Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 11/23/2025 at 3:42 AM, goldberg said:

Posto ne mogu da pristupim nalogu @goldberg bcd (promenio sifru i onda zaboravio :ajme:) nastavljam da pisem sa ovog naloga. 

Pa daj da ti resim to, pisacu ti na mail sa kog je registrovan tvoj glavni nalog.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Mile1 said:

Kakva je ovo severna koreja od foruma, da ne moze ni da se napise sta se peva na doceku

Da se nasi navijaci ovako sakupe sta bi se pevalo?O medu i cokoladi?

Naravno ja bih voleo bez tog navijackog folklora al sta da se radi.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Sigurno se ne bi pevalo o Partizanu na dočeku neke naše legende

• Like 9
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ako je tebi folklor da se peva dabogda umrla ciganska deca, a navodno skup podrske za Zeljka onda ne znam sta da kazem

• Like 15
Posted
Just now, robespierre said:

Zato kad se peva o hiljadu mrtvih grobara ti zapušiš uši... i odmah dođeš ovde na forum da nas sve obavestiš koliko su navijači Zvezde užasni.

Nije lepo to što radite.

Dugo sam na forumu, i uvek sam osudio i drugu stranu.Samo ne treba da se brise post ako je vec deo navijackog folkora kako kaze moderator

Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Ako je tebi folklor da se peva dabogda umrla ciganska deca, a navodno skup podrske za Zeljka onda ne znam sta da kazem

Išlo je redom i o Vesni, Zvezdi, Čoviću, Ostoji, Vučiću. U redu je da se gnušamo i složimo da je pominjanje Zvezde u svemu ovome potpuno nepotrebno, al' si ti u celoj priči hteo da insinuiraš da je ovo unapred organizovan skup navijačke grupe, a to ceo folklor skandiranja Aci Šiptaru jednostavno negira u startu...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, fillam said:

Išlo je redom i o Vesni, Zvezdi, Čoviću, Ostoji, Vučiću. U redu je da se gnušamo i složimo da je pominjanje Zvezde u svemu ovome potpuno nepotrebno, al' si ti u celoj priči hteo da insinuiraš da je ovo unapred organizovan skup navijačke grupe, a to ceo folklor skandiranja Aci Šiptaru jednostavno negira u startu...

Па тим горе ако људи који нису у групи скандирају такве бљувотине.

Posted (edited)
9 minutes ago, Mile1 said:

Dugo sam na forumu, i uvek sam osudio i drugu stranu.Samo ne treba da se brise post ako je vec deo navijackog folkora kako kaze moderator

Hiljadu puta prežvakana priča čija je jedina poenta da se pokaže kako su navijači KKCZ nobles u odnosu na prosečnog navijača KKP. 

Svi smo već naučili da su navijači Zvezde isključivo za mir u svetu i da su etalon kulture na sportskim priredbama.

Zaista nema potrebe da se ta priča vrti po hiljaditi put na  forumu gde pišu navijači KKP koji su više nego korektni. 

Usstvari, poenta je prikazati Željka kao licemera, ovi pevaju o mrtvoj deci, a on, znate, nije osudio. 

Edited by robespierre
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, fillam said:

Iskreno vise se odnosilo na to , da normalni ljudi simpatizeri kako god ne mogu da skandiraju onakve gadosti

• Ha-ha 1
Posted

Nažalost, skandiraju. I ja sam se šokirao par puta, više ne. Ne svi, ofkors, ali nije ni sporadično.

16 minutes ago, Урош19 said:

Sigurno se ne bi pevalo o Partizanu na dočeku neke naše legende

Vi imate legende? 

:classic_tongue:

Šala mala, naleteo mi post. :classic_smile:

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, robespierre said:

Hiljadu puta prežvakana priča čija je jedina poenta da se pokaže kako su navijači KKCZ nobles u odnosu na prosečnog navijača KKP. 

Svi smo već naučili da su navijači Zvezde isključivo za mir u svetu i da su etalon kulture na sportskim priredbama.

Zaista nema potrebe da se ta priča vrti po hiljaditi put na  forumu gde pišu navijači KKP koji su više nego korektni. 

Usstvari, poenta je prikazati Željka kao licemera, ovi pevaju o mrtvoj deci, a on, znate, nije osudio. 

Cujes li sebe i kakve nebuloze izgovaras ne bi me cudilo i da si i ti moderator. Poenta celog posta koliko smo otisli u kurac kada se za takva skandiranja nalazi opravdanja po principu ko manje ili vise vredja. 

Naravno da Zeljko ne moze da utice na masu ko ce sta pevati, i kakve veze on ima sa tim gde ga nisam spomenuo u postu

• Like 5
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Nažalost, skandiraju. I ja sam se šokirao par puta, više ne. Ne svi, ofkors, ali nije ni sporadično.

Vi imate legende? 

:classic_tongue:

Šala mala, naleteo mi post. :classic_smile:

Sve ok, mangupi su to. Moraš da znaš i da daš i da primiš šalu.

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Mile1 said:

Cujes li sebe i kakve nebuloze izgovaras ne bi me cudilo i da si i ti moderator. Poenta celog posta koliko smo otisli u kurac kada se za takva skandiranja nalazi opravdanja po principu ko manje ili vise vredja. 

Naravno da Zeljko ne moze da utice na masu ko ce sta pevati, i kakve veze on ima sa tim gde ga nisam spomenuo u postu

Koncentriši se, navijaš za klub gde su redovan repertoar hiljade mrtvih grobara, majke kurve sa štajge, Indije i Pakistani, žice i Srebrenice. 

Odvratan navijački folklor.

I šta ćemo sad?

Edited by robespierre
  • Like 1
Posted
Just now, robespierre said:

Koncentriši se, navijaš za klub gde su redovan repertoar hiljade mrtvih grobara, majke kurve sa štajge, Indije i Pakistani, žice i Srebrenice. 

Odvratan navijački folklor.

I šta ćemo sad?

I to sad znaci da je ciganska mrtva deca ok?

Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Iskreno vise se odnosilo na to , da normalni ljudi simpatizeri kako god ne mogu da skandiraju onakve gadosti

Mogu normalni ljudi svašta da skandiraju, valjda imamo dovoljno iskustva iza nas da smo toga svesni. Mnogi ljudi, pa i oni normalni, podložni su psihologiji mase, naročito u ovom našem nezdravom društvu, iracionalnoj stvari poput navijanja za neki klub i rivalstvu punom netrpeljivosti. 

Umeju neki simpatizeri da pevaju iz sveg glasa i da je malo dete silovao komšija, što implicira da navija za suparnički tim. Ne verujem da je iko od njih u vakumu ponosan na izgovoreno, niti nužno debil od čoveka. 

Neko je sposobniji da kontroliše emocije i bude razumniji i moralniji u nekim situacijama od nekog drugog i tu se cela filozofija završava.

Posted

Nije toliki problem u tome ko, koliko i na koji nacin i sta skandira - vec je problem u tome sto svi gledamo samo tudje i komentarisemo samo tudje skandiranje (generalizujem, znam, cast izuzecima). 

• Tuzno 1