Урош19 Posted Saturday at 03:33 PM Share Posted Saturday at 03:33 PM (edited) Jović je u Majamiju ljudi, davno napustio Megu Edited Saturday at 03:33 PM by Урош19 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Saturday at 09:47 PM Share Posted Saturday at 09:47 PM 6 hours ago, Geronimo said: Onda Megu nisi (dovoljno) gledao ove godine... Jovica razvijaju kao pokretnu peticu koja moze da svicuje, a moze i da se poshiba. Jeste skracen, ali to nadoknadjuje stavom i atletikom. Meni licno jedan od najuzbudljivijih igraca ABA lige ove godine. Sa trojkom nema nikakve veze, iako momak ima nekog skila, ali u sutu regresira. Neko je na KKCZ odlicno napisao - Jovic je prototip 5ice koju voli Sfera i koga bih voleo da vidim kod nas. Sad, poslednja tri kola se muci, ali hajde da kazemo da su 2/3 protivnika ABA teskasi, sa kojima zaista nije lako. Anyway, rizican put za razvoj tako mladog igraca, ali guzva na visokim pozicijama u Megi to diktira, a i Jovic ima karakter ozbiljnog fajtera. Bogoljub je pak delikatan, duzinu ima, ali ne i misice da izdrzi kontakt. Strec 5 mu je zasigurno pozicija nekad u buducnosti, ali za sad je cista cetvorka. To i igra kroz celu juniorsku karijeru, to igra i kad je sa Jelavicem u paru (mada to u sustini izgleda kao 5-out, ali samo Bogoljub ima pracku da predstavlja realnu opasnost na sutu za 3)... Priznajem da ih nisam gledao dovoljno ove sezone koliko bih voleo (a gledao bih ih svaku Meginu utakmicu da mogu). Vise sam se bazirao na nekim secanjima iz mladjih kategorija i repke. Sve sto si napisao a i @Guru, sad nakon sto sam malo pogledao s kim je Jovic igrao u paru u Megi ove godine, kako su rasporedjeni minuti, sve to stoji. #NaknadnaPamet Joviceva tehnika vise podseca na centra kad to i zaigra, nego kad to Markovic zaigra. A koliko se secam, i bolje se rola iz pika (naravno, to sto je nizi mu olaksava pokretljivost) a kako mu sut sa distance nije na Markovicevom nivou, nekako mi je i logicno da njih dvojica imaju "suprotne" uloge pod kosem od onog sto bi covek ocekivao kad im pogleda samo visinu. To poredjenje Markovica i Jovica, taj tandem, me neodoljivo podseca na poredjenje Simonovica i Petruseva, takodje u Megi, mada oni nisu toliko bili raziliciti po visini. I tu je na momente bilo upitno ko je 4 a ko 5 jer su mogli da igraju obe pozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consular Posted Sunday at 09:37 AM Share Posted Sunday at 09:37 AM Dva odlicna poziva.. Jovic mene izuzetno podseca na Sikmu sto je tapkao za Albu godinama EL i drzao basket u malom prstu...obojici fali jedno 8-10 cm za ozbiljne karijere tipa krem EL ili cak i NBA u nekoj podeli, ali nisko teziste, energija, rudarenje, hustle, BB IQ i srce imaju...Ako Jovic skine 50 znanja ovog baje, bice za Evropu bombona igrac.. Bogoljub belezi prosek gotovo double/double u Evropi, sto ce reci da nema cekanja ni pola sezone...nema on sta da trazi na starom kontinentu- pravac draft, NBA, tamo ce znati sta ce sa njim da rade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted Sunday at 11:47 AM Share Posted Sunday at 11:47 AM (edited) 2 hours ago, Mr.Consular said: Dva odlicna poziva.. Jovic mene izuzetno podseca na Sikmu sto je tapkao za Albu godinama EL i drzao basket u malom prstu...obojici fali jedno 8-10 cm za ozbiljne karijere tipa krem EL ili cak i NBA u nekoj podeli, ali nisko teziste, energija, rudarenje, hustle, BB IQ i srce imaju...Ako Jovic skine 50 znanja ovog baje, bice za Evropu bombona igrac.. Bogoljub belezi prosek gotovo double/double u Evropi, sto ce reci da nema cekanja ni pola sezone...nema on sta da trazi na starom kontinentu- pravac draft, NBA, tamo ce znati sta ce sa njim da rade... Uf ne znam, meni Jović i Sikma nemaju neke sličnosti. Mene Jović apsolutno podseća na Kajl Hajnsa, skraćeni centar bez šuta koji će da porobi u reketu i idealan pick igrač za opasnog pleja. U teoriji Topić i Jović bi mogli da igraju opasan basket u reprezentaciji za par godina. Topić, Bošnjaković, Marković Jovićx2 bi mogla da bude okosnica reprezentacije za OI 2032. Još kad bi mogli od Vukčevića, Pokuševskog, Smajlija, Kostića da dobijemo nešto to bi bilo zanimljivo. Naravno ključ je koji trener će zameniti Pešića i bojim se da je tu trenutno najveći problem. Mladih igrača ima i uvek će ih biti, jednostavno smo talentovana nacija, ali trenerska struka je po mom mišljenju tanka. Edited Sunday at 12:01 PM by Trigger 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Sunday at 11:58 AM Share Posted Sunday at 11:58 AM Da, Jovic je undersized centar, ali nisam dovoljno gledao Megu ove sezone pa ne znam kako nadoknadjuje manjak mase? On je bas mrsav, izgleda kao krilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consular Posted Sunday at 12:21 PM Share Posted Sunday at 12:21 PM 16 minutes ago, Trigger said: Uf ne znam, meni Jović i Sikma nemaju neke sličnosti. Mene Jović apsolutno podseća na Kajl Hajnsa, skraćeni centar bez šuta koji će da porobi u reketu i idealan pick igrač za opasnog pleja. U teoriji Topić i Jović bi mogli da igraju opasan basket u reprezentaciji za par godina. Topić, Bošnjaković, Marković Jovićx2 bi mogla da bude okosnica reprezentacije za OI 2032. Još kad bi mogli od Vukčevića, Pokuševskog, Smajlija, Kostića da dobijemo nešto to bi bilo zanimljivo. Naravno ključ je koji trener će zameniti Pešića i bojim se da je tu trenutno najveći problem. Mladih igrača ima i uvek će ih biti, jednostavno smo talentovana nacija, ali trenerska struka je po mom mišljenju tanka. Meni Hajns vise pokojni Miloje, ne mozes da ih pomeris buldozerom kad se ukopaju u reketu, a kerovi su opasni i znaju lopte... Filip je dosta tanji od njih, ne kazem nezniji (i mladji ok, naravno,leto-dve teretane cine cuda)...sad sam video, visociji je od Sikme par cm, ako ne lazu, a cesto lazu ta merenja, te patike, te bez, ali, ako je mogao ovaj da overi Olimpijakos na kraju karijere,moci ce i Jovic da pegla EL...Zvezda je pravi izbor naravno, ali da ne otvaram temu kada i koga zalizani pusta u KKCZ.. pravi je iskorak da i on i Bogoljub overe repku, Karija i te momente drugarstva i nacionalnog tima...misljenja sam da igraci mogu samo da dobiju reprezentativnim akcijama...novu ulogu, horizont, stos-dva, porastu jajasca...Ako je Borisa ispusten u razvoju, Bogoljub ne sme..to je igrac od 100 miliona dolara, nikakva bindzovanja Seranova, Sindjelica i tih debilnih teen sitkomova , ni flegmaticna coskarenja kod njega ne dolaze u obzir...deluje mi da je dzukela na parketu, kazu novi Markanen pa da vidimo...pozicija krakatog, mrsavog belog trpaca je uvek otvorena u NBA... Treba sacekati ove mlade sto si naveo, posebno Topica i Bosnjakovica...od Vukcevica leba nema, daj Boze da gresim..ima jos skoro ceo olimpijski ciklus dok ne odu ovi srebrni i bronzani, Kari treba da ostavi bazu od desetak novih imena, pa da vidimo...losi sigurno necemo biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted Monday at 09:08 AM Share Posted Monday at 09:08 AM https://www.maxbetsport.rs/zarko-paspalj-svetislav-pesic-560400/#comment-161826 Gledaj sad ovog 😂 Pa gde si ti druže tih 15 godina i šta si ti uradio da unaprediš srpsku košarku? On nadje da proziva Pešića i ostale stare trenere Druže i ti i gomila vas bivših košarkaša se ceo život vozite na talasu igračkih karijera i onda prigovaraš nekom ko i dalje radi sa 70-80 godina Puni su vas podkasti i tv emisije gde svi kenjate i pravite se pametni a niko se ne hvata posla i onda je onaj koji nešto uzme da radi budala Mapetovci klasični 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Monday at 11:33 AM Share Posted Monday at 11:33 AM Iskreno se nadam da je najpre hrvatski mediji, a zatim i nase kladionicarsko sranje izvuklo Paljinu izjavu iz konteksta. Ako nije - sram ga bilo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 11:43 AM Share Posted Monday at 11:43 AM Matori ljudi oće da postanu smarači, namćori i zakerala, a Paspalj je izgleda matoriji od Karija po svemu osim po godinama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Monday at 11:53 AM Share Posted Monday at 11:53 AM 19 minutes ago, Geronimo said: Iskreno se nadam da je najpre hrvatski mediji, a zatim i nase kladionicarsko sranje izvuklo Paljinu izjavu iz konteksta. Ako nije - sram ga bilo. Sta je izjavio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Monday at 01:21 PM Share Posted Monday at 01:21 PM 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Sta je izjavio? Kliknes link, procitas vest iznad. Paspalj kenja po Pesicu sto sada prica o nasoj kosarci a nije (u sta nisam bas siguran da je tacno) pricao prethodnih 15 godina jer je bio "napolju". Glupa izjava Paspalja. Uloga selektora sada daje svako pravo Pesicu da prica ove stvari, a dok to nije bio, toliko pravo o tome nije imao odnosno nije bilo nista vece od onog sto je imao Paspalj pa opet se ne secam da je Paspalj nesto pricao o tome... Umesto svi da rade s istim ciljem, saradjuju, uvek se prave neke podele i neki pametuju. Klasika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Monday at 01:35 PM Share Posted Monday at 01:35 PM ko bre Paspalja uzima za ozbiljno, da mu nije drugara-kamatara ne bi danas imao ni za kiflu ali eto došao red da i on zapljune uspešnog trenera na to se ne treba obazirati i nadam se da Pešić neće odgovarati na ove gluposti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Monday at 05:50 PM Share Posted Monday at 05:50 PM Koliko glava se naslo u kosarci da pljune coveka jer hoce profesionalnu ligu... Aj ovi jugonostalgicari koji bar izlaze sa nekim argumentima, kakvi takvi da su, al ovo apriori pljuvanje bez ikakvog dubljeg promisljanja mi je bas neocekivano. Cekamo ko ce sledeci da se javi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Monday at 06:05 PM Share Posted Monday at 06:05 PM Neko ko je zijanio u biznisu pa mu krivo što ima uspešnih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Monday at 06:48 PM Share Posted Monday at 06:48 PM (edited) Zar taj isti Paspalj svojevremeno nije bio neko mudo u savezu? Ili sam pomesao A i ovo pominjanje para je bas bljak znajuci koliko se bar njegovih bivsih saigraca ako ne sam on ovajdilo sve ove godine da budu neko mudo Edited Monday at 06:51 PM by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted Monday at 07:04 PM Share Posted Monday at 07:04 PM Da ostavim svoj komentar sa fb: Javio se samo da bi se javio. Kaze, zna za te probleme 15 godina - pa majstore, sto nisi nesto pricao, nesto uradio, nego ti Pirocanac kriv? To je tako kad se neko ne ostvari do kraja, pa prodje vreme, pa ne bude vise relevantan, a onda bude i zaboravljen. Eto javi se samo da bi se culo da i dalje postoji. Ne mozes sujetu pobediti u sebi, pa to ti je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Monday at 07:10 PM Share Posted Monday at 07:10 PM (edited) Nego, s vedrije strane, pozdravite Jovketa kapitena ❤️. Totalno je nebitno, ali meni je toplo oko srca. PS samo cekam da mi Uros opet napise 'Jovic je u Majamiju, ne dolazi na ovo okupljanje'. Edited Monday at 07:10 PM by Geronimo 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted Monday at 07:13 PM Share Posted Monday at 07:13 PM 1 minute ago, Geronimo said: Nego, s vedrije strane, pozdravite Jovketa kapitena ❤️. Totalno je nebitno, ali meni je toplo oko srca. PS samo cekam da mi Uros opet napise 'Jovic je u Majamiju, ne dolazi na ovo okupljanje'. Da ponovim jedno moje zapazanje od ranije, zamisli konfuziju dogodine na EP kad na teren istrce Stefan Jovic-Filip Jovic-Nikola Jovic-Nikola Jokic-Nikola Topic. 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:24 PM Share Posted Monday at 07:24 PM 10 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Stefan Jovic-Filip Jovic-Nikola Jovic-Nikola Jokic-Nikola Topic. Ima TV komentatori da traže duplu dnevnicu 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Monday at 07:29 PM Share Posted Monday at 07:29 PM 1 hour ago, Nenadd said: Koliko glava se naslo u kosarci da pljune coveka jer hoce profesionalnu ligu... Aj ovi jugonostalgicari koji bar izlaze sa nekim argumentima, kakvi takvi da su, al ovo apriori pljuvanje bez ikakvog dubljeg promisljanja mi je bas neocekivano. Cekamo ko ce sledeci da se javi. A bas bi bila fina liga u kojoj nema 5 6 profi timova, i u kojoj bi Mega bila favorit vecinu utakmica, a tim momcima bas trebaju jaci izazovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:36 PM Share Posted Monday at 07:36 PM Koprivica, Dobrić i Davidovac igraju protiv Danske u četvrtak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 08:43 PM Share Posted Monday at 08:43 PM Dobrić dobar Srbiji,Koprivica će da žari :izlazim sam: 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted Monday at 08:54 PM Share Posted Monday at 08:54 PM 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Stefan Jovic-Filip Jovic-Nikola Jovic-Nikola Jokic-Nikola Topic. resenje je nikola jovic daj nesto teze Spoiler sam cu izaci 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Monday at 09:26 PM Share Posted Monday at 09:26 PM 2 hours ago, Geronimo said: Nego, s vedrije strane, pozdravite Jovketa kapitena Još u paru sa Aaaaaleksom, divota 🥰 Nevezano sa ovo, Paspalj je ambasador ABA lige, možda ga je sa te strane neko podboo da napadne Karija. Što je u kontekstu Karijevog potvrđenog grejtnesa i popularnosti svakako prilično zalijetanje u nekošeno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Tuesday at 06:49 AM Share Posted Tuesday at 06:49 AM Gde je Paspalj bio pre 20 godina? Lako je pricati pre 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts