realno *w Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dajem glas za seču knezova u struci mlađih reprezentatvnih kategorija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nema tu niko obraza da preuzme odgovornost, podnesu ostavke i da prepuste funkcije nekim sposobnijim ljudima koji se razumeju u materiju, fotelja je im je mnogo draga. nemaju gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ko da da ostavke? Prvo treba to da uradi Igor "puca mi qrac' Rakočevic koji je gurao ove "trenere"pa poslr.svako od njih redom Medjutim ovo je Srbija 2019 sad se.u KSS pita komesaraka mara pa ako su dokazani članovi ili barem otvoreni simpatizeri nema brige za njih. Sve se radi preko veze i kombinacije kao da je u pitanju fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Imamo nekoliko pomočnih trenera u NKAA i ženskoj NKAA ligi, istu ulogu bi mogli imati u našim mladim reprezentativnim selekcijama. Obostrana korist, oni bi na licu mesta mogli pratiti evropske talente kojima je koledž opcija, a naša reprezentativna struka bi se malo osvežila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 Kako je izgledalo danas sa Hrvatima i u utakmici prije toga, nisam pratio? Vidim da je Belic dominirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 Moze size, ne da mi se da gledam. Moze i poneka rijec o nekim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Bitno je da talenta ima. Ova generacija moze dati nekoliko dobrih seniorskih igrača (Vukcevic, Radovanovic, Jovci, Djurisic...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Tu su i Matija 200, Dino 205 i Mihail 192 ako se opredele za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 Moze i prezimena 🙂 Dosadan sam, ali me interesuje ovaj Belic. Vidim da je gradja losija, ali intrigira ipak ta statistika, a ne igra na snagu. Kao da ima posebno kefalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Zna da igra. Školovan igrač. E sad da li će još porasti, ako ne, da li može promeniti poziciju i igrati nisko krilo u seniorskoj košarci. Uz 5-6 cm više biće solidna četvorka u evropskim okvirima. U suprotnom očekuje ga mukotrpan rad da popravi telo i fizikalije da bi se nadao karijeru na trojci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Gledao sam sinoć drugo poluvrijeme finala, Španci su strašno odigrali, ono je bilo bolje nego naša tekma protiv Italije juče 😬 Kakve je dvije trojke zaredom pogodio Caicedo da definivno odbije come back Francuza, svakačas' Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Francuski "enfant prodige" Victor Wembanyama ima mlađeg brata. Sva sreća, Oscar (2006) trenutno igra rukomet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 210 visoki krajišnik Marko (2002) iz Ontarija nastavlja srednjoškolsku karijeru u Arizoni. Nema državljanstvo Srbije za razliku od reprezentativca Jamajke Dilana Enisa i reprezentativca BIH Adina Vrapca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemoB Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemoB Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemoB Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Toliko od mene uživajte. Pozdrav za sve koji su me vređali i proglasili za sve i svašta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 22 hours ago, serbianhoops said: Francuski "enfant prodige" Victor Wembanyama ima mlađeg brata. Sva sreća, Oscar (2006) trenutno igra rukomet. Gledam ovog Victor-a, 218 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 Ovakvu gradju nikad u zivotu nisam vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemoB Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Građom itekako podseća na Isaiah Astin-a ili Jonathan Jeanne-a, stim što je on još u ranoj fazi puberteta. Nadajmo se da za razliku od njih ne boluje od Marfanovog sindroma. Inaće ima raspon ruku od 231 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 Vjerujem da je nekad neko bio slican, ja nisam vidio ni cuo dijete sa 15 godina da ima 218, da izgleda kao pauk, cak i da je solidno pokretljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 4 hours ago, pepe sancez said: Vjerujem da je nekad neko bio slican, ja nisam vidio ni cuo dijete sa 15 godina da ima 218, da izgleda kao pauk, cak i da je solidno pokretljivo. Baš me zanima koliko će još da raste. Inače, ne izgleda mi kao lik koji će moći da nabaci kilažu, to može biti problem u budućnosti. Mada šta ga znaš, dečko ima samo 15 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Quote Krstić direktor mlađih kategorija Srbije Nenad Krstić, dugogodišnji reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. posle pet godina vraća se u državni tim. Ovoga puta, kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija. Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj prošao put od Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim KS Srbije. Od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi. Nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na kojoj se nalazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim. Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana… U KSS dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 22, 2019 Author Share Posted August 22, 2019 Kontam treba mu zbog penzijskog i zdravstvenog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 (edited) Rakocevic jeste kiksao sa rezultatima ove godine, ali je uradio mnogo bitnije stvari od medalje, vrbovao je dosta talenta van Srbije sto nam je dosta povecalo bazu, koja je glavni preduslov za dobru seniorsku buducnost. Poslije ko zna koliko godina uzeli smo Crnogorcima njihovog najveceg talenta u 2005 godistu, pobrali smo sve sto valja u 2003 u RS. Pobrali sve sto valja u 2004 god. Okrenuli situaciju sa Vukcevice, koji je odrastao u Grčkoj i vidse je bio vezan za njih nego za nas. Doveli smo i neke igrače van Srbije u 2002 god itd. Nakic je veoma blizu nas itd... Mnogo je vazno da Krstic ne napravi korak unazad na ovom polju. Edited August 22, 2019 by Bojdo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts