Martin Mystere Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Mislim da me ništa ne više ne ubije u pojam od toga kad čujem da nekom nešto "hvali", šta god to bilo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Oću dumrem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Ne primecujem u poslednje vreme aktivnosti forumasa @Mile1i @Malkolm Brogdon. Nije frka ako su digli sidro odavde;nadam se da je sa zdravljem i privatno sve u redu. Toliko. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 5 hours ago, Crni Bombarder said: Ne primecujem u poslednje vreme aktivnosti forumasa @Mile1i @Malkolm Brogdon. Nije frka ako su digli sidro odavde;nadam se da je sa zdravljem i privatno sve u redu. Toliko. Sve kul kod mene, cak nisam ni pobegao, nego sam malo zauzet pa se zato redje javljam. Sredice se to vremenom. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Kad sam vec otvorio "gde su,sta rade" pricu..ima li onog ludog ( ) Maravicha? Vise se ne secam koji mu je bio poslednji 'nick'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Kad mu budeš video novi nick, izmenićeš taj italic : D 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Satan lajk dis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 26 minutes ago, Don Radonja said: Satan lajk dis. Satan Panonski? Zar on nije.........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 5 hours ago, Crni Bombarder said: Kad sam vec otvorio "gde su,sta rade" pricu..ima li onog ludog ( ) Maravicha? Vise se ne secam koji mu je bio poslednji 'nick'... Izrazito duhovit covek, bas specifican smisao za humor ima 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: Izrazito duhovit covek, bas specifican smisao za humor ima 🙂 Znam,osetio sam to u par navrata i na svojoj kozi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Od forumaša koji su odjednom nestali, pada mi na pamet pepe sancez. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Nisam ga zaboravio,naprotiv. Samo,on vec duze vreme ne dolazi..tipa godinu i po dana. @laki pepeto mu je bio poslednji nick. Kao i @Dobar Los Milos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Šteta, korektan forumaš. Što se tiče DLM, on se oprostio od foruma na kkcz topiku jer mu se nije dopalo nešto što je čitao na politici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Tako je. USA topik ^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Nista aj onda da zovemo bivse forumase ovako: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Opet ostaju tata postovi na "svetom" topiku a čim neko odgovori na tata post odmah se briše...lepo baš Nekad mi je krivo što mi sa druge strane brda nismo tako jedinstveni, ali opet možda je i bolje kada imaš kritičko okruženje. Jeste da nam to slabi pozicije i u medijima i na forumima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Da sam ja otkopcavao slic prema bilo kom, a pogotovo nekom "s one strane brda" do sada bih vec bio u kinsasi do derbija, ne ovog, nego sledeceg. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Ne znam da li na moj post mislis ali vidim da je moj obrisan.Ne znam cemu dozvoljavanje kuperu ili bilo kome da peca a kad nesto upeca onda se to brise a njegovo ostavi naravno.Nisam skretao sa teme(definitivno ne vise od njega), nisam vredjao.Svakako u cekanju objasnjenja idem da napisem jos jedan slican bas zbog cenzure inace se ne bi bakcao nikad ovako. Svakako ne vidim razlog da se sada umerena peckanja gase,dani su derbija i to je prirodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 17 minutes ago, Kooineeperk said: Da sam ja otkopcavao slic prema bilo kom, a pogotovo nekom "s one strane brda" do sada bih vec bio u kinsasi do derbija, ne ovog, nego sledeceg. Prijavio sam ja već to govno od posta ali moderaciji treba još neko vreme da razmisli sme li da obriše. A možda je i bolje da ne brišu, ako će posle morati da se pravdaju/izvinjavanju za brisanje/banovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Kronos opet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Prijavio sam ja već to govno od posta ali moderaciji treba još neko vreme da razmisli sme li da obriše. A možda je i bolje da ne brišu, ako će posle morati da se pravdaju/izvinjavanju za brisanje/banovanjeMnogi su prijavili ali neki su očito jednakiji od drugih pri čemu su šanse da niko od modova nije video taj post ravne nuli, a da nije video report još manje. Ali čak ni to da eventualno nisu videli nije problem, problem postaje ako jesu videli i misle da je to nešto normalno što nerede zaslužuje reakciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Nema kod Kronosa zle namere, samo bi ga trebalo malo preventivno banovatii jer mu je humor u zadnje vreme na nivou Andrija Milošević sreće Djuru Palicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 30 minutes ago, Clash said: samo bi ga trebalo malo preventivno banovatii ne znam čemu to pomaže, nije kao da je naučio nešto iz prethodnih banovanja. mada je to što pominjete totalno zajebancija sa wingwalkerom, ne verujem da se on nešto uvredio, bar mislim da ne bi trebalo. evo ja bih pohvalio javno kaosov potez (koji je to uradio ispred moderacije): napisao mi čovek poruku u dve lajne (parafraziram) "tebratore, mojne da koristiš lessort foru, truleks je" i ja budem u fazonu, vala jes', em se istrošila, em je neprimerena. i sad mi preostaje jedino da ispadnem đubre pa da pogazim svoju reč ili da jednostavno to ne radim. za mene lično nije problem taj post (opet ponavljam, možda w-walkeru jeste), već pokušaji da napravi mala tata-žarišta na liveu, matičnoj temi i gde već. mislim da to nije fer prema moderaciji, koja se prilično trudi da održi red a usput ne zavodi neki teror. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ne znam čemu to pomaže, nije kao da je naučio nešto iz prethodnih banovanja. mada je to što pominjete totalno zajebancija sa wingwalkerom, ne verujem da se on nešto uvredio, bar mislim da ne bi trebalo. evo ja bih pohvalio javno kaosov potez (koji je to uradio ispred moderacije): napisao mi čovek poruku u dve lajne (parafraziram) "tebratore, mojne da koristiš lessort foru, truleks je" i ja budem u fazonu, vala jes', em se istrošila, em je neprimerena. i sad mi preostaje jedino da ispadnem đubre pa da pogazim svoju reč ili da jednostavno to ne radim. za mene lično nije problem taj post (opet ponavljam, možda w-walkeru jeste), već pokušaji da napravi mala tata-žarišta na liveu, matičnoj temi i gde već. mislim da to nije fer prema moderaciji, koja se prilično trudi da održi red a usput ne zavodi neki teror. To je bila fora samo u tvojoj vuglici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Just now, Sprivel said: To je bila fora samo u tvojoj vuglici. lepo sam napisao da to što mene ne vređa, ne znači da ne vređa i onoga kome je namenjeno. tako da ne vidim potrebu da me sad ti ubeđuješ da li je fora ili nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts