Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Tristanovci, izvinite!

Izvini, znaci li ovo da ce, ipak, igrati za Srbiju? 🤔

Posted

Nakon što sam propisno izrage-ovao po EL temi vreme je da se spusti lopta i okrene se podršci kapitenu u narednih 5 meseci

• Like 2
  • Love 2
  • 2 weeks later...
Posted

Nikola Jović pravo iz povrede izjednačio lični rekord u poenima (24).

Jutros mi je izašao video njegovog nedavnog gostovanja kod Gorana Dragića, na početku kad se zagrle Jović djeluje kao da ima 30cm više od Dragića i u visinu i u širinu:

• Like 2
Posted

znam da je bilo priče na ovoj temi oko dresova reprezentacije, ali moram da pitam, gde može da se kupi orginal peak dres, jokićev npr.?

i koja je cena, nadam se da nije neka udaračina...

ne verujem da je najk uspeo da izbaci nešto svoje, a ne znam ni od kad su oni ozvaničeni

Posted

Jovic je potvrdio nastup. Polako ali sigurno deluje da cemo imati respektabilan sastav u Rigi:

“For me, the national team is one of the most important things. Of course, it depends on whether the coaches want me to. I always want to play, but if they, for some reason, insist for me to not play, I’ll have a talk. But I feel like they want me to play, and I feel like I always come back better when I play. Also, it prepares me for the next season,” he continued, replying to a question about potentially considering skipping this summer’s EuroBasket, “I really never had thoughts about skipping.”

In the preliminary stage, Serbia will compete in Riga, facing Estonia, Portugal, Latvia, Czechia, and Turkiye between August 27 and September 3. The knockout stage will also be played in the Latvian capital, lasting from September 6 to 14.

“It means everything for us,” Jovic talked about the importance of suiting up for Serbia, “It means everything for me. That’s why I started playing basketball, because of the national team. To represent your country, it’s everything. It’s a different feeling. You feel like you have your whole country behind you and everybody’s watching, and everybody wants you to succeed.”

• Like 1
  • Love 6
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
On 5/1/2025 at 1:08 PM, Problem sa licnim greskama said:

Jovic je potvrdio nastup. Polako ali sigurno deluje da cemo imati respektabilan sastav u Rigi:

Pa ja mislim da mi manje više već imamo tim, ova reprezentacija će se držati na okupu i neće praviti problem sa otkazima, a nisam upoznat ni da je neko teže povređen:

Avramović

Micić

Bogdanović

Gudurić

Marinković

Dobrić

Jović

Davidovac

Petrušev

Milutinov

Ostaje da se vidi da li će Jokić igrati i da li će neko od matoraca priskočiti poslednji put verovatno i da li su uopšte potrebni, odnosno:

Jović

Kalinić

Lučić

Ostaje još Smajli kao neko novi, nadamo se da pre svega igranjem Jokića se ni ne neće pomišljati na Ristića i Plavšić.

I eventualno neko iz Partizana, ako se dokaže, ko se ne zove Vanja Marinković.

Ovi klinci Đurišić, Kostić, Jović, Marković... još nisu zreli. I Vukčević, ako uopšte hoće da igra za nas.

Cenim da na kraju će igrati praktično ista reprezentacija kao prošle godine, ne verujem u povratak Lučića i Kalinića, jedino očekujem promenu na centarskoj poziciji umesto Plavšića. I Jokića ako ne bude igrao, a nešto mislim da hoće. Možda i povratak Jovića.

Edited by Poenter