СтелаРоса Posted November 27 Posted November 27 Svaka cast momcima na energiji u drugom poluvremenu 1
McLeod Posted November 27 Posted November 27 Kakva partija Miljenovica, junacka. Flertuje sa tripl dablom. 1
Issey Posted November 27 Posted November 27 Just now, Gaga said: Miljenovic Vidi se da igra u ozbiljnom klubu... Rile i Miljen porobili... 3
La mano de Dios Posted November 27 Posted November 27 Risticu alal vera momcino, digao nas je kad se lomilo kao pravi kapiten i onda ih prelomio isto tako. 2
Stiletto Posted November 27 Posted November 27 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto Milan "Uške" Mlađan, igrao u Zadru 1986. kad su pobedili Cibonu u finalu sa sve Draženom, godinu posle u IMT-u bio prvi strelac Lige i osvojio Kup. 5
Gromovnik Posted November 27 Posted November 27 4 minutes ago, McLeod said: Jeste, tipa Radnicki NBG, mislim. Dusan mi je bio jedan od omiljenih igraca u Radnickom. Ćale igrao u IMT sa Lukovićem, Kreckovicem. Pa je bio u Zadru onu sezonu kad su sa Djurovicem kao trenerom tukli Cibonu sa Drazenom u finalu plej ofa stare Jugoslavije 1
McLeod Posted November 27 Posted November 27 1 minute ago, Gromovnik said: Ćale igrao u IMT sa Lukovićem, Kreckovicem. Pa je bio u Zadru onu sezonu kad su sa Djurovicem kao trenerom tukli Cibonu sa Drazenom u finalu plej ofa stare Jugoslavije Da, rece Stileto, pomesao sam Radnicki i IMT
Don Dusko Posted November 27 Posted November 27 2 minutes ago, McLeod said: Pravimo vecu seriju nego PAO protiv Partizana xexe Druze..... 1
propolis Posted November 27 Posted November 27 Kasnio je sa Tanaskovicem i treba da vrati Momirova umesto Andjusica
Čočo Posted November 27 Posted November 27 Ozbiljna potrosnja da se stigne ona razlika. Nadam se da ce biti snage do kraja da se izdrži. 💪
Issey Posted November 27 Posted November 27 (edited) Opet pravimo gluposti... Kakav Jaramez bre... Ovaj Šumaher ima 4 lične, napadni ga jbt... Edited November 27 by Issey
McLeod Posted November 27 Posted November 27 Ajde momci nemojte sad da napravite sranje. Imali smo 45-15 u drugom u jednom trenutku.
Recommended Posts