zoe Bg Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 4 minutes ago, Swift Pancakez said: zasto ne radi edit opcija? edit: vidi ovde radi, a na kkcz topiku nece Ograniceno je vreme edita, valjda 300 minuta.
NikadProtivKaline Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 4 minutes ago, zoe Bg said: Ograniceno je vreme edita, valjda 300 minuta. ali ne radi mi za post koji sam malopre napisao
zoe Bg Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 5 minutes ago, Swift Pancakez said: ali ne radi mi za post koji sam malopre napisao
Barkley#34 Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Evo sad ni meni ne da da editujem post na ABA ligi. Ostavih neke nenormalne prazne prostore u kvotovima.
Cavani Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Dobro vece 🙂 Pisemo se I na ovom mestu, pohvale za sve koji su ucestvovali u pravljenju foruma. 10
Drug Crni Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 2 hours ago, 34Barkley said: Evo sad ni meni ne da da editujem post na ABA ligi. Ostavih neke nenormalne prazne prostore u kvotovima. Skovali smo zaveru protiv tebe..zezamo te malo jer si zakasnio na otvaranje. 2
ivan9 Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ali stvarno nesto zeza tema ABA liga. Meni recimo nije dozvolilo da kliknem na broj 7 da bi presao na 7-mu stranu topika. Da bi otisao na 7-mu stranu morao sam da kliknem na >> (last page) da bi me prebacio na 7-mu. Link za 7-mu stranu ne radi ali recimo radi za 5-tu stranu kada sam na 6-toj strani Nisam primetio takvo ponasanje na ostalim topicima
kalistenika u rutini Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ma stuca forum s vremena na vreme, al nista nije strasno jer traje kratkotrajno.Evo i meni sad nije steo da baci poslednju stranicu na reprezentativnoj temi.
pantelia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 hour ago, ivan9 said: Ali stvarno nesto zeza tema ABA liga. Meni recimo nije dozvolilo da kliknem na broj 7 da bi presao na 7-mu stranu topika. Da bi otisao na 7-mu stranu morao sam da kliknem na >> (last page) da bi me prebacio na 7-mu. Link za 7-mu stranu ne radi ali recimo radi za 5-tu stranu kada sam na 6-toj strani Nisam primetio takvo ponasanje na ostalim topicima Ovo se i meni desava, na ABA temi, i na temi KKCZ.
didžej hel Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 verovatno niste uplatili donaciju, forum to oseća i prepoznaje 11
deez nuts. Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 verovatno niste uplatili donaciju, forum to oseća i prepoznaje Forum je prepoznao o cemu se radi :glasomdulenceta: 1 1
kalistenika u rutini Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 2 minutes ago, Sprivel said: Forum je prepoznao o cemu se radi :glasomdulenceta: koliko para toliko muzike :glasomgazdacove:
Arsenije Pesic Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 hour ago, uini said: verovatno niste uplatili donaciju, forum to oseća i prepoznaje A ovima što su uplatili peva džaba vam novci moji sinovci 11 6
Sector Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Meni forum normalno sljaka al sam doniro. Cisto da znate u cemu je problem.
taliesin Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Just now, Sector said: Meni forum normalno sljaka al sam doniro. Cisto da znate u cemu je problem. Osvojices i ti stucanje... nekad.
kalistenika u rutini Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Jel ima negde na forumu tema kao sto je na starom bila "gaming zone"? Cini mi se da sam je smotrio negde, a sad nikako da je iskopam. Nasao.
Recommended Posts