Милица Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 22 minutes ago, double fault said: nole on te gleda, ne brukaj se Al ce Stefan da ga izriba na kraju meca 63 62 ajmo treci 61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 igra macke i misa. i to pospane i nezainteresovane macke. ajmo nole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jel ovo Nole bratu Losmiju posvetio poen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Fino se borio Manarino sa presadjenom kosom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 hours ago, diego said: Cuvena taktika Djokovica u kojoj protivnik ulazi u mec sa saznanjem da nema nikakve sanse, a onda mu Djokovic da laznu nadu da moze, i onda ga u tom rastrojstvu ocekivanja i izokrenute realnosti dohvati dok ovaj nije svestan sta ga je snaslo. 3:1 za Djokovica. Pa da se samoquotujem 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Voleo bih u finalu da me ne nervira kao u prvom setu. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Iskreno, ne bi mi bilo žao ni da teniska faca Kirjos osvoji. Ionako je broj slemova postao posprdan sa Novakovom deportacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Publika je bila sasvim OK. Za Norija sam mislila da je Stan Al ne zbog igre. Nori je krš. Videćemo u nedjelju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nisam gledao mec nakon petog gema..ni poena vise nisam video..Kirjosa percipiram kao ozbiljnijeg rivala. Nadam se da ce i Novak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 hours ago, kriv i dužan said: Bio sam uvjeren da će Đoković protutnjati ovim polufinalom, a on nikad gori. Stvarno si ne bi smio dozvoliti ni jedan izgubljeni set ovdje. Ocekivanja su ti bila sasvim realna i na mestu. Djokovic se jednostavno nije pojavio u prvom setu. To je cela prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) OK je bio NĐ. Nori ga, ja bi laički otkucao, udara vrlo netipično, trebalo je vremena i da proradi prvi servis i da ga pročita, posle je bila rutina. Takođe, čemu više nervoza alo alo kada NĐ izgubi set? Kao da se prvi dešava, kao da nije bilo meleon mečeva u kojima je gubio na početku. Jedini kiks koji NĐ sebi nikako nije smeo da dozvoli je poraz od Medvedeva prošle godine, ne zbog GSa, nego zato što je mnogo bolji igrač + jbg nije mi i dalje jasno zašto mu svaki treći četvrti servis nije bio under arm, pa taj Medvedev stoji još i dalje od Nadala kad ga prima (servis). U nedelju očekujem da će MOŽDA Kirgios vrlo ozbiljno shvatiti meč i da sigurno neće biti provokacija. Mislim, možda i grešim. Edited July 8, 2022 by Brian Setzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Onoj gospođi iz Novakovog boksa(ako sam dobro vidjela) što je držala srpsku zastavu i kažiprstom pokazivala gore, isti bih slomila-tako su Fedu pokazivali, pa je izgubio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Očekujem Đokovića na višoj razini u finalu (a i trebat će mu), od Kyrgiosa ne znam šta da očekujem. Hoće li se standardno glupirati, svađati sa sucem itd. Mislim, ipak je finale GS-a a i s Novakom je sad izgladio odnose. Ne znam, nekako mi ne ide uz ime Nicka Kyrgiosa GS titula. To bi po meni bila i loša reklama za tenis kao sport - eto, čovjek bira turnire i ne mari za pripreme a onda “tek tako” osvoji GS protiv teniskog GOAT-a koji je zadnji poraz na W imao prije 5 godina. Zanima me mišljenje po ovom pitanju Meka (dobro, to već mogu donekle i predvidjet 😁) i Brogdona (za kojeg mislim da se ne slaže sa mnom). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Đovak ima negativan skor sa Kirjosom 0:2 Znači i da nije tek tako lagan matchup. Standard, videćemo agresivnog Nika i Novaka koji se brani i čeka na greške. Naravno, ključ meča će biti svakako koliko će Kirjos pogađati polje, tj. na koju nogu ustane tog dana. Ne mislim da će Nik imati tremu, za razliku od Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 hours ago, diego said: Cuvena taktika Djokovica u kojoj protivnik ulazi u mec sa saznanjem da nema nikakve sanse, a onda mu Djokovic da laznu nadu da moze, i onda ga u tom rastrojstvu ocekivanja i izokrenute realnosti dohvati dok ovaj nije svestan sta ga je snaslo. 3:1 za Djokovica. Bravo! Vrtim temu da li je iko ovo napisao... Kao da nismo odgledali X ovakvih mečeva gde Novak gubi prvi set i posle počisti protivnika. Što se tiče match up-a sa Kirjosom, neće on biti lagan rival. Razlikuje se od ostalih koje Novak psihički uništava na terenu po tome što na isti izlazi sa premisom da on igra bolje od protivnika, pogotovo recimo Novaka. Ali to "samopouzdanje" ne dolazi od samouverenosti u svoju igru i taktiku, već iz arogancije. Tako da podjednako je ranjiv kao i ovi što meč izgube u svlačionici. Očekujem da Noletu uzme set, ne više od toga, dakle 3:1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 jel to novak samo kyrgiosu nije uzeo set ili ima jos sa nekim ovako neslavni skor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nori je imao zavidnu kolicinu Djokosmeceva. Publika vrlo korektna. Razlika u klasi ocigledna. Sad jos jedan mec za glavu... Ja nisam ubedjen da Novak dobija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, double fault said: jel to novak samo kyrgiosu nije uzeo set ili ima jos sa nekim ovako neslavni skor ? Taro Daniel 😛 Sad ozbiljno, mislim da je Kyrgios jedini aktivni igrač koji ima pozitivan skor sa Đokovićem a da su se susreli barem dvaput. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Veseli? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Geronimo said: Veseli? Da. I dr. Ivo, kako li sam zaboravio na njega (još nije službeno u penziji). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 57 minutes ago, Dracarys said: Đovak ima negativan skor sa Kirjosom 0:2 Znači i da nije tek tako lagan matchup. Standard, videćemo agresivnog Nika i Novaka koji se brani i čeka na greške. Naravno, ključ meča će biti svakako koliko će Kirjos pogađati polje, tj. na koju nogu ustane tog dana. Ne mislim da će Nik imati tremu, za razliku od Novaka. Koliko se secam oba meca su bila 2017 kada je Novak bio bas u kanalu, nikad nisu igrali a da je Novak iole bio u formi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 21 hours ago, vlaDixXx said: Dzesi Ovens 1936 Elena Ribakina 2022 5 dana zbog krajnje neumesne paralele. Pretpostavio sam da je komentar nastao iz nedovoljnog razmišljanja pre postovanja i otud samo 5 dana. Da sam potpuno ubeđen da je ova bljuvotina napisana u nameri da se diskredituje domaćin Wimbledona, ban bi verovatno bio trajni. Na članu @vlaDixXx je da za 5 dana izabere put kojim će da nastavi na forumu. Ako nastavi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 10 minutes ago, ciao said: Koliko se secam oba meca su bila 2017 kada je Novak bio bas u kanalu, nikad nisu igrali a da je Novak iole bio u formi True, 2017. koja je verovatno bila ponor njegove karijere. Ali pobeda je pobeda... Nik se njome busa u grudi već 5 godina, u nedelju ćemo videti od čega je zaista napravljen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts