivost i fizikalije ga čine idealnim parom za Jokića. Jedino ne znam da li je dovoljno zreo da shvati da danas može da bude koristan samo ako radi za bolje košarkaše od sebe (tj. više-manje svi ostali igrači u reprezentaciji) ili je u Vlada Rada fazonu ja sam NBA igrač, sklon'te se da pripalim trojku. Mada to što su se Warriorsi toliko iscimali oko njega valjda znači da da nije neki kreten. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 3 minutes ago, Beonegro said: Po viđenom prošle sezone može, pod uslovom da umije da prepozna koja bi trebala da bude njegova uloga u reprezentaciji (odbrana i skok). Njegova pokretljivost i fizikalije ga čine idealnim parom za Jokića. Jedino ne znam da li je dovoljno zreo da shvati da danas može da bude koristan samo ako radi za bolje košarkaše od sebe (tj. više-manje svi ostali igrači u reprezentaciji) ili je u Vlada Rada fazonu ja sam NBA igrač, sklon'te se da pripalim trojku. Mada to što su se Warriorsi toliko iscimali oko njega valjda znači da da nije neki kreten. Ako več do toga dođe, to je vrlo retko posle prve sezone u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Iscimali su se Dubsi i za Jerebka, pa evo ga u EL i pokazuje koliko je nestalan i koliko se teško prilagođava na evropsku košarku. To sve ne znači da će tako biti i u Alenovom slučaju, ali je u grupi igrača low risk, high reward, ako i ne proigraju doći će sledeći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Paralela sa Jerebkom je super, legitimna je taman koliko i tvrdnja da je Smailagić novi Durant - oko obojice su se GSW cimali, je li tako? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Najbliza pararela je Kuzmic. Pa on ispade fin igrac za evropske uslove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Što ne bi bila legitimna, obojica su došli kao igrači koji potencijalno mogu da budu treća opcija na toj poziciji, a ne kao superstarovi.Jeftini, ako se pokažu potpisuju se za dalje, ako ne cepamo sledećeg dok ne ubodemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Kaminski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Izgleda ce biti pokusaj sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Ako ne prica nas jezik, ne dopada mi se. Ako prica - super, moze. Edited November 23, 2019 by mmajstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Znači, može i Đenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Frank The Tank!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 18 minutes ago, dekkard said: Znači, može i Đenka. On priča srpski, al mu keva nije odavde. Ima li koji plej da mu je cale zalazio u ove govorne prostore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 More Dončara i na pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Šta je sa Nakićem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Kaminski je Amerikanac poljskog porekla. Ta priča sa dedom po majčinoj liniji mi je nekako suviše nategnuta da bi ga smatrali "našim". Ne znam otkud priča o Smailagiću kao reprezentativcu, kad dečko ne pepeli ni u ovakvim, raspadnutim GSW. Na stranu činjenica da gotovo nije sastavio ni minut u seniorskoj košarci. Simanić bar ima solidno iskorišćene evroligaške minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts