Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted (edited)

S obzirom da se lavrnja oprasta, mislim da je vrijeme da otvorimo konkurs za novog moderatora. 

Moji predlozi su Kuper i Djuras. 

Edited by Sector
  • Like 1
Posted
Just now, Sector said:

S obzirom da se lavrnja oprasta, mislim da je vrijeme da otvorimo konkurs za novog moderatora. 

Moji predlozi su Kuper i Djuras. 

Da svog brata po trolovanju ces da poguras...

Posted

Uz duzno postovanje, zasto je "susjed" problem? Pa cesto se na drugim pdf ljudi koji inace ne govore (i)jekavicom posluze istom iz stilskih razloga, i to nikad nije problem (npr. gore na korona topicu). Zasto je to negde potpuno normalno, a negde kaznjivo? Hajde malo doslednosti. I pobogu, u kom univerzumu je rec "susjed" uopste uvredljiva? Provlace se izrazi poput "lemur", "kurva", "pudlica", a sad odjednom "susjed" problem?  Pa rec "susjed" nastala je slaganjem prefiksa (predloga) "su(sa)" i tvorbene osnove "sed", sto znaci sedeti sa nekim u miru, bez sukoba...  Ako neka rec ne bi trebalo da bude problem, to je bas ta. Izvinjavam se jer obicno ne komentarisem rad moderacije, ali sad sam morao da reagujem.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Cooper said:

Ne znam da li se namerno pravite ili slučajno, Labrnja svaki put objavi ban uveče kad sedne za kompjuter, pošto banuje preko telefona.

🐽 ?

Dozvoljeno vredjanje moderacije... ah, nisam video da je Kuper. Nista onda. 

• Like 2
Posted (edited)

Ja sam za Arsenija, kao novog moda na kosarci.

1 minute ago, Kooineeperk said:

🐽 ?

Dozvoljeno vredjanje moderacije... ah, nisam video da je Kuper. Nista onda. 

Ironicno je da vredja svog najveceg zastitnika.

Edited by Losmi17
  • Like 1
Posted
9 minutes ago, Sector said:

GOTOV JE

Posted

Jedino Kronos i Kuper imaju iskustva kao moderatori na pristojnim sportskim forumima.

Ja predlažem njih i ne sumnjam da će se odlično uklopiti.

Pogrešan nalog.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Ne znam koliko ima smisla da grobara zamijeni cigan.

Bolje neki pošteni Grobar, kao onaj sudija Grujić. Grobari Čokot sve do pobede!!!

• Ha-ha 1
Posted

To li se ovde daju predlozi?

Može Chaos, može i Barkli...ja bih i onog lika Guru valjda, zna košarku dosta. I Princeton...

• Like 1
Posted

Odlicni predlozi se pominju, mi smo debili pa nam nisu upali u oci i ranije i nismo ih pitali nikada do sada.

Dajte neko ime ispod radara, kao kad trazite igraca na poziciji crnca (al da ne bude kvaliteta halla pls)

• Ha-ha 5