bodo Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Olimpija se ispucala u Pioniru. Danas ne mogu vola ubost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Cedevita - Buducnost: 58:80 Beton liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Futura kad god uđe u neki kanal treba da zakaže utakmicu protiv COL, subjektivni osećaj da ih svaki put našamaraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Ovo je mislim najveca pobjeda tamo u Ljubljani jer tamo na one koseve niko nije mogao da pogodi nista. A onda dodje ovakva ekipa i ovako ih lagano dobije sto je manje-vise prica ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 On 1/28/2023 at 6:54 PM, Big Ticket said: Какав је нас дилетант водио првих пар мјесеци, мајко мила... МАЈКО МИЛА!!! Uz solidnu podršku barem 50% forumaša sa teme KKCZ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Cini se da MZT vise nista ne moze spasiti - trenutno su na skoru od 2:15, prvi iznad njih je Borac iz Cacka sa 4:13 (ali i pobedom u Skoplju), pa onda ide porazeni iz duela Mornar - Igokea koji je na 5:12, pa pobednik tog meca, Split i Cibona na 6:13. Oni kod kuce docekuju Cibonu i Igokeu, a ostalim klubovima gostuju, tako da bi morali da udju u neku ludu seriju pobeda. Sto se tice baraza, to je vec komplikovanije pitanje - sa Slogom i Zlatiborom u finalu najverovatnije bi razigravao Borac (ostali bi bili spaseni), ako se to ne desi, onda gori pod nogama i Igokei, Mornaru, Ciboni i Splitu. U ABA2 ligi Helios iz Domzala je tri kola pre kraja obezbedio poziciju 1 pred PO (onaj kretenski sistem sa jednom utakmicom na F8 koji ce se igrati na neutralnom terenu), po cetiri ekipe imaju skor 7-3 i 6-4 (jedna od ovih ispada), dok su TFT, Sencur, Vrijedosnice Osijek, Sparsi i Gorica bez ikakve sanse za plasman u osam najboljih. Prosle sezone je ligu osvojio Zlatibor sa pozicije 7, tako da nema sta oni da pricaju o nekoj nepravdi kada je vec sistem ovako nepravedan prema najuspesnijim ekipama iz regularnog dela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 14 hours ago, fradler said: Dobra vaspitna Golemca na tajmu, upucena valjda Alibegovicu. "Jel mi mozes objasniti zasto me jebes, ko konja me jebes, jebo te ja? Sutnes preko ruke, a imas coveka samog, jebo te ja glupog." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 17 hours ago, fradler said: Dobra vaspitna Golemca na tajmu, upucena valjda Alibegovicu. "Jel mi mozes objasniti zasto me jebes, ko konja me jebes, jebo te ja? Sutnes preko ruke, a imas coveka samog, jebo te ja glupog." Najljepši citati svjetske književnosti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Aric Holman navodno interesantan Cedevita Olimpiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Zar nije istekao rok za registraciju igrača? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 31 minutes ago, Shikamaru said: Zar nije istekao rok za registraciju igrača? Ja mislim da jeste, da je bio juce do ponoci. Tako je bilo prosle godine a nemam ovogodisnji bylaws dokument, mozda je sada stavljeno 01.02.2023.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Frejzer u Zenitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) FMP doveo Ostina Tilmana, jednomesečni ugovor u pitanju. Izgleda da rok za registraciju nije istekao, samo kad bismo tačno znali kad je to bilo bi lepo Link za vest Edited February 2, 2023 by Shikamaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Ovaj je odigrao 3 utakmice u Francuskoj i ispao iz rotacije iz nekog razloga, nije igrao od sredine Novembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Dovesce i Buducnost pojacanja... Kakva banana liga ne zna se rok.. Cenim da ce pomeriti na 1. mart kao i EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Rok u EC je 7. februar, Buducnost i Cedevita moraju da dovedu igrace do tog datuma. U ABA ligi je sasvim moguce da jedan igrac predje u drugi klub, to se objavi na sajtu pa se onda svi prave da se prelazak nije ni desio. Divlji zapad od organizacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Na zapadu nista novo- u porazu Zadra Luka Bozic 23-10-9 te mu je po ko zna koji put izmakao tripl dabl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Svaka cast FMP na transferu Trenta Frejzera u Zenit. Fine parice su zaradili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 (edited) Novi poraz Cedevite. U lošoj su formi. Edited February 4, 2023 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 1 minute ago, Volter said: Novi poraz Cedevite. U lošoj su formi. Kako je odigrao moj brat Abu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Kako je odigrao moj brat Abu? Ne znam, na preskok sam gledao utakmicu. Poslednjih 2 minuta gledam bez prekida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 10 minutes ago, Volter said: Novi poraz Cedevite. U lošoj su formi. Kakva im forma treba za MZT ... ili možda Golemca hebu igrači Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Kakva im forma treba za MZT ... ili možda Golemca hebu igrači Ispada da su najbolje odigrali protiv Zvezde. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 (edited) 5 minutes ago, Kankkunen said: Kakva im forma treba za MZT ... ili možda Golemca hebu igrači Potrebna je nikakva forma. Moguće da ga i igrači bojkotuju. Golemac je prznica, nedavno je napušavao Alibegovića, pre dve sezone je imao sukob sa još jednim svojim igračem. Držali su ga kako ne bi došlo do većeg sukoba. 2 minutes ago, Don Dusko said: Ispada da su najbolje odigrali protiv Zvezde. 😄 Protiv Partizana, njima Partizan leži. Edited February 4, 2023 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Ovo FMP ima novog pleja, gledam odtkud dva Dženkinsa na terenu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts