Shikamaru Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 8 minutes ago, RodaBVB said: Ticketline je neupotrebljiv sajt, treba ih zabraniti. Jos su veci slepci sto nema van Beograda prodajno mesto, neverovatno. Tickets ništa bolji, kad sam uzimao karte za Kup hteo sam kosu da pojedem (a nije je puno ostalo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 I ukinuše kupovinu preko sajta… [emoji35] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Kapiram da će opet pustiti kad sve ove neplaćene rezervacije otpadnu. To treba loviti. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Kako su se raspali za sve pare... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 1 hour ago, Gb92 said: Naravno da je pao ticketline usrani 1 hour ago, Son_of_a_gun said: PC, tablet i telefon, i ne može da se probije na sajt ni na jednom... 😭 57 minutes ago, ChrisJudd said: Ja dođem do poslednjeg koraka i izbaci me. Kakvi amateri. 24 minutes ago, Shikamaru said: Tickets ništa bolji, kad sam uzimao karte za Kup hteo sam kosu da pojedem (a nije je puno ostalo) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Sad cu do merkatora da skoknem 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 8 minutes ago, Shonewizard said: Kapiram da će opet pustiti kad sve ove neplaćene rezervacije otpadnu. To treba loviti. 😄 Te rezervacije treba trajno ukinuti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Just now, realno *w said: Te rezervacije treba trajno ukinuti. Imaju smisla kao neki međukorak tokom kupovine, ali u ovakvim situacijama (kad se ne može dovršiti plaćanje) su apsolutno besmislene. Baš onako primitivna web aplikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 5 minutes ago, Gb92 said: Sad cu do merkatora da skoknem 🙂 Džabe, prodajno mesto je povezano sa statusom sajta. Neverovatno, ali tako je. Ne prodaju karte dok se sajt ne oporavi. Ne bih da stajem na muku, ali sezonska je sezonska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Imam link koji me vodi na plaćanje ove "rezervacije" za Real, ali nisam siguran da li da se upuštam u to, sada kada je sve down. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Bez Ćaće smo u Minhenu. Ogroman hendikep, sad se treba skupiti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 2 minutes ago, Instinkt said: Bez Ćaće smo u Minhenu. Ogroman hendikep, sad se treba skupiti.. Sem Smajlija niko na 4 Zeka nema da menja,ide Zek na 33 34 to je sigurno.Smajli na 4 može kada je njima na 4 Rubit ili Winterberg ili kako se vec zove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Ćaća je nama ključni igrač. Biće teško dobiti u minkenu. Nešto kontam mogao i bi i Trifa brkove pustiti, postaje ozbiljan dečkonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 10 minutes ago, Dobar u piku said: Sem Smajlija niko na 4 Zeka nema da menja,ide Zek na 33 34 to je sigurno.Smajli na 4 može kada je njima na 4 Rubit ili Winterberg ili kako se vec zove. Kratka rotacija. Kad tad se moralo ovako nešto desiti, ne razumem što je Želimir toliko tvrdoglav kada je reč o pojačanjima. Imamo ukupno 12 igrača. Nedovoljno, najmanje od svih u Evropi. Bilo kakva, ne daj Bože, prehladica ZL i evo Ćaćapetrua, mi smo u problemu. Ovo nije deo sezone u kojem se treba igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Au jbt, taman odigra onakvu partiju u Kaunasu... Koliko smo tanki dole, to je kriminal. Potrebne su nam jako pametne partije Zeka i Lesora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Uplatio 250 din na keca. Ovo je poraz 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 4 minutes ago, Instinkt said: Kratka rotacija. Kad tad se moralo ovako nešto desiti, ne razumem što je Želimir toliko tvrdoglav kada je reč o pojačanjima. Imamo ukupno 12 igrača. Nedovoljno, najmanje od svih u Evropi. Bilo kakva, ne daj Bože, prehladica ZL i evo Ćaćapetrua, mi smo u problemu. Ovo nije deo sezone u kojem se treba igrati To jeste problem,ali Željko nije trener koji voli 3 4 igraca na svakoj poziciji,na 1, 2 ,3 ima 8 dobrih opcija,a takodje Pap I na 4 može kvalitetno odigrati.Trifu i Nanelija na 4 baš ne vidim i problem će biti Bonga koji je jak fizički gde mislim da sada nemamo igraca koji ga može u post-u braniti.Trifa je meni više bek neko krilo jer ima odlične kretnje,ali i pored dobre gradje deluje mi da je mekan da brani igrace koji su 3/4 u post-u.Naneli je gore nabijen,ali fali visine za Bongu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 13 minutes ago, Dobar u piku said: To jeste problem,ali Željko nije trener koji voli 3 4 igraca na svakoj poziciji,na 1, 2 ,3 ima 8 dobrih opcija,a takodje Pap I na 4 može kvalitetno odigrati.Trifu i Nanelija na 4 baš ne vidim i problem će biti Bonga koji je jak fizički gde mislim da sada nemamo igraca koji ga može u post-u braniti.Trifa je meni više bek neko krilo jer ima odlične kretnje,ali i pored dobre gradje deluje mi da je mekan da brani igrace koji su 3/4 u post-u.Naneli je gore nabijen,ali fali visine za Bongu. Jasno da Želimir tokom čitave karijere u ovom delu sezone svede rotaciju na 8 igrača, ali nikad mu roster nije bio kraći. 12 igrača, od kojih je jedan Tristan, nedorastao još uvek za EL košarku. Na visokim pozicijama imamo 4 upotrebljiva, ZL, Ćaća koji je primarno trojka, Smajli i Lesor. I na oko se vidi da fali još jedan, i to kad je sve u redu, kad su svi zdravi. Sad će Ledej da pegla bez izmene 40 minuta, ili će da spusti Smajlija na 4 neki minut. A šta se dešava ako neko od njih trojice uđe u problem sa faulovima? Trifa u najboljem slučaju može da brani neko krilo. Jamesa nikad nisam video na četvorci, tako da ni on ne može ništa. Prosto, fali igrač i kad smo u fullu. Tanak nam je front court 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 (edited) 40 minutes ago, Instinkt said: Kratka rotacija. Kad tad se moralo ovako nešto desiti, ne razumem što je Želimir toliko tvrdoglav kada je reč o pojačanjima. Imamo ukupno 12 igrača. Nedovoljno, najmanje od svih u Evropi. Bilo kakva, ne daj Bože, prehladica ZL i evo Ćaćapetrua, mi smo u problemu. Ovo nije deo sezone u kojem se treba igrati Partizan ima 14 registrovanih igraca, od cega jednog juniora i jednog koji ne igra zbog povrede. Zalgiris ima 17, ode cega su dvojica aut do kraja sezone, a trojica juniora, u 12 su igraci poput Lukosiunasa i Giedraitisa. Pritom, Zalgiris nema tako kvalitetne prve opcije (ni blizu) kao Partizan. Monaco ima ukupno 13 igraca koji su igrali ove sezone, od cega je jedan junior, a jedan igrac je Strazel. Asvel ma 15 igraca od kojih je jedan povredjen (Lauvergne), jedan je otisao u Besiktas (Jackson-Cartwright) i jedan je junior (Noam), dok drugi junior (Risacher) ima minute. Tako da Partizan mozda ima manjak igraca u odnosu na Crvenu zvezdu ili ekipe sa vrha, ali prosecne EL ekipe i koriste maksimum 11-12 igraca koji nisu juniori. Sto se tice manjka na unutrasnjim pozicijama, bas bih voleo da vidim kako bi se raspodelili minuti na 1,2 i 3 a da se to ne zavrsi tako sto se klupira Andjusic ili Madar. Edited February 8, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 8 minutes ago, Instinkt said: Jasno da Želimir tokom čitave karijere u ovom delu sezone svede rotaciju na 8 igrača, ali nikad mu roster nije bio kraći. 12 igrača, od kojih je jedan Tristan, nedorastao još uvek za EL košarku. Na visokim pozicijama imamo 4 upotrebljiva, ZL, Ćaća koji je primarno trojka, Smajli i Lesor. I na oko se vidi da fali još jedan, i to kad je sve u redu, kad su svi zdravi. Sad će Ledej da pegla bez izmene 40 minuta, ili će da spusti Smajlija na 4 neki minut. A šta se dešava ako neko od njih trojice uđe u problem sa faulovima? Trifa u najboljem slučaju može da brani neko krilo. Jamesa nikad nisam video na četvorci, tako da ni on ne može ništa. Prosto, fali igrač i kad smo u fullu. Tanak nam je front court Meni 4 i nije problem,Bajern na 4 ima dobra tela gde Smajli može igrati,a da ne bude problem njegova brzina,ali na 3 se jako plašim neke partije Bonge od 15 plus poena i masu napravljenih faulova na njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Opet radi ticketline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 2 minutes ago, Shonewizard said: Opet radi ticketline. Jebao ih ton film server, procesor,program i programer. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 10 minutes ago, Dobar u piku said: Meni 4 i nije problem,Bajern na 4 ima dobra tela gde Smajli može igrati,a da ne bude problem njegova brzina,ali na 3 se jako plašim neke partije Bonge od 15 plus poena i masu napravljenih faulova na njemu. Rubit u mečapu sa Smajlijem ima spektar mogućnosti da pravi štetu. Ledej treba da izgura 35+, i da pritom ne upadne u neki problem sa faulovima. Bonga može biti problem, i tu će se i najviše osetiti odsustvo Ćaće. 14 minutes ago, goldberg said: Partizan ima 14 registrovanih igraca, od cega jednog juniora i jednog koji ne igra zbog povrede. Zalgiris ima 17, ode cega su dvojica aut do kraja sezone, a trojica juniora, u 12 su igraci poput Lukosiunasa i Giedraitisa. Pritom, Zalgiris nema tako kvalitetne prve opcije (ni blizu) kao Partizan. Monaco ima ukupno 13 igraca koji su igrali ove sezone, od cega je jedan junior, a jedan igrac je Strazel. Asvel ma 15 igraca od kojih je jedan povredjen (Lauvergne), jedan je otisao u Besiktas (Jackson-Cartwright) i jedan je junior (Noam), dok drugi junior (Risacher) ima minute. Tako da Partizan mozda ima manjak igraca u odnosu na Crvenu zvezdu ili ekipe sa vrha, ali prosecne EL ekipe i koriste maksimum 11-12 igraca koji nisu juniori. Sto se tice manjka na unutrasnjim pozicijama, bas bih voleo da vidim kako bi se raspodelili minuti na 1,2 i 3 a da se to ne zavrsi tako sto se klupira Andjusic ili Madar. KKP ima 14 registrovanih, od čega su 2 juniora i 1 van stroja do kraja sezone. Ako je Đorđije Jovanović (kojeg iskreno i ne viđam više, možda je negde na pozajmicu poslat) junior, onda je i Tristan Vukčević. Obojica su 2003, i obojica manje ili više neupotrebljivi za ozbiljnu košarku. Tristana napune vršnjaci iz Mege. Dakle za EL, 11 igrača, 2 centra i 1 krilni centar. Minutaža sa +1 na fc bi se rasporedila tako što bi Vukčević EL gledao iza klupe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 10 minutes ago, goldberg said: Tako da Partizan mozda ima manjak igraca u odnosu na Crvenu zvezdu ili ekipe sa vrha, ali prosecne EL ekipe i koriste maksimum 11-12 igraca koji nisu juniori. Jebiga, naveo si primer tri ekipe od 18. Od toga ekipu sa A licencom i dva francuza koji su manje-vise sigurni u nekom 3-5 godina prozoru. Tesko da je njihov primer potvrda da se u EL igra sa 12 igraca i jednim juniorom. Pritom, Partizanu spocitavas kvalitet spram Zalgirisa ali to ne racunas u slucaju Monaka, koji ima 9-10 igraca vrhunskog kvaliteta. Tacno nam fali jedan 4/5 igrac i to primeri tri ekipe koje su drugacije formirale roster i cepaju sa 12 igraca nece promeniti. Moze i sa 300 jura da se pregura mesec, snadju se ljudi, ali ako ti stigne uvecani racun za struju u decembru najeb'o si. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts