MrTripleDouble Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Pa onda bolje i da je nema. Treba se kaznjavati dupli postovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 A kakvu bi ti funkcionalnost hteo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 hours ago, MetalHead said: A kakvu bi ti funkcionalnost hteo? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Nepotrebnih 10 dana za Kupera. Jeste malo pregorio na kraju ali bilo je i peckanja sa druge strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Kuper nije preziveo Voldena Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 On 6/24/2020 at 3:24 PM, MetalHead said: Radi do odredjenog perioda izmedju postova. Ne znam tacno da li je 3 ili 5minuta... Mislim da je i duze ako su uzastopni postovi tj. ako se u medjuvremenu ne umetne neciji drugi post.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Ako ostavis 2 uzastopna posta u roku od 5min sistem ti automatski merguje ili spoji pod uslovom da neko ne uleti izmedju. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Meni jutros nije merdzovalo dva posta, a ne verujem da je proslo vise od 5 minuta, moracu da proverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Merguje ako niko drugi, u medjuvremenu, nije ostavio post na istoj temi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 39 minutes ago, 12Laki said: Ako ostavis 2 uzastopna posta u roku od 5min sistem ti automatski merguje ili spoji pod uslovom da neko ne uleti izmedju. :)) Ovo je 100% tacan odgovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 38 minutes ago, Xpert said: Merguje ako niko drugi, u medjuvremenu, nije ostavio post na istoj temi. 1 minute ago, MetalHead said: Ovo je 100% tacan odgovor. Ne, ok je to, znam za to pravilo, samo mi se ucinilo da je proslo manje vremena. Prvo sam odgovorio na jedan post, pa sam onda polako listao topic unazad i kvotovao drugi, moji postovi nisu merdzovani iako niko nije pisao u medjuvremenu. Kazem jos jednom, verovatno je moj subjektivni osecaj da je proslo manje vremena, dokazano je da na kkcz prelaznom roku vreme tece drugacije nego na ostatku foruma 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Jel znate da rsb-ovci misle da je Cooper Tegi? 3 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Proglasili su Coopera za drzavnog neprijatelja br. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 19 minutes ago, Golijat said: Jel znate da rsb-ovci misle da je Cooper Tegi? Inasjderi nema sta 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Ja oplakao kad sam citao Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Dajte link ka temi ljubi vas brat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Imas na poslednjim stranama na temi transferi 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 aj prepričajte, vjera mi ne dozvoljava da otvaram RSB 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 plot twist: cooper je tegeltija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 5 minutes ago, Ne sam Safete said: aj prepričajte, vjera mi ne dozvoljava da otvaram RSB Otprilike je ovako bilo posle objave za Pangosa: -Nek ide sad Kuper/Tegi da kenja po Instagramu -Ko je Kuper? - Kuper je Tegi, tako se potpisuje na jednom forumu 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Just now, Golijat said: Otprilike je ovako bilo posle objave za Pangosa: -Nek ide sad Kuper/Tegi da kenja po Instagramu -Ko je Kuper? - Kuper je Tegi, tako se potpisuje na jednom forumu Da ga mi ovde ne znamo, isto bi pomislili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Tolike godine uspeva da nas zavlači, svaka mu čast. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) 23 minutes ago, Sprivel said: Dajte link ka temi ljubi brat. http://redstarbelgrade.rs/forum/index.php?topic=11332.480 Upise o Cooperu zapocinje neko ko pise i na ovom forumu 21 minutes ago, Golijat said: Imas na poslednjim stranama na temi transferi 😄 Ma to je nista. Na temi odnosi medija prema Crvenoj zvezdi krece razotkrivanje agenta Coopera. Postavio sam link. Odbanujte Coopera pod hitno Edited July 1, 2020 by Leonard 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 10 minutes ago, 12Laki said: Da ga mi ovde ne znamo, isto bi pomislili. Ne bismo, Kuper je pismen covek 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 I duhovit. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts