Kronostime Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 1 hour ago, Hamilton said: Gde je Kinik? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Mogao je i tebe da povede 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 6 minutes ago, John Dies at the End said: Mogao je i tebe da povede 😴 Vise voli carapane, nego nas ispod Avale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 klosari sa avale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Vidi Meklaude..kad napises da sam iz moderacije otisao uvredjen ti impliciras da je moja reakcija (odlaska) bila emotivna,a nije. Naprotiv;bila je racionalna,trezvena i donesena hladne glave. I nisam otisao "zato sto se neko nije slozio sa mojom procenom". Da bi to u potpunosti razumeo morao bi da shvatis moje porive i motive da uopste udjem u mod tim. Njih zna samo onaj koji me i vrbovao,sa kojim sam imao visemesecnu prepisku jos na starom forumu i sa kojim sam intenzivno razmenjivao ideje i misljenja,a to je Barakuda. Ti ne znas,pa se mani pausalnih procena. Umesto toga,pocni da se ponasas kao moderator. Kad si,jelte,vec postavljen za jednog. Umesto sto se prepucavas sa forumasima. Vidim da si napisao nesto "1% ljudi koji kapiraju"..pa to je generalizacija 1/1. Za ban. Nemam nameru da se vise prepirem niti javljam. Puno srece u daljem radu. Poyyy 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Modovi, zašto ste toliko lenji i mrzi vas da vratite dve reprezentativne teme sa SP pedefea? [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: Modovi, zašto ste toliko lenji i mrzi vas da vratite dve reprezentativne teme sa SP pedefea? Ne mrzi nas, nego je @MetalHead alfa i omega softverskih podešavanja ovde ( čovek je najpismeniji iz te oblasti), bio na odmoru, a nakupilo se drugih nekih stvari koje treba rešiti... Biće, nije neki toliki problem da bi bio prioritet, al biće ovih dana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Je li se uini kome javio? Ban mu je istekao, a nema ga. Isto, sta je sa dravotom? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 On 9/21/2019 at 10:13 AM, Crni Bombarder said: Vidi Meklaude..kad napises da sam iz moderacije otisao uvredjen ti impliciras da je moja reakcija (odlaska) bila emotivna,a nije. Naprotiv;bila je racionalna,trezvena i donesena hladne glave. I nisam otisao "zato sto se neko nije slozio sa mojom procenom". Da bi to u potpunosti razumeo morao bi da shvatis moje porive i motive da uopste udjem u mod tim. Njih zna samo onaj koji me i vrbovao,sa kojim sam imao visemesecnu prepisku jos na starom forumu i sa kojim sam intenzivno razmenjivao ideje i misljenja,a to je Barakuda. Ti ne znas,pa se mani pausalnih procena. Umesto toga,pocni da se ponasas kao moderator. Kad si,jelte,vec postavljen za jednog. Umesto sto se prepucavas sa forumasima. Vidim da si napisao nesto "1% ljudi koji kapiraju"..pa to je generalizacija 1/1. Za ban. Nemam nameru da se vise prepirem niti javljam. Puno srece u daljem radu. Poyyy Ja sam ti vec rekao pet puta da tada dok se to desavalo nisam bio tu, znam samo ono sto su mi preneli, a ti me ovde targetujes kao da sam te ja oterao. Sto se ostatka price tice, nisi u pravu i dobro je sto neces vise da se preganjas. Pozdrav i tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 On 9/17/2019 at 11:46 AM, McLeod said: Kada ISTO TO radim sa Vujosevicem, onda grobari skacu kao opareni, a zvezdasi lupaju plusice, kada ISTO TO radim sa Novakom Djokovicem, ja sam mrzitelj i antisrbin, kada ISTO TO radim sa Sasom Djordjevicem, onda sam kancer za forum. Ne ne, nikako. Samo nastavi brate, svima nam je ovo u interesu 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 #TEAMMEK I #TEAMKOSTA forevr! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 #UVEKOPOZICIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
notEscalade Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 #PODRSKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 6 hours ago, Hamilton said: #UVEKOPOZICIJA #KRONOSEKAMOLOPATA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Dajte vinija nazad. Niko ne reaguje na moje postove. Ili bar nadjite dostojnu zamenu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 On 9/17/2019 at 6:36 PM, mister-no said: Međutim, kao moderator je izuzetno loš, ima istoriju ličnih sukoba koji neminovno utiču na moderaciju i ne može s tim da se izbori. Pa to je ljudi klasican konflikt interesa. Cim mod ulazi u svadju sa masom forumasa on sve vise gubi objektivan sud koji je neophodan za moda. Mod ne moze da bude konfliktan forumas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 26 minutes ago, mmajstor said: Pa to je ljudi klasican konflikt interesa. Cim mod ulazi u svadju sa masom forumasa on sve vise gubi objektivan sud koji je neophodan za moda. Mod ne moze da bude konfliktan forumas. Mek je moderator na hrani i razgibavanju ili kako vec da se zove taj pdf. Tamo jedino mozes da budes banovan ako ti hleb ne ispadne dobro. Moze @slavisa da potvrdi kad se vrati iz Dulovog bana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 @moderacija Moze li neko na brzinu da izvuce kojih je top20 postera po broju, po reputaciji, da vidimo koliko su aktivni/neaktivni u posljednjih 20-30 dana pa da malo razmjenimo misljenja o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 @Moderacija nema drugaciji uvid u te statse od ostalih forumasa. Jedina stvar je ono sto svi vide dole. Mozda i jos nesto, ali nisam obracao paznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Prosto je nemoguce da neko (neka je to admin, tj. Metalhead) nema pristup nekoj statistici aktivnosti, a ovo je bazicna. Da ne idemo pjeske da vadimo. Cisto da nesto sto je licni utisak potvrdimo ili opovrgnemo nekim brojevima, kao sto to brogdon radi na kosarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 4 minutes ago, pepe sancez said: Prosto je nemoguce da neko (neka je to admin, tj. Metalhead) nema pristup nekoj statistici aktivnosti, a ovo je bazicna. On ima uvid u neke statse sto se foruma i posecenosti tice. Za ostalo nemam pojma. U svakom slucaju, moramo ga prizvati. Samo da upotrebim supermoc dozivanja. Ammmmm @MetalHead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 15 hours ago, krzna said: Dajte vinija nazad. Niko ne reaguje na moje postove. Ili bar nadjite dostojnu zamenu. Lajkovacu ti ja postove, jer ako je suditi po novom avataru nece on skoro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 23 minutes ago, Død said: U svakom slucaju, moramo ga prizvati. Samo da upotrebim supermoc dozivanja. Ammmmm @MetalHead Imamo jednu zelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 3 hours ago, Død said: Mek je moderator na hrani i razgibavanju ili kako vec da se zove taj pdf. Tamo jedino mozes da budes banovan ako ti hleb ne ispadne dobro. Moze @slavisa da potvrdi kad se vrati iz Dulovog bana. Koj ce djavo tamo: nit` kuva, nit gaji bastu, nit` se razgibava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts