KockoOblo Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 11 minutes ago, Shonewizard said: djeluje da smo dosta dobro uboli. Vidjećemo kako će to izgledati na terenu Trebalo bi, u teoriji, da izgleda bolje nego sa Balšom, pa i Smailagom, koji izlazi iz zimskog sna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Nek nam je srecan centar. Sve dok nije Letonac, sanse su solidne da smo pogodili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) Dobro došao Vladimir Brodzijanski. Ima on skila, desni poluhorog, šut, size, ima i zrele godine igračke, ACB ligu, samo ostaje da se vidi da li će se adaptirati na nivo igre, ekipu, ulogu. Meni je ovo odličan potpis iz mnogih razloga a prvi je nedostatak centra I igrača. Edited November 11, 2022 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 I obicno nam Vladimiri igraju dobro 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Kad vec nisu mogli Dašić i Dragičević, dobar i Brodži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) 4 minutes ago, Cooper said: Kad vec nisu mogli Dašić i Dragičević, dobar i Brodži. I Golubovic nije mogao Edited November 11, 2022 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Nadam se da ce biti tu za Makabi barem da hvata poslednje minute cetvrtina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Nisam zadovoljan.Očekivao sam mnogo skupljeg i crnjeg igrača.Ovaj em dzaba, em podseća na domaćeg.Nije u duhu ovdašnjeg Partizana...Mora to jače,skuplje, crnoputnije...Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Stigao već... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Stigao već...Those were the days...Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Majstorovic, Djumic, onaj drugi Koprivica... jbt svaki drvored da pozavidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Odličan potpis je Brodzianski. U Španiji je peglao zaista kvalitetno. Nije snažan igrač ali jeste odlična streč četvorka ili petica, može se koristiti u obe uloge. Loša strana ovoga je malo monuta za Tristana kada se svi povređeni vrate, jer su ovo dva vrlo slična igrača. Dobra strana je što dobijate jednog jako korisnog rotacijskod igrača koji često može biti x factor. Odličan posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Ajde neko opsirnije objasnje je o njemu.....meni on deluje kao klasicna cetvorka a mi trazili zamenu za Koprivicu....ili ce Smajli na 5 kada se oporavi(tu je po meni vise pruzao).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 16 minutes ago, Tango said: Ajde neko opsirnije objasnje je o njemu.....meni on deluje kao klasicna cetvorka a mi trazili zamenu za Koprivicu....ili ce Smajli na 5 kada se oporavi(tu je po meni vise pruzao).... Moje misljenje je da smajli svakako ide na 5 a da ce Slovak pokrivati obe pozicije. Znaci 4 Zek, Tristac 4/5 Brozdjanski (ili kako se izgovara) 5 Lesor, Alen I bice minuta za sve. Posebno u ABA sto i jeste prvi stepenik za Tristana. I pogotovo sto od Alena ocekujem duzi period trazenja forme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 I meni na prvu deluje vise kao cetvorka nego petica. Cak bih se usudio da ga jedino visina dovodi u vezu sa peticom. Ono sto ja pamtim od njega je da moze da siri (moze trojke da sutira) i da ima neki desni poluhorog…nesto izmedju poluhoroga i onog Lidejevog suta jednom rukom. Na taj nacin najvise zavrsava napade pod kosem. Mada moram priznati da ga nisam bas nesto pratio niti skautirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Dobar igrac za rotaciju. Centar bas i nije za meso. Imam druga koji ga trenirao i uvek mi govorio da su slabi na centru. Reko pa imas ovog, a on pa nije on bas centar. Sad pojma nemam sem da je nosilac Slovacke repke 🙂 i da ce k9d vas vrv imati 10ak minuta sem ako se bas nedokaze, ali nema on tu koga da izbaci na pet i cetiri. Bas ce biti zanimljivo kako ce se uklopiti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) Konačno neko ko zna da šutne za tri Edited November 11, 2022 by realno *w 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 . 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Da li će se jednom forumašu ispuniti želja da zaigra za KKP? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 6 minutes ago, realno *w said: Da li će se jednom forumašu ispuniti želja da zaigra za KKP? 😁 Mislim da je skroz realno nekom od komšija da se ispuni ta želja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Da li će se jednom forumašu ispuniti želja da zaigra za KKP? [emoji16]Steve Francis se penzionisao odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Quote Crno – beli su i dalje na tržištu za dve pozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Centra i pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) 2 hours ago, Cooper said: . Pominje se tvoj imenjak... Edited November 11, 2022 by Gb92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Just now, Gb92 said: Pominje se tvoj imenjak... Onaj što testirao pozitivno na trudnoću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts