Problem sa licnim greskama Posted April 5 Posted April 5 Koliko vidim ima jos karata za top 16 i top 8 ako nekoga zanima.
Урош19 Posted April 8 Posted April 8 Doživeo sam da mi naš lik na subredditu Nuggetsa kaže kako je Pešić smeće od trenera jer je izgubio 2 puta od Italijana 1 8 1
DameTime Posted April 8 Posted April 8 5 minutes ago, Marko said: Tako ti i treba kad ideš na subReddit Nuggetsa 😁
Урош19 Posted April 8 Posted April 8 24 minutes ago, Marko said: Tako ti i treba kad ideš na Reddit 😁 Ko mi kriv kad sam napustio toplotu sveopšte diskusije
Poenter Posted April 11 Posted April 11 16 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Tristanovci, izvinite! Zna li se šta, da li je ovaj post oftopik?
Erik78 Posted April 11 Posted April 11 20 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Tristanovci, izvinite! Izvini, znaci li ovo da ce, ipak, igrati za Srbiju? 🤔
Problem sa licnim greskama Posted April 11 Posted April 11 17 minutes ago, Erik78 said: Izvini, znaci li ovo da ce, ipak, igrati za Srbiju? 🤔 Ne znam zaista. Lično imam feeling da hoće. Zaista je izvinjenje momcima koji su verovali u njega jer sam ja ozbiljno smatrao da je prosećni EC kvalitet.
Stiletto Posted April 11 Posted April 11 Dajte, molim vas, ovako kao Tristać je u garbage time-u u NBA punio i Poku, pa kad došlo ozbiljno ono cvrc. 6 1 1
Problem sa licnim greskama Posted April 11 Posted April 11 44 minutes ago, Dzo23 said: A šta je? Elitni evroligaški? Klupaško ABAligaŝki 36 minutes ago, Stiletto said: Dajte, molim vas, ovako kao Tristać je u garbage time-u u NBA punio i Poku, pa kad došlo ozbiljno ono cvrc. Ajde Poku, ali i Kalaitzakis 😄
Manu Posted April 17 Posted April 17 Nakon što sam propisno izrage-ovao po EL temi vreme je da se spusti lopta i okrene se podršci kapitenu u narednih 5 meseci 2 2
Beonegro Posted April 29 Posted April 29 Nikola Jović pravo iz povrede izjednačio lični rekord u poenima (24). Jutros mi je izašao video njegovog nedavnog gostovanja kod Gorana Dragića, na početku kad se zagrle Jović djeluje kao da ima 30cm više od Dragića i u visinu i u širinu: 2
ljutikrilo Posted April 29 Posted April 29 znam da je bilo priče na ovoj temi oko dresova reprezentacije, ali moram da pitam, gde može da se kupi orginal peak dres, jokićev npr.? i koja je cena, nadam se da nije neka udaračina... ne verujem da je najk uspeo da izbaci nešto svoje, a ne znam ni od kad su oni ozvaničeni
Chaos Is Me Posted April 29 Posted April 29 Evo ima ovde, verovatno može da se doštampa broj / prezime: https://dunkshop.rs/kosarkaski-dres-2023-peak-kss190123pl
bekrinjo Posted April 29 Posted April 29 Ima i na sajtu peaksport.rs dresova iz prethodnih godina, cena je niža nego u dunkshop-u
Stiletto Posted April 30 Posted April 30 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/raspored-kosarkaske-reprezentacije-srbije-eurobasket/ 27. VIII 20:15 Estonija 29. VIII 20:15 Portugalija 30. VIII 17:00 Letonija (al nam uvališe...) 1. IX 20:15 Češka 3. IX 20:15 Turska Sve utakmice: https://assets.fiba.basketball/image/upload/v1746000840/fiba-eurobasket-208853-competition-system.pdf 1
Problem sa licnim greskama Posted May 1 Posted May 1 Jovic je potvrdio nastup. Polako ali sigurno deluje da cemo imati respektabilan sastav u Rigi: “For me, the national team is one of the most important things. Of course, it depends on whether the coaches want me to. I always want to play, but if they, for some reason, insist for me to not play, I’ll have a talk. But I feel like they want me to play, and I feel like I always come back better when I play. Also, it prepares me for the next season,” he continued, replying to a question about potentially considering skipping this summer’s EuroBasket, “I really never had thoughts about skipping.” In the preliminary stage, Serbia will compete in Riga, facing Estonia, Portugal, Latvia, Czechia, and Turkiye between August 27 and September 3. The knockout stage will also be played in the Latvian capital, lasting from September 6 to 14. “It means everything for us,” Jovic talked about the importance of suiting up for Serbia, “It means everything for me. That’s why I started playing basketball, because of the national team. To represent your country, it’s everything. It’s a different feeling. You feel like you have your whole country behind you and everybody’s watching, and everybody wants you to succeed.” 1 6 1
Problem sa licnim greskama Posted May 1 Posted May 1 https://www.basketball-bund.de/wettbewerbe/supercup-2025/ 15. i 16. avgusta ucestvuje nasa selekcija na Super Kupu u Minhenu. Polufinalni par 1 je Srbija - Ceska, drugi Nemacka - Turska. 1
Poenter Posted May 3 Posted May 3 (edited) On 5/1/2025 at 1:08 PM, Problem sa licnim greskama said: Jovic je potvrdio nastup. Polako ali sigurno deluje da cemo imati respektabilan sastav u Rigi: Pa ja mislim da mi manje više već imamo tim, ova reprezentacija će se držati na okupu i neće praviti problem sa otkazima, a nisam upoznat ni da je neko teže povređen: Avramović Micić Bogdanović Gudurić Marinković Dobrić Jović Davidovac Petrušev Milutinov Ostaje da se vidi da li će Jokić igrati i da li će neko od matoraca priskočiti poslednji put verovatno i da li su uopšte potrebni, odnosno: Jović Kalinić Lučić Ostaje još Smajli kao neko novi, nadamo se da pre svega igranjem Jokića se ni ne neće pomišljati na Ristića i Plavšić. I eventualno neko iz Partizana, ako se dokaže, ko se ne zove Vanja Marinković. Ovi klinci Đurišić, Kostić, Jović, Marković... još nisu zreli. I Vukčević, ako uopšte hoće da igra za nas. Cenim da na kraju će igrati praktično ista reprezentacija kao prošle godine, ne verujem u povratak Lučića i Kalinića, jedino očekujem promenu na centarskoj poziciji umesto Plavšića. I Jokića ako ne bude igrao, a nešto mislim da hoće. Možda i povratak Jovića. Edited May 3 by Poenter
Gromovnik Posted May 4 Posted May 4 Morace Jokic da igra inace ce covic da ga povuce, ovaj kazni.... https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kss-ce-pokretati-disciplinski-postupak-protiv-igraca-koji-se-ne-odazovu-reprezentaciji/511481 Najbolje da vrate , tj uvedu...u inostranstvo tek sa 28, a ako neces da igras za reprezentaciju... Goli otok. 3
Poenter Posted May 4 Posted May 4 Pešić je taman našao pravi sistem i nije imao problema, Ćaciji sad prave sranja, standardno. 4
Recommended Posts