goldberg Posted November 23 Posted November 23 (edited) Posto ne mogu da pristupim nalogu @goldberg bcd (promenio sifru i onda zaboravio ) nastavljam da pisem sa ovog naloga. Edited November 23 by goldberg
Don Dusko Posted Sunday at 09:46 AM Posted Sunday at 09:46 AM 7 hours ago, goldberg said: Posto ne mogu da pristupim nalogu @goldberg bcd (promenio sifru i onda zaboravio ) nastavljam da pisem sa ovog naloga. A da li mozes da trazis sifru na mejl?
Stiletto Posted Sunday at 09:58 AM Posted Sunday at 09:58 AM 7 hours ago, goldberg said: Posto ne mogu da pristupim nalogu @goldberg bcd (promenio sifru i onda zaboravio ) nastavljam da pisem sa ovog naloga. Postoji li opcija "forgotten password"? Može li da pomogne @MetalHead ?
MetalHead Posted Wednesday at 11:43 AM Posted Wednesday at 11:43 AM On 11/23/2025 at 3:42 AM, goldberg said: Posto ne mogu da pristupim nalogu @goldberg bcd (promenio sifru i onda zaboravio ) nastavljam da pisem sa ovog naloga. Pa daj da ti resim to, pisacu ti na mail sa kog je registrovan tvoj glavni nalog. 1
Mile1 Posted Thursday at 05:11 PM Posted Thursday at 05:11 PM Kakva je ovo severna koreja od foruma, da ne moze ni da se napise sta se peva na doceku 9
Don Dusko Posted Thursday at 05:17 PM Posted Thursday at 05:17 PM 5 minutes ago, Mile1 said: Kakva je ovo severna koreja od foruma, da ne moze ni da se napise sta se peva na doceku Da se nasi navijaci ovako sakupe sta bi se pevalo?O medu i cokoladi? Naravno ja bih voleo bez tog navijackog folklora al sta da se radi.
Урош19 Posted Thursday at 05:20 PM Posted Thursday at 05:20 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Da se nasi navijaci ovako sakupe sta bi se pevalo?O medu i cokoladi? Naravno ja bih voleo bez tog navijackog folklora al sta da se radi. Sigurno se ne bi pevalo o Partizanu na dočeku neke naše legende 9
Mile1 Posted Thursday at 05:20 PM Posted Thursday at 05:20 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Da se nasi navijaci ovako sakupe sta bi se pevalo?O medu i cokoladi? Naravno ja bih voleo bez tog navijackog folklora al sta da se radi. Ako je tebi folklor da se peva dabogda umrla ciganska deca, a navodno skup podrske za Zeljka onda ne znam sta da kazem 15
robespierre Posted Thursday at 05:22 PM Posted Thursday at 05:22 PM Zato kad se peva o hiljadu mrtvih grobara ti zapušiš uši... i odmah dođeš ovde na forum da nas sve obavestiš koliko su navijači Zvezde užasni. Nije lepo to što radite.
Mile1 Posted Thursday at 05:24 PM Posted Thursday at 05:24 PM Just now, robespierre said: Zato kad se peva o hiljadu mrtvih grobara ti zapušiš uši... i odmah dođeš ovde na forum da nas sve obavestiš koliko su navijači Zvezde užasni. Nije lepo to što radite. Dugo sam na forumu, i uvek sam osudio i drugu stranu.Samo ne treba da se brise post ako je vec deo navijackog folkora kako kaze moderator
fillam Posted Thursday at 05:24 PM Posted Thursday at 05:24 PM 2 minutes ago, Mile1 said: Ako je tebi folklor da se peva dabogda umrla ciganska deca, a navodno skup podrske za Zeljka onda ne znam sta da kazem Išlo je redom i o Vesni, Zvezdi, Čoviću, Ostoji, Vučiću. U redu je da se gnušamo i složimo da je pominjanje Zvezde u svemu ovome potpuno nepotrebno, al' si ti u celoj priči hteo da insinuiraš da je ovo unapred organizovan skup navijačke grupe, a to ceo folklor skandiranja Aci Šiptaru jednostavno negira u startu... 1
prolup Posted Thursday at 05:28 PM Posted Thursday at 05:28 PM 3 minutes ago, fillam said: Išlo je redom i o Vesni, Zvezdi, Čoviću, Ostoji, Vučiću. U redu je da se gnušamo i složimo da je pominjanje Zvezde u svemu ovome potpuno nepotrebno, al' si ti u celoj priči hteo da insinuiraš da je ovo unapred organizovan skup navijačke grupe, a to ceo folklor skandiranja Aci Šiptaru jednostavno negira u startu... Па тим горе ако људи који нису у групи скандирају такве бљувотине.
robespierre Posted Thursday at 05:32 PM Posted Thursday at 05:32 PM (edited) 9 minutes ago, Mile1 said: Dugo sam na forumu, i uvek sam osudio i drugu stranu.Samo ne treba da se brise post ako je vec deo navijackog folkora kako kaze moderator Hiljadu puta prežvakana priča čija je jedina poenta da se pokaže kako su navijači KKCZ nobles u odnosu na prosečnog navijača KKP. Svi smo već naučili da su navijači Zvezde isključivo za mir u svetu i da su etalon kulture na sportskim priredbama. Zaista nema potrebe da se ta priča vrti po hiljaditi put na forumu gde pišu navijači KKP koji su više nego korektni. Usstvari, poenta je prikazati Željka kao licemera, ovi pevaju o mrtvoj deci, a on, znate, nije osudio. Edited Thursday at 05:34 PM by robespierre 1
Mile1 Posted Thursday at 05:34 PM Posted Thursday at 05:34 PM 7 minutes ago, fillam said: Išlo je redom i o Vesni, Zvezdi, Čoviću, Ostoji, Vučiću. U redu je da se gnušamo i složimo da je pominjanje Zvezde u svemu ovome potpuno nepotrebno, al' si ti u celoj priči hteo da insinuiraš da je ovo unapred organizovan skup navijačke grupe, a to ceo folklor skandiranja Aci Šiptaru jednostavno negira u startu... Iskreno vise se odnosilo na to , da normalni ljudi simpatizeri kako god ne mogu da skandiraju onakve gadosti 1
Barkley#34 Posted Thursday at 05:37 PM Posted Thursday at 05:37 PM Nažalost, skandiraju. I ja sam se šokirao par puta, više ne. Ne svi, ofkors, ali nije ni sporadično. 16 minutes ago, Урош19 said: Sigurno se ne bi pevalo o Partizanu na dočeku neke naše legende Vi imate legende? Šala mala, naleteo mi post. 2
Mile1 Posted Thursday at 05:40 PM Posted Thursday at 05:40 PM 4 minutes ago, robespierre said: Hiljadu puta prežvakana priča čija je jedina poenta da se pokaže kako su navijači KKCZ nobles u odnosu na prosečnog navijača KKP. Svi smo već naučili da su navijači Zvezde isključivo za mir u svetu i da su etalon kulture na sportskim priredbama. Zaista nema potrebe da se ta priča vrti po hiljaditi put na forumu gde pišu navijači KKP koji su više nego korektni. Usstvari, poenta je prikazati Željka kao licemera, ovi pevaju o mrtvoj deci, a on, znate, nije osudio. Cujes li sebe i kakve nebuloze izgovaras ne bi me cudilo i da si i ti moderator. Poenta celog posta koliko smo otisli u kurac kada se za takva skandiranja nalazi opravdanja po principu ko manje ili vise vredja. Naravno da Zeljko ne moze da utice na masu ko ce sta pevati, i kakve veze on ima sa tim gde ga nisam spomenuo u postu 5
Урош19 Posted Thursday at 05:42 PM Posted Thursday at 05:42 PM 4 minutes ago, Barkley#34 said: Nažalost, skandiraju. I ja sam se šokirao par puta, više ne. Ne svi, ofkors, ali nije ni sporadično. Vi imate legende? Šala mala, naleteo mi post. Sve ok, mangupi su to. Moraš da znaš i da daš i da primiš šalu. 1
robespierre Posted Thursday at 05:42 PM Posted Thursday at 05:42 PM (edited) 2 minutes ago, Mile1 said: Cujes li sebe i kakve nebuloze izgovaras ne bi me cudilo i da si i ti moderator. Poenta celog posta koliko smo otisli u kurac kada se za takva skandiranja nalazi opravdanja po principu ko manje ili vise vredja. Naravno da Zeljko ne moze da utice na masu ko ce sta pevati, i kakve veze on ima sa tim gde ga nisam spomenuo u postu Koncentriši se, navijaš za klub gde su redovan repertoar hiljade mrtvih grobara, majke kurve sa štajge, Indije i Pakistani, žice i Srebrenice. Odvratan navijački folklor. I šta ćemo sad? Edited Thursday at 05:43 PM by robespierre 1
tejlor Posted Thursday at 05:43 PM Posted Thursday at 05:43 PM Just now, robespierre said: Koncentriši se, navijaš za klub gde su redovan repertoar hiljade mrtvih grobara, majke kurve sa štajge, Indije i Pakistani, žice i Srebrenice. Odvratan navijački folklor. I šta ćemo sad? I to sad znaci da je ciganska mrtva deca ok?
Kooineeperk Posted Thursday at 05:45 PM Posted Thursday at 05:45 PM 6 minutes ago, Barkley#34 said: Vi imate legende? Naravno! Sta ti je tu cudno?! Spoiler Spoiler A priznaj da si pomislio da hocu da se macujem? 😄 4 1 1
robespierre Posted Thursday at 05:46 PM Posted Thursday at 05:46 PM 1 minute ago, tejlor said: I to sad znaci da je ciganska mrtva deca ok? Ne, to znači da živite u mimu sa dva spajdermena, a držite neki moralni high ground. 3 4
Taki Posted Thursday at 05:47 PM Posted Thursday at 05:47 PM Ma jedni i drugi skandiraju sta ne bi trebalo, ali to je tako i uvijek ce biti, oko toga se raspravljati je bas bespotrebno..
fillam Posted Thursday at 05:48 PM Posted Thursday at 05:48 PM 4 minutes ago, Mile1 said: Iskreno vise se odnosilo na to , da normalni ljudi simpatizeri kako god ne mogu da skandiraju onakve gadosti Mogu normalni ljudi svašta da skandiraju, valjda imamo dovoljno iskustva iza nas da smo toga svesni. Mnogi ljudi, pa i oni normalni, podložni su psihologiji mase, naročito u ovom našem nezdravom društvu, iracionalnoj stvari poput navijanja za neki klub i rivalstvu punom netrpeljivosti. Umeju neki simpatizeri da pevaju iz sveg glasa i da je malo dete silovao komšija, što implicira da navija za suparnički tim. Ne verujem da je iko od njih u vakumu ponosan na izgovoreno, niti nužno debil od čoveka. Neko je sposobniji da kontroliše emocije i bude razumniji i moralniji u nekim situacijama od nekog drugog i tu se cela filozofija završava.
Kooineeperk Posted Thursday at 05:52 PM Posted Thursday at 05:52 PM Nije toliki problem u tome ko, koliko i na koji nacin i sta skandira - vec je problem u tome sto svi gledamo samo tudje i komentarisemo samo tudje skandiranje (generalizujem, znam, cast izuzecima). 1
Recommended Posts