Kooineeperk Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Na sta lici Kosarkaski forum generalno, upali smo u neki zajebancija mod bas 😄 Na KKCZ temi o tome gde ide prenos, kao da je bitno da li je SK1 ili SK2 (jer svakako ko ima SK1 ima i SK2). Na KKP temi o odelima. Tu i tamo na obe teme jos o sudjenju sa derbija, svako na svoju stranu 😄 A obe EL utakmice veceras. The world Vox92 has gone to hell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Prednovogodišnja euforija i masna hrana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Kooine, Pusti nek traje Generalno je bolja atmosfera na PDF-u otkad su se ljudi malo opustili. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 5 minutes ago, DameTime said: Pusti nek traje Nemoj mi te mlake tonove, razvodnjene lirike, benda sa neadekvatnim nazivom 😄 Jeste bolja atmosfera, totalno neuobicajeno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 27 minutes ago, Kooineeperk said: Na sta lici Kosarkaski forum generalno, upali smo u neki zajebancija mod bas 😄 Na KKCZ temi o tome gde ide prenos, kao da je bitno da li je SK1 ili SK2 (jer svakako ko ima SK1 ima i SK2). Na KKP temi o odelima. Tu i tamo na obe teme jos o sudjenju sa derbija, svako na svoju stranu 😄 A obe EL utakmice veceras. The world Vox92 has gone to hell... Pa imao je @Nenadd jedan post o kosarci ali je imao na pocetku posta kulturno izvinjenje sto mu je post dugacak pa remeti bitnije teme. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 5 minutes ago, Clash said: Pa imao je @Nenadd jedan post o kosarci ali je imao na pocetku posta kulturno izvinjenje sto mu je post dugacak pa remeti bitnije teme. Video. Preskocio. Kome je jos do kosarke sada?! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 @Kooineeperk kad je video taj upis : 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 (edited) 2 hours ago, Smrtokapa said: Prednovogodišnja euforija i masna hrana. Volim novogodišnje i božićne praznike što su ljudi konačno opušteni, druželjubivi, ljubazni...Šteta što kratko traje. Mnogo bre ljudi nervozni, napeti, pre neki dan mi stao auto i odmah svi trube, pa jebo ga ja, desilo se, šta sad. Niko bre brate Smrtokapa da izađe da pomogne da izguramo auto, svi negde žure, jure. I posle kukanje kako vreme brzo prolazi, pa prolazi kad se stalno žuri, te za ovo da mi prođe vreme, te za ono, usporite malo ljudi i pametnije trošite vreme. Edited December 27, 2024 by Volter 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Sad sam skontala da ste mi skinuli ogranicenje reakcija, mogu da se razmašem ko covek 😄 Tako da hvala puno, divni ste 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Ja mrzim novogodisnje praznike i da mogu uvek bih iznajmljivao neku brvnaru u brdu tokom pola decembra i celog januara jer soping ludilo ljudi mi opasno ide na mudanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 @Don Dusko Planirate li nešto povodom tipa koji hrani govnima Želimira, ili gledamo kroz prste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Ko se to drznuo da dira Zeljka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Videćeš kad i ako moderacija bude reagovala na prostakluk, ako do sad već nisi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 5 hours ago, Papanikolesku said: @Don Dusko Planirate li nešto povodom tipa koji hrani govnima Želimira, ili gledamo kroz prste? tri dugmeta u gornjem desnom uglu na postu, pa report 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 2 minutes ago, Kooineeperk said: tri dugmeta u gornjem desnom uglu na postu, pa report 😉 Odrađeno već, pa ćemo videti (× Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago @delgado brt, kad si već hteo da zaradiš ban (znam kako je), gde baš sa poduvaj mi stojka... Nije književno ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 hour ago, DameTime said: @delgado brt, kad si već hteo da zaradiš ban (znam kako je), gde baš sa poduvaj mi stojka... Nije književno ❤️ Mozda je bila rima, dje ti je djevojka...pa tako. Ne znamo, obrisano je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Lagano, napisao je meni, rekao sam da mu je upis splačina jer; želi xy osobi sve najgore u životu. Unervozio se, ne bi me čudilo da povređenog igrača ima u fantaziju ili pak što nije proveo sa Bronom Novu godinu pa mu "stojko" ne izlazi iz glavice Elem, šaljem mu pozdrave i da doček '26 provede sa osobom koju želi 👋🏼 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Nisi ni ti bio epitom učtivosti sa onim "ne seri" 😂 Glupo je ovo za Brona, 'oćemo tako za svakog ko ima omiljenog igrača? Evo pozivam Delgija sa mnom na sledeći doček, valjda nećemo biti na protestima ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 13 minutes ago, Papanikolesku said: Unervozio se, ne bi me čudilo da povređenog igrača ima u fantaziju ili pak što nije proveo sa Bronom Novu godinu pa mu "stojko" ne izlazi iz glavice Elem, šaljem mu pozdrave i da doček '26 provede sa osobom koju želi 👋🏼 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Nisi ni ti bio epitom učtivosti sa onim "ne seri" 😂 Glupo je ovo za Brona, 'oćemo tako za svakog ko ima omiljenog igrača? Evo pozivam Delgija sa mnom na sledeći doček, valjda nećemo biti na protestima ☺️ To je adekvatna reakcija na onakvu želju drugom biću. Napisao bih mu opet, nulta tolerancija za takve tipove. Za ovo iznad, pokazao sam dovoljno "klase", time što mu nisam odgovorio kako zaslužuje tog momenta i kako bi verovatno reagovao da mi to kaže uživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ma to je sa NBA teme, tamo se bacaju prozivke i hot tejkovi i važe nešto drugačija pravila u komunikaciji. "Želim ti sve najgore u životu" ti je bukvalno ekvivalentno sa "srećni praznici i sve najbolje tebi i tvojoj porodici". 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Čekaj, uspeli ste da se posvadjate na nba temi? Bravo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Smrtokapa said: Ma to je sa NBA teme, tamo se bacaju prozivke i hot tejkovi i važe nešto drugačija pravila u komunikaciji. "Želim ti sve najgore u životu" ti je bukvalno ekvivalentno sa "srećni praznici i sve najbolje tebi i tvojoj porodici". Pa onda je i "ne seri" u istom tonu; ako je već takva situacija, ne znam što se onda uzbudio. Vidim da je momak u klinču sa još pokojim forumašem, otišao Miki sa teme pa su krila raširena. Najlakše je u virtuelnom prostoru napušavati k drugog forumaša. Nadam se da je i vani takav šmeker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Papanikolesku said: Pa onda je i "ne seri" u istom tonu; ako je već takva situacija, ne znam što se onda uzbudio. Slažem se sa ovim, naduvavanje je bilo pre svega dosta neelegantno, kao što je elaborirano u prethodnim postovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts