Problem sa licnim greskama Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, Beonegro said: Nebitno, nigdje na netu se ne pominje da ima kosovsko državljanstvo, samo albansko i tursko, tako da se nikako nije mogao računati kao igrač kosovskog saveza. Recimo kao što Nikola Peković nije bio igrač srpskog saveza iako je igrao u Srbiji mnogo duže nego u CG. Inače po turskoj wiki Osmani je u Bandirmi bio još 2014. Eto kaže Miki da je albanski savez. Moja poenta je da i ako ne računamo Sipahija, Bonu i njega, ipak igraju sa Larkinom i Biberovićrm koji su naturalizovan i drugi igrao mlađe kategorije za BiH. Kapiram da je tu fleksibilno tumačenje i da profitiraju uvek isti od tih regulacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 6 Share Posted January 6 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Moja poenta je da i ako ne računamo Sipahija, Bonu i njega, ipak igraju sa Larkinom i Biberovićrm koji su naturalizovan i drugi igrao mlađe kategorije za BiH. Kapiram da je tu fleksibilno tumačenje i da profitiraju uvek isti od tih regulacija. Al' su profitirali, blago njima 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 6 Share Posted January 6 24 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Eto kaže Miki da je albanski savez. Moja poenta je da i ako ne računamo Sipahija, Bonu i njega, ipak igraju sa Larkinom i Biberovićrm koji su naturalizovan i drugi igrao mlađe kategorije za BiH. Kapiram da je tu fleksibilno tumačenje i da profitiraju uvek isti od tih regulacija. To šta radi turski savez i šta im prolazi nema veze ni sa čim, Iljasova je igrao za njih tako što su mu bukvalno napravili lažna dokumenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted January 6 Share Posted January 6 45 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Eto kaže Miki da je albanski savez. Moja poenta je da i ako ne računamo Sipahija, Bonu i njega, ipak igraju sa Larkinom i Biberovićrm koji su naturalizovan i drugi igrao mlađe kategorije za BiH. Kapiram da je tu fleksibilno tumačenje i da profitiraju uvek isti od tih regulacija. Nije fleksibilno tumacenje, postoju odredjena pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 6 Share Posted January 6 27 minutes ago, MikiMilane said: Nije fleksibilno tumacenje, postoju odredjena pravila. Očigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted January 7 Share Posted January 7 13 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Moja poenta je da i ako ne računamo Sipahija, Bonu i njega, ipak igraju sa Larkinom i Biberovićrm koji su naturalizovan i drugi igrao mlađe kategorije za BiH. Larkin i Biberović nisu nikada zajedno igrali za 🇹🇷. Samo jedan naturalizovan igrač ima pravo nastupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 7 Share Posted January 7 21 minutes ago, MikiMilane said: Larkin i Biberović nisu nikada zajedno igrali za 🇹🇷. Samo jedan naturalizovan igrač ima pravo nastupa. Ataman je najavio da će Tarik nastupati van naturalizacija tj. da njihov savez radi na tome sa FIBA i da očekuje pozitivan rasplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 7 Share Posted January 7 16 hours ago, Eddard said: Ne znam kako da nazovem ovaj lapsus 😁 Što bi rekli braća Albanci, ljolj! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted January 7 Share Posted January 7 https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/svetislav-pesic-preuzima-barselonu-nakon-krize/2025010716025889247 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted January 7 Share Posted January 7 Turgaj Demirel je možda i najjača figura u FIBA svetu, preko njega Turci završaju poslove... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 7 Share Posted January 7 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted January 7 Share Posted January 7 4 hours ago, bekrinjo said: Turgaj Demirel je možda i najjača figura u FIBA svetu, preko njega Turci završaju poslove... Grk Andreas Zagkis je generalni sekretar FIBA. On odlučuje kad su promene reprezentacije u pitanju. Tu se Demirel ništa ne pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted January 8 Share Posted January 8 14 hours ago, MikiMilane said: Grk Andreas Zagkis je generalni sekretar FIBA. On odlučuje kad su promene reprezentacije u pitanju. Tu se Demirel ništa ne pita. To što je Grk generalni sekretar ne menja činjenicu da je Demirel glavna figura FIBA-e, znatno je moćniji od Andreasa i to su mi potvrdili sa više strana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 9 Share Posted January 9 On 1/7/2025 at 10:49 PM, DameTime said: Jel mu ovo ispala zmija iz dzepa? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Топић је почео да ради лакше шутерске вјежбе са лоптом, односно радио је на терену прије меча Оклахоме са Бостоном . Иначе, код њега није дошло до трећег степана уништења лигамента, тј поптпуног кидања. У питању је други степен повреде, односно дјелимично кидање лигамента. Edited January 10 by Bojdo 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 10 Share Posted January 10 6 hours ago, Bojdo said: Топић је почео да ради лакше шутерске вјежбе са лоптом, односно радио је на терену прије меча Оклахоме са Бостоном . Иначе, код њега није дошло до трећег степана уништења лигамента, тј поптпуног кидања. У питању је други степен повреде, односно дјелимично кидање лигамента. Hvala! Ima i ovaj članak i video: https://www.oklahoman.com/story/sports/nba/thunder/2025/01/08/nikola-topic-injury-update-okc-thunder-rookie-acl-recovery/77558955007/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 05:51 PM Share Posted Saturday at 05:51 PM Ostalo je mesec dana do zadnjeg prozora u kojem mogu da ucestvuju igraci iz EL i EC. Igramo prvu protiv Finske u gostima, pa da ispratimo ekipu na prvensetvo protiv Gruzije (koja ce biti takodje vec kvalifikovana ukoliko dobiju Dansku u Tbilisiju. Ta tekma bi mogla biti poslastica ako se Dancima pojavi i Shields). Ocekujem ovako nesto: Jovic, Avramovic, Petrovic Guduric, Marinkovic, Andjusic Dobric, Davidovac Petrusev, Markovic Milutinov, Ristic Ako Milutinovu budu crveni iz Pireja zabranili dolazak zbog cestih povreda i jer smo vec kvalifikovani ocekujem Plavsica umesto njega a treba i videti da li ce Kari pozvati Kalinica (verovatno umesto Davidovca) koji se nametnuo preko medija. Ekipa koja bi po meni trebala da odradi posao zadovoljavajuce. Ovako iz prve mi jedino jos padaju na pamet Simanic, Radanov i mozda Jovic (Mega) kao potencijalni igraci. Ostali tesko. Trifunovic igra toplo/hladno ali ima neke lepe partije statisticki u Turskoj ali ne verujem da ce biti na spisku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Saturday at 10:10 PM Share Posted Saturday at 10:10 PM Ja bih i Pokumona dodao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted Monday at 11:30 AM Share Posted Monday at 11:30 AM Kondić na spisku 🇧🇦 za kvalifikacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Monday at 12:31 PM Share Posted Monday at 12:31 PM 58 minutes ago, MikiMilane said: Kondić na spisku 🇧🇦 za kvalifikacije. Nači da post nije za temu Košarkaška reprezentacije Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Monday at 01:56 PM Share Posted Monday at 01:56 PM Kondić nije kalibar za reprezentaciju Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Znači kako sam videla trejler, prva pomisao mi je bila jaoj ovo će biti neko sranje o Drim Timu, možda i Lebronu. Sledeća pomisao je bila a gde su Nemci? A onda je naišao kadar sa Karijem... Nikakvog respekta niko ovde prema nama nema. Izađite i pobedite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 35 minutes ago, DameTime said: Znači kako sam videla trejler, prva pomisao mi je bila jaoj ovo će biti neko sranje o Drim Timu, možda i Lebronu. Sledeća pomisao je bila a gde su Nemci? A onda je naišao kadar sa Karijem... Nikakvog respekta niko ovde prema nama nema. Izađite i pobedite! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts