DameTime Posted June 14 Share Posted June 14 19 minutes ago, Drug Crni said: Kažu da je ortopedsku čizmu nosio samo iz predostrožnosti,da bi lakše podneo let. Nikola Jović. U prevodu - neće biti spreman za OI. To tako biva sa našim košarkašima. To možda u KKCZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 14 Share Posted June 14 4 minutes ago, DameTime said: To možda u KKCZ Ne znam da li da se smejem ili da plačem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14 Share Posted June 14 10 minutes ago, DameTime said: To možda u KKCZ Na aerodromu se pojavio u majici navijačke grupe,zvezdaš je..to ti 2/3 od uslova Uopšte ne mračim;prečesto smo viđali ovakve situacije u prošlosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 14 Share Posted June 14 Ajdeee Spoiler 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 14 Share Posted June 14 Bogijev fokus moze dijamante da sece ❤️ 3 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 14 Share Posted June 14 On 6/12/2024 at 3:54 PM, Molina23 said: Briga o Boriši i zajedništvo koje je Kari podigao na prajm Duda/Sale nivo je stvarno za filmsko platno. Nije patetika, to stvarno jeste suština sporta i života kao takvog. Zlata dođu i prođu, ovakvi drugarski i porodični odnosi čine našu košarku posebnom. Taj duh stvarno ne smemo da izgubimo sve i da nikada ne dobijemo jebene Amere ili imamo MVP-a Nba lige. Bez obzira na OI rezultat, matori majstorski zatvara svoju priču i ostaviće nasledniku ekipu punu talenta, svežeg samopouzdanja i fenomenalnih odnosa. Pirocanac kao Master Joda a igraci njegovi padavani. Ili sto bi rek'o Glogovac Bjeli u Juznom vetru : "Care ti nam svima dodjes kao neki stric, neki ujak, jbem li ga". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 Dosta zanimljivih stvari ima ovde i pristup utakmici protiv Amera i svasta nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 16 Share Posted June 16 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Ova Bogijeva zgađena faca vrišti - "Ne pitaj me druže ništa. Šta sve moram da radim ne bi li ovog ludaka malo naložili i na basket. Jebali ga konji i on njih. Miloše brate, dobri moj, gde si mi sad, uvoštio bi se od rakije i cigara. Vodi me u Valjevo iz ovog pakla." Edited June 16 by Molina23 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 16 Share Posted June 16 12 minutes ago, Molina23 said: Ova Bogijeva zgađena faca vrišti - "Ne pitaj me druže ništa. Šta sve moram da radim ne bi li ovog ludaka malo naložili i na basket. Jebali ga konji i on njih. Miloše brate, dobri moj, gde si mi sad, uvoštio bi se od rakije i cigara. Vodi me u Valjevo iz ovog pakla." Teško. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 16 Share Posted June 16 21 minutes ago, Molina23 said: Ova Bogijeva zgađena faca vrišti - "Ne pitaj me druže ništa. Šta sve moram da radim ne bi li ovog ludaka malo naložili i na basket. Jebali ga konji i on njih. Miloše brate, dobri moj, gde si mi sad, uvoštio bi se od rakije i cigara. Vodi me u Valjevo iz ovog pakla." Sa Jokićem udara po pivu.Lajt verzija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 16 Share Posted June 16 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Teško. Dozvoli mi da ne priznam ovaj novi lažni bromance. Jedini pravi, @DameTime approved. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejsi Dzons Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) https://x.com/arenasport_tv/status/1802359051566666130?t=2n8htttwi7N2IRxxp3IPzQ&s=19 Доби Боги и медаљу 🙂 Edited June 16 by Kejsi Dzons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 16 Share Posted June 16 5 hours ago, Molina23 said: Ova Bogijeva zgađena faca vrišti - "Ne pitaj me druže ništa. Šta sve moram da radim ne bi li ovog ludaka malo naložili i na basket. Jebali ga konji i on njih. Miloše brate, dobri moj, gde si mi sad, uvoštio bi se od rakije i cigara. Vodi me u Valjevo iz ovog pakla." Bogdan je pravi lider, radi sve što treba da se zadrži atmosfera u timu. Iako ja smatram da nikom ne treba titrati jajca, ali gradi odnos sa njim. O bromance-u imam da kažem ovo: Spoiler Zauvek najdraži. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17 Share Posted June 17 Bogi ne zna ni da sipa pivo u čašu https://www.instagram.com/p/C8SADWkIBe0/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 17 Share Posted June 17 Just now, DameTime said: Bogi ne zna ni da sipa pivo u čašu https://www.instagram.com/p/C8SADWkIBe0/ Iskusni pijanci tako sipaju jer manje naduva stomak. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17 Share Posted June 17 6 minutes ago, Урош19 said: Iskusni pijanci tako sipaju jer manje naduva stomak. Pa sumLjam da je Jokić manje iskusan Boki izgleda kao neko dete sa ovom limenkom haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 17 Share Posted June 17 4 minutes ago, DameTime said: Bogi ne zna ni da sipa pivo u čašu https://www.instagram.com/p/C8SADWkIBe0/ Kao svaki prestonicki iole obrazzovani pivopija zna da se pivo NE PRESIPA IZ LIMENKE U CASU. Pije se direktno iz limenke ili flase - u casu se sipa iz tocilice. Beerhounds (forumski postovaoci i proizvodjaci piva) are comming on your traill.... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17 Share Posted June 17 Quote POČELO FAKULTATIVNO OKUPLJANJE ORLOVA: PEŠIĆ POZDRAVIO PETORICU KANDIDATA Sedam dana ranije, odnosno u ponedeljak ujutru krenulo je fakultativno okupljanje kandidata za reprezentativni dres, za one koji žele da polako krenu sa radom i uhvate zalet za ono pravo. Selektor Srbije je u Areni pozdravio petoricu potencijalnih reprezentativaca Srbije – Vanju Marinkovića, Dušana Ristića, Ognjena Jaramaza, Alekseja Pokuševskog i Uroša Plavšića. https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/pocelo-fakultativno-okupljanje-orlova-pesic-pozdravio-petoricu-kandidata/484931 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 17 Share Posted June 17 38 minutes ago, DameTime said: https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/pocelo-fakultativno-okupljanje-orlova-pesic-pozdravio-petoricu-kandidata/484931 Ovu petorku ni na pice ne zovu, da ne pricamo o rostilju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17 Share Posted June 17 Vrlo moguće bez Luče... Quote Srbija verovatno bez Vladimira Lučića na Olimpijskim igrama, preneo je @meridiansportrs. Odluka je igračeva. Lučić, koji ima 35 godina, imao je dugačku sezonu u koju je ušao kasnije od svojih saigrača iz Bajerna, jer se oporavljao od povrede zbog koje je propustio Mundobasket. “Oporavljao se od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu. Sve to je nateralo Lučića da duboko razmišlja da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta”, piše Meridian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Onda se 12 već praktično zna osim ako Kari ne povede vanbračnog sina Rileta. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 18 Share Posted June 18 Ван 12 су за сада онда Плавшић, Ристић и Јарамаз тако да надам се да нас неће нека повреда задесити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 18 Share Posted June 18 Marinkovic ide na trojku kao u Manili. Nisam nesto presrecan odsustvom Lucica. Trojka je osetno slabija pozicija od ostalih u rosteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts