realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Predator93 said: Opet nas siluje Jurceven, neverovatno da nije skinuo Miletića ili Balsu posle prve utakmice. Ja sve mislim da je Balša povređen. Je l moguće da nema mesta za njega? Ceo prvi meč smo patili zbog manjka visine na terenu.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ama pljusnite ovog Biberovića po ruci, kad se već zapalio... Samo protiv nas svi pogađaju sa trojke kao da je sa linije slobodnih bacanja.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolno je gledati kolino ne možemo Biberoviću ništa. Bukvalno nas odrađuje u leru.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Turdka 57 posto za 3, Srbija 22. Klasičan Srpski prozorski kamen.
Predator93 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, realno *w said: Ja sve mislim da je Balša povređen. Je l moguće da nema mesta za njega? Ceo prvi meč smo patili zbog manjka visine na terenu. Mislim da nije, bio je na treningu u opremi kad su se okupili.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bukvalno poželim da propustimo takmičenje, dva, pa da se možda nešto promeni. Ili ako se ne promeni ni nismo za bolje.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Bukvalno poželim da propustimo takmičenje, dva, pa da se možda nešto promeni. Ili ako se ne promeni ni nismo za bolje. Nema šanse. Loyd igra za Poljsku, Gudura "povređen" a MVP kupa Italije 😄 Neozbiljni smo suviše jebiga. Razlika u klasi ovde kao da igramo s Dream Teamom. Krivo mi je da KSS ima organizacioni nivo seoskog udruženja.
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije da smo mogli bilo šta sa ovim sastavom, ali ovo je krivica Alimpija što mu centri Ristić i Mitrović
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Odbranili smo samo ono što su ovi promašili.Čuvena Alimpijevićeva odbrana Sa druge strane kamenjarenje Biju nas sa dva igrača na leru Avramović i gomila idiotluka ... Edited 2 hours ago by Desiderius
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne, stvarno ovo nema nikakvog smisla. Yurtseven izgleda kao prime Shaq u ove dve utakmice. Mora je da zovne neku peticu, pa makar da ispuca faulove na njemu ako ništa drugo.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Yurtseven, najmekši centar EL, pravi stravičnu razliku i deluje kao Shaq ovde. 1
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Aleksa nije ni morao dolaziti, bolje je Miljenović odigrao ovo
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikada nismo lošije izgledali. A izgleda da ovu rečenicu možemo ponoviti u svakom kolu. Sramno, najveća krivica na savezu naravno.
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvaranje igrača za reprezentaciju mu danas dođe kao rad za neko opšte dobro... Ne znam koji klub bi se toga prihvatio? Igrača ne možeš prodati kao u fudbalu, svi jure neki rezultat (EL ili ABA) i niko nema strpljenja da trpi greške nekog klinca koji obećava. Dule je tu nešto pokušavao, pa je rezultat bio da Tepić ne sme da pogleda na koš, a Tripković ne sme da spusti loptu u dribling... Jer i za sitnu grešku ide jebanje majke, jutarnji treninzi itd Jedino mega ima taj luksuz Zato imamo ozbiljne probleme sa pozicijama 1 i 2 koji se periodično ponavljaju. Ustvari, svi u Evropi imaju problem sa PG pozicijom sem Francuza. Kako to rešiti, ne znam. Da probamo da iskopiramo francuski INSEP? Džabe, 70% klinaca bi bilo na štelu.
Recommended Posts