Jump to content

Madrid 2019 - Mutua Madrid Open


wwww

Recommended Posts

Ovim je Fed sigurno top 4 na RG (jer Zverev nikako ne moze da ga pretekne).

Tim sada ima 690 bodova vise od Zvereva (kad se oduzme proslogodisnji Rim, sto je relevantno za odredjivanje nosilaca na RG). Znaci teoretski jos nije obezbedio Top 4 mesto, ali je prilicno blizu.

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

I rekli smo od pocetka - Kido je poceo sa tom logicnom prognozom - Madrid polufinale-finale, Rim i RG titule tako da za sada sve ide po logicnim prognozama (ukljucujuci i Fekijev poraz od Tima) :smiley2:

Mozda Novak danas pobedi Tima, to ce biti samo ako se bude posebno potrudio da pokaze da je i brat dobar trener :innocent:

Rafu moze da pobedi takodje ako bude u stanju posebne insipracije ali nije problem ni ako ispadne danas - pripreme za vazno su u toku :87:

Link to comment
Share on other sites

Rafa ne igra mnogo bolje ovde nego prethodnih nedelja, zapravo je Tim ubedljivo najbolji trenutno (Federer bi juce verovatno lagano dobio Novaka, a i sa Nadalom bi odigrao tesan mec), ali sa njim nikad ne znas da li ce mu mozak biti ukljucen ili iskljucen.

 

Sa upaljenim svetlom je favorit da uzme ovo, odgovara mu Madrid.

Link to comment
Share on other sites

Juce je isti sudija vec na pocetku meca sudio Zverevu TV kad je Tsitsipas malo zadrzavao Zvereva na servisu (vratio se po peskir kad je Zverev vec bio spreman za servis, posle cega se i Zverev okrenuo ka tribinama i ponovo otpoceo pripremu za servis - i prekoracio vreme). Nije pomoglo Zverevu sto je zvao i supervizora - odluka sudije je bila konacna (mada mislim da je Tsitsipas posle toga vodio racuna sta radi). Dakle, covek se drzi propisa, ne odstupa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...