Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Dobro došao Vladimir Brodzijanski.

Ima on skila, desni poluhorog, šut, size, ima i zrele godine igračke, ACB ligu, samo ostaje da se vidi da li će se adaptirati na nivo igre, ekipu, ulogu. Meni je ovo odličan potpis iz mnogih razloga a prvi je nedostatak centra I igrača.

Edited by odupri se ludilu
Link to comment
Share on other sites

Odličan potpis je Brodzianski. U Španiji je peglao zaista kvalitetno. Nije snažan igrač ali jeste odlična streč četvorka ili petica, može se koristiti u obe uloge.

Loša strana ovoga je malo monuta za Tristana kada se svi povređeni vrate, jer su ovo dva vrlo slična igrača. Dobra strana je što dobijate jednog jako korisnog rotacijskod igrača koji često može biti x factor.

Odličan posao.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Tango said:

Ajde neko opsirnije objasnje je o njemu.....meni on deluje kao klasicna cetvorka a mi trazili zamenu za Koprivicu....ili ce Smajli na 5 kada se oporavi(tu je po meni vise pruzao)....

Moje misljenje je da smajli svakako ide na 5 a da ce Slovak pokrivati obe pozicije.

Znaci

4 Zek, Tristac

4/5 Brozdjanski (ili kako se izgovara)

5 Lesor, Alen

I bice minuta za sve. Posebno u ABA sto i jeste prvi stepenik za Tristana. I pogotovo sto od Alena ocekujem duzi period trazenja forme

Link to comment
Share on other sites

I meni na prvu deluje vise kao cetvorka nego petica. Cak bih se usudio da ga jedino visina dovodi u vezu sa peticom. 
Ono sto ja pamtim od njega je da moze da siri (moze trojke da sutira) i da ima neki desni poluhorog…nesto izmedju poluhoroga i onog Lidejevog suta jednom rukom. Na taj nacin najvise zavrsava napade pod kosem.

Mada moram priznati da ga nisam bas nesto pratio niti skautirao.

Link to comment
Share on other sites

Dobar igrac za rotaciju. Centar bas i nije za meso. Imam druga koji ga trenirao i uvek mi govorio da su slabi na centru. Reko pa imas ovog, a on pa nije on bas centar. Sad pojma nemam sem da je nosilac Slovacke repke 🙂 i da ce k9d vas vrv imati 10ak minuta sem ako se bas nedokaze, ali nema on tu koga da izbaci na pet i cetiri.  Bas ce biti zanimljivo kako ce se uklopiti..

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...