Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted

Vidi Meklaude..kad napises da sam iz moderacije otisao uvredjen ti impliciras da je moja reakcija (odlaska) bila emotivna,a nije.
Naprotiv;bila je racionalna,trezvena i donesena hladne glave.

I nisam otisao "zato sto se neko nije slozio sa mojom procenom". 
Da bi to u potpunosti razumeo morao bi da shvatis moje porive i motive da uopste udjem u mod tim. Njih zna samo onaj koji me i vrbovao,sa kojim sam imao visemesecnu prepisku jos na starom forumu i sa kojim sam intenzivno razmenjivao ideje i misljenja,a to je Barakuda.
Ti ne znas,pa se mani pausalnih procena.

Umesto toga,pocni da se ponasas kao moderator. Kad si,jelte,vec postavljen za jednog. Umesto sto se prepucavas sa forumasima. Vidim da si napisao nesto "1% ljudi koji kapiraju"..pa to je generalizacija 1/1. Za ban.

Nemam nameru da se vise prepirem niti javljam.
Puno srece u daljem radu.

Poyyy

• Like 3
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, kalistenika u rutini said:

Modovi, zašto ste toliko lenji i mrzi vas da vratite dve reprezentativne teme sa SP pedefea? emoji3.png

Ne mrzi nas, nego je @MetalHead alfa i omega softverskih podešavanja ovde ( čovek je najpismeniji iz te oblasti), bio na odmoru, a nakupilo se drugih nekih stvari koje treba rešiti...

Biće, nije neki toliki problem da bi bio prioritet, al biće ovih dana.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted
On 9/21/2019 at 10:13 AM, Crni Bombarder said:

Vidi Meklaude..kad napises da sam iz moderacije otisao uvredjen ti impliciras da je moja reakcija (odlaska) bila emotivna,a nije.
Naprotiv;bila je racionalna,trezvena i donesena hladne glave.

I nisam otisao "zato sto se neko nije slozio sa mojom procenom". 
Da bi to u potpunosti razumeo morao bi da shvatis moje porive i motive da uopste udjem u mod tim. Njih zna samo onaj koji me i vrbovao,sa kojim sam imao visemesecnu prepisku jos na starom forumu i sa kojim sam intenzivno razmenjivao ideje i misljenja,a to je Barakuda.
Ti ne znas,pa se mani pausalnih procena.

Umesto toga,pocni da se ponasas kao moderator. Kad si,jelte,vec postavljen za jednog. Umesto sto se prepucavas sa forumasima. Vidim da si napisao nesto "1% ljudi koji kapiraju"..pa to je generalizacija 1/1. Za ban.

Nemam nameru da se vise prepirem niti javljam.
Puno srece u daljem radu.

Poyyy

Ja sam ti vec rekao pet puta da tada dok se to desavalo nisam bio tu, znam samo ono sto su mi preneli, a ti me ovde targetujes kao da sam te ja oterao.

Sto se ostatka price tice, nisi u pravu i dobro je sto neces vise da se preganjas.

Pozdrav i tebi.

Posted
On 9/17/2019 at 11:46 AM, McLeod said:

Kada ISTO TO radim sa Vujosevicem, onda grobari skacu kao opareni, a zvezdasi lupaju plusice, kada ISTO TO radim sa Novakom Djokovicem, ja sam mrzitelj i antisrbin, kada ISTO TO radim sa Sasom Djordjevicem, onda sam kancer za forum.

Ne ne, nikako. Samo nastavi brate, svima nam je ovo u interesu :kece:

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
On 9/17/2019 at 6:36 PM, mister-no said:

Međutim, kao moderator je izuzetno loš, ima istoriju ličnih sukoba koji neminovno utiču na moderaciju i ne može s tim da se izbori. 

Pa to je ljudi klasican konflikt interesa. Cim mod ulazi u svadju sa masom forumasa on sve vise gubi objektivan sud koji je neophodan za moda. Mod ne moze da bude konfliktan forumas. 

Posted
26 minutes ago, mmajstor said:

Pa to je ljudi klasican konflikt interesa. Cim mod ulazi u svadju sa masom forumasa on sve vise gubi objektivan sud koji je neophodan za moda. Mod ne moze da bude konfliktan forumas. 

Mek je moderator na hrani i razgibavanju ili kako vec da se zove taj pdf. Tamo jedino mozes da budes banovan ako ti hleb ne ispadne dobro.

Moze @slavisa da potvrdi kad se vrati iz Dulovog bana.

• Ha-ha 1
Posted

@moderacija

Moze li neko na brzinu da izvuce kojih je top20 postera po broju, po reputaciji, da vidimo koliko su aktivni/neaktivni u posljednjih 20-30 dana pa da malo razmjenimo misljenja o tome.

• Like 1
Posted

Prosto je nemoguce da neko (neka je to admin, tj. Metalhead) nema pristup nekoj statistici aktivnosti, a ovo je bazicna. Da ne idemo pjeske da vadimo. Cisto da nesto sto je licni utisak potvrdimo ili opovrgnemo nekim brojevima, kao sto to brogdon radi na kosarci.

Posted
4 minutes ago, pepe sancez said:

Prosto je nemoguce da neko (neka je to admin, tj. Metalhead) nema pristup nekoj statistici aktivnosti, a ovo je bazicna.

On ima uvid u neke statse sto se foruma i posecenosti tice. Za ostalo nemam pojma. U svakom slucaju, moramo ga prizvati.

Samo da upotrebim supermoc dozivanja. Ammmmm @MetalHead.

Posted
3 hours ago, Død said:

Mek je moderator na hrani i razgibavanju ili kako vec da se zove taj pdf. Tamo jedino mozes da budes banovan ako ti hleb ne ispadne dobro.

Moze @slavisa da potvrdi kad se vrati iz Dulovog bana.

Koj ce djavo tamo: nit` kuva, nit gaji bastu, nit` se razgibava? :krstipd4: