Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

8 minutes ago, Ne sam Safete said:

Nije baš tako, evo pogledajte trenutak kad izlazi protiv Cedevite (popio je masu kritika za tu tekmu) i kako mu Zeljko ovjerava, ne desava se to ako je igrač bio nezainteresovan. 

 

Jeste, imao je kasnije u meču jednu dobru defanzivnu sekvencu. Ali je opet imao i početak takav da je Cedevita imala +10 nakon 6-7 minuta, a Madar za to vreme dva šuta i nula asistencija.

 

Uglavnom mislim da je u redu da nakon ove prozivke vidimo sutra njegovih 10 poena u prvoj četvrtini.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ne sam Safete said:

Nije baš tako, evo pogledajte trenutak kad izlazi protiv Cedevite (popio je masu kritika za tu tekmu) i kako mu Zeljko ovjerava, ne desava se to ako je igrač bio nezainteresovan. 

 

Normalno da nije taj meč bio nezainteresovan, bitna tekma, 15k ljudi u hali koja gori, protivnik koji vodi od starta.

 

Ali džaba sve kad ne uradi ništa. U prvoj turi na parketu ga Ferel nagrdio, onda ga Žoc uvede kada je Rebec na terenu, pa ni to ne bude dovoljno, ovaj ga pretrči 5 napada za redom, kao da je u pitanju najveći mogući mismeč. 

 

A ako pričamo o nezainteresovanosti, pa recimo: 0 poena protiv Splita, 3 poena i 0 asistencija protiv Cibone, 2 poena za 20 minuta protiv Zadra, 2 poena protiv FMPa prvi meč. Duga je lista. 

 

 

Nasuprot njemu, pogledaj Smajlija - duplo bolji statsi u ABA, nego u EL. 10 poena, 4 skoka, da zna malo bolje da se sačuva ličnih grešaka i da nije bilo te povrede koja očigledno toliko utiče na njegovu fizičku spremu, verujem da bi bio na oko 15ak prosečnih indeksnih poena, a Lesor bi bio na manje od 15 min u proseku na terenu u ABA ligi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prvo

Bravo za top8 :capone_2:

Nismo krenuli najsjajnije, pre svega mislim na igru i tu pre svega na odbranu... osetio se strah da nam se ne ponovi prosla sezona gde su meseci prolazili a mi nismo imali i od igre, napredak je bio minimalan ako ga je uopste i bilo... no, hvala bogu nije bilo tako, dizali smo se, popravljali u odbrani prvo u areni onda i na strani, dosli su i razultati... pre svega raduju neke pruzene partije u gostima, to je ono sto je bilo neophodno, ova ekipa moze i mora da pobedjuje na strani... u svakom slucaju ako su ekipa i zoc zasluzili kritiku pre, sada zasluzuju pohvalu, jos jednom za top8 - bravo

 

Treba reci i za posetu - fantasticno, rasrodata arena po mesec dva pre tekme... plus domaci teren i na strani, svaka cast

 

Treba reci da ne treba poletati, ova ekipa ima jos dosta prostora za napredak, imamo neke zute minute pa mozemo reci i cetvrtine, znamo da zabagujemo i u napau i u odbrani.... takodje otaljavanje aba lige moze da nam se obije o glavu, ne smeju protivnici da nam ubacuju po 90,80 poena... mora to ozbiljnije, razumem i umor i sve ali jednostavno ne moze tako... takodje, ne treba se zanositi, mi smo tu negde sa ciganima i bice izuzetno tesko sa njima u aba ligi, jesmo mi u top8 a oni nisu al nema to veze...

 

Sto se tice madara, ono sto moze da se cuje je da je lik jos uvek klinac, mislim u mentalnom smislu, da ne kazem nezreo... i to je ono sto moze da ga kosta, talenat je nesporan ali je neophodna maksimalna posvecenost i profesionalnost da bi nesto napravio... ja mislim da je to razlog njegovih oscilacija... nadam se da ce zeljko to moci da promeni sto pre

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Znate li gde je i šta radi Alan Williams?
On ‘93, kvalitetan igrač, kontam da bi njegov ego kod Obradovića manje dolazio do izražaja.

Kontam da će Lesor biti centar No.1 na tržištu i da će biti naučna fantastika zadržati ga.

 

Privodi kraju karijeru u Japanu, čeka Raduljicu da podele 5 minuta u garbidžu

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da popizdi svaki put ali iskreno, takođe mislim da njegove izjave nakon toga nemaju veze sa tim što je popizdeo nego su upućene njegovim biračima. Kao što je i rekao ja im pomažem a oni me "ucenjuju" skandiranjem.

 

Isto tako, ako ne bude nekog ekonomskog kolapsa, mislim da će sipati novce i u nas i u komšiluk, kao nikada pre. Najavio je već da očekuje titulu EL u narednih par godina a to može da ostvari sa relativno skromnim ulaganjima u odnosu na to šta bi mu rezultat marketinški doneo (iako su te pare velike, za taj cilj su skromne).

 

Nama ostaje da mu bar pojedemo neki živac skandiranjem.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Arsenije Pesic said:

Jeste, imao je kasnije u meču jednu dobru defanzivnu sekvencu.

Mislim da je kod Madara veći problem odbrana nego napad. Fenomenalan je u presingu kad protivnik prenosi loptu ali problem nastaje kada se igra 5na5, ne može da sačuva nijednog evroligaškog pleja, a pogotovo da preuzima jer su svi fizički superiorni u odnosu na njega. Ono što uradi na pamet nije dovoljno.

Očekujem da u PO-u Aleksa startuje, posebno što ćemo najverovatnije ići na Barsu (što je moja velika želja).

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Alex_Serbia said:

Videcemo koliko se #1 uvredio zbog pevanija sa tribina (nadam se da se uvredio do srzi). Od toga i zavisi koga cemo ili necemo zadrzati sledece sezone. 

 

Da se ne lazemo.

 

Hajde malo realnosti - on je sam pokrenuo ovaj projekat "KKP na vrhu Evrope" i pored toga sto je u proslosti bilo skandiranja na njegov racun.

 

Zapravo, ta skandiranja je upravo ono sto on i zeli da slusa - "eto, dajem nikad vise para (nesto sto DS nikada nije radio), a ovi i dalje skandiraju jer misle da je sve ovo iz Obradovicevog dzepa/donacija nekog privatnika". Lik bukvalno iz dna kace vadi neke pretnje smrcu njegovoj deci, on zivi od glumljenja zrtve i prenemaganja.

 

A sto se tice para - pa da su skromne, ne bi se i Cibona i Zadar i Partizan i Crvena zvezda i Buducnost i Olimpija svojevremeno bukvalno davili u dugovima - neko bi samo odlucio da tih par miliona i resen problem. No, izgleda da gradjani Srbije bas i ne poznaju mnogo ekonomiju kad im nije cudno da se bukvalno samo Aleksandar Vucic u poslednjih 10 godina igra kosarkaskog fanatika i deli pare svih gradjana.

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Barkley#34 said:

Čekaj, likovi nisu sposobni da približno pravilno izgovore imena igrača i, pazi sad, jednog Željka Obradovića? Čestitam im na praćenju košarke.

Ćuti bar ne govore TavareŠ.

 

Srpski komentatori su Portugalcima i l ljudima sa tog područja oduzeli pravo na obično S u prezimenu.

14 minutes ago, Instinkt said:

Čini mi se da se datumi PO EL i ABA preklapaju, nećemo valjda da igramo paralelno dve PO serije? Nadam se da su u klubu rešili tu zajebanciju jutro nakon pobede protiv Monaka. 

 

Možda se i mi dogovorimo kao komšije onomad. Valjda su otvoreni svi za pregovore sa nama.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...