delgado Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Norrie rutinirao Paula. Realno je favorit i protiv Gofana i britanci mogu imati polufinalistu. Posle one titule u IW-u prosle godine, Nori i ovde ima sansu da napravi bas jak rezultat. Alcaraz preziveo nekako TB 3S, videcemo moze li ovo uvesti u peti set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Kako je krenulo neće Novak završiti danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Bolji je Sinner praktično ceo meč, ne vidim kako može da izgubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) 24 minutes ago, Elias said: Okrece ovo mali lagano. Najjaca glava trenutno na celom turu. I dupla na brejk loptu. Hoćeš da se pridružiš forumskim malerima? Doduše Siner će izgleda da vrati poklon svejedno. Od onoliko dosadnih ženskih mečeva baš onaj koji mi se gleda sad je našao da se poklopi... Edited July 3, 2022 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Trebao je Siner da resi ovo u 3 seta. Alcaraz ipak treba jos mleka da pije, prerano se krenulo sa silnim hvalospevima i upisivanjem slemova, doduse ne desava se svaki dan da 19godisnji klinac pokupi 2 mastersa u ranom delu sezone... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Zna li neko što se Alkaraz žalio kod sudije? Reklame su bile preče Kako je Žaber izvukla TB ajmo još jedan set... Edited July 3, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 @alcestaMoraces jos popare da jedes da bi dosegla Mekove i Drakceve visine! :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Mekove visine su nedostižne Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Za mene uopšte nije neočekivana Janikova pobeda. Taj dečko se neopravdano potcenjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Auuu kakva drama u meču miksa. Komentator se pogubio skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 20 minutes ago, alcesta said: Auuu kakva drama u meču miksa. Komentator se pogubio skroz Ја гледао до 5-1 и онда на Новака пребацио. Видим да сам се зезнуо хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Get back on serious subject. Lepo je što je Novak u svakom meču dosad fokusiran od samog početka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Bice ovde puno muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Niko nije ni rekao da neće. Novak da nije bio fokusiran otpočetka kao što obično biva, već bi gubio 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Odavno nisam video da neki igrac ovoliko ulaze u servis, u smislu da skoro svaki drugi bije ko prvi. Slicno doduse radi i Kresi. VR je svakako ozbiljne pobede nanizao, nije to slucajno Koliko je samo smesan Djokovicev zreb, u QF ide na Sinera a u SF Norrie-Goffin. Rafa u 1/8 ima drugog Holandjanina, a onda idu potencijalno Fricko i Kirgios koji su neuporedivi tezi rivali nego Noloovi. PS. Tupavi Timo ne ume krsten udarac da odigra kad dodje do mreze i dopusta da ga SNSovac kolje lobovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Generalno kvalitetan mec. Tim ipak ne moze toliko dugo da drzi fokus. Ovo sto generalno igra je neki top 30 nivo lagano. Nadam se da ce nastaviti proboj, nedostaju ovakvi beskompromisni igraci koji udaraju, a ne guraju lopticu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Vodi Nole s breakom u 4. setu i jako je dobar. Ipak, ne znam zašto, mislim da meč nije gotov, ni blizu… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Nisam očekivao da će Novak imati prelagan ostatak meča. Svakako u nastavku turnira ima dosta fin žreb za razliku od ostalih slemova kao što mu obično bidne. Siner, pa Nori/Gofan. Velika je nepravda što se ovaj turnir ne boduje. Što se tiče druge strane žreba. Velika mi je želja gledati Nadala i Kirjosa u SF. Zagararantovan strašan tenis i netrpeljivost u vazduhu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Dobro je što je završio pre ponoći, stvarno mu nije trebao nastavak sutra. Nadam se da se naštimovao za Sinera, možda je ovo i dobro da ga razdrma. I koliko me nerviraju s ovim brojem dana od poslednjeg poraza, ko će to da preračunava bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Taman da Kirjos ponovo gađa Nadala, ne bi mu bio prvi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Prvo da Kirgios prođe četvrtfinale, s njim se nikad ne zna kad će da implodira i samouništi se. Ne znam kolike su cene karata ove godine ali gužve su se prilično smanjile... https://www.espn.com/tennis/story/_/id/34189216/wimbledon-attendance-7-2019-second-lowest-total-first-week-2007 Edit: inače i Kirgios i Cicipas su kažnjeni posle prošlog meča, prvi 4000 a drugi čak 10000 Edited July 3, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Da li moze Nakashima da pripreti Kirgiosu ? Zanimljiv igrac, a izuzetno mlad (2001. godiste) DeMinaur ima zicer protiv Garina, koji je nekako zavrsio u 2. nedelji travnatog slema, Bruksbisa se jos jednom propisno obrukao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Nisam ispratio dešavanja, šta je bilo sa Federerom? Zar nije najavljivao da će da učestvuje na Vimbldonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Nije, ove godine samo LC i čini mi se Bazel, ali Boxy će bolje znati. Inače mnogo mi je drago što je Žaber prošla, navijam da stigne što dalje. Edited July 3, 2022 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 7 minutes ago, delgado said: Da li moze Nakashima da pripreti Kirgiosu ? Zanimljiv igrac, a izuzetno mlad (2001. godiste) DeMinaur ima zicer protiv Garina, koji je nekako zavrsio u 2. nedelji travnatog slema, Bruksbisa se jos jednom propisno obrukao. Kirjosov najveći protivnik je on sam, tako da vrlo je moguće ovo što je alcesta rekla da se on samouništi u tom meču. Ja bih baš volela da ga taj dečko dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts