Son_of_a_gun Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 S obzirom da Aleksa neće skoro na teren tražimo još jednog igrača spolja. Šteta za Aleksu, očekivao sam da pokida ovu sezonu. ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Sranje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 E jbg sto brze da se oporavi... Nadje li Ertel klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 2 minutes ago, Jakob Aman said: E jbg sto brze da se oporavi... Nadje li Ertel klub? Mislim Zenit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Znači, nema ga najmanje do polvine novembra. Madar i Eksum će morati da uključe pogon na veliki broj obrtaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) Tesko njesra Boss sad il nilkad Edited September 26, 2022 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) Ako je ovo trebalo da se desi pa da potrazimo pleja, onda stvarno nemam reci... A najgore je sto cemo opet 100% dovesti nekog komba u najidealnijem slucaju. Zoc bas zeli pukovnik-pokojnik projekat. Edited September 26, 2022 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 5 hours ago, uvrnuto said: Voleo bi jačeg protivnika? U smislu na papiru već izgubljenu tekmu. Da, Barsa u gostima, tako nešto 😄 1 hour ago, jedibojan said: Tesko njesra Boss sad il nilkad Gos nije bio u sastavu za kup, čak su u 12 bila 2 juniora koji nisu zaigravala. Očigledno su ga otpisali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Ako se ne varam Goss je van trenažnog pa ima 4 meseca.. mislim da je zglob sjebao. Sumnjam da ćemo njega vijati. I dalje sam mišljenja da nam je neophodnija petica pre pleja. Imamo sasvim dovoljno kreacije i sa trojke gde su JN i JP, čak mi ne deluje da imamo problem sa protokom lopte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) Da, Goss je (bio) povrijeđen, ne znam u kakvom je stanju sad. Kontam da ćemo se zakrpiti nekim plejem za ABA i čekati povratak Alekse, sve drugo mi nema smisla. Edit: A možda i da aktiviramo malog Petrovića i ne dovedemo nikog. Edited September 26, 2022 by Son_of_a_gun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) Ma malo je plej, mora i jos jedan centar ... kakva razmazenost, ja iskreno ne kontam sta nam se desilo kao navijacima, Nikad skuplji i nikada jaci tim nismo imali, ovde se narice kao da imamo 6 Vrabaca i 6 Djumica u prvih dvanaest. Mozda je do mene, ne bjezim od odgovornosti 🙂 ali imam sve manje volje da citam upise na topiku. Edited September 26, 2022 by Ne sam Safete 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) 7 minutes ago, Ne sam Safete said: Ma malo je plej, mora i jos jedan centar ... kakva razmazenost, ja iskreno ne kontam sta nam se desilo kao navijacima, Nikad skuplji i nikada jaci tim nismo imali, ovde se narice kao da imamo 6 Vrabaca i 6 Djumica u prvih dvanaest. Mozda je do mene, ne bjezim od odgovornosti 🙂 ali imam sve manje volje da citam upise na topiku. Pa vidi, niko to nije spominjao dok se nije pojavio ovaj info. A znamo sa koje strane je došao. Ako oni znaju da ne mogu očekivati Aleksu u punom ritmu do polovine, ili kraja januara recimo, onda je jasna logika. Ne bunim se naravno da ostane ova ekipa, ali da nije srećno sklopljena u odnosu na uloženo, jednostavno nije. Edited September 26, 2022 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Druga su vremena Safete, nije (na žalost) Duletovo vrijeme, sad se igra skoro duplo više utakmica u sezoni nego prije desetak godina. Većina ekipa u Evroligi ima petnaestak igrača u rosteru, što je i normalno s obzirom na napore. Najgore što možemo uraditi je da izraubujemo nekog bitnog igrača i da se povrijedi u ključnom dijelu sezone pa da prospemo sve niz vodu. Stoga da, volio bih da dođe još jedan plej i jedan centar jer mislim da ima mjesta za sve njih i da će svi dobiti pristojnu šansu i minutažu u sezoni pred nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Just now, Son_of_a_gun said: Druga su vremena Safete, nije (na žalost) Duletovo vrijeme, sad se igra skoro duplo više utakmica u sezoni nego prije desetak godina. Većina ekipa u Evroligi ima petnaestak igrača u rosteru, što je i normalno s obzirom na napore. Najgore što možemo uraditi je da izraubujemo nekog bitnog igrača i da se povrijedi u ključnom dijelu sezone pa da prospemo sve niz vodu. Stoga da, volio bih da dođe još jedan plej i jedan centar jer mislim da ima mjesta za sve njih i da će svi dobiti pristojnu šansu i minutažu u sezoni pred nama. Imamo i mi, niko nema 15 Nanelija u ekipi. Neka 'skupe redove' mjesec dana, jesmo li partizani ili nismo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Pa napisao sam, po meni dati šansu Petroviću i tjeraj dalje, preguraćemo. Za centra već ne znam, mislim da nam tu treba još jedan skočan atleta, malo su dva centra za cijelu sezonu od nekih 70-80 utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 8 minutes ago, Ne sam Safete said: Imamo i mi, niko nema 15 Nanelija u ekipi. Neka 'skupe redove' mjesec dana, jesmo li partizani ili nismo. Već skupljamo redove na 4-5 gde smo bez Smajlija celu prvu polovinu Evrolige. Da je to mesec dana, pa i da kažeš, ovde se očigledno radi o dosta dužem periodu. Kako god, šta god da urade, neće biti najsrećnije rešenje, bar mi se tako čini sada. Ovako, ocene o našem sklapanju ekipe će se svesti na ocenu Egzuma na pleju i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Alba objavila da Marcus Eriksson nece igrati protiv nas, ozbiljan prangijas. Alba gotovo nikakve promene u rosteru u odnosu na proslu sezonu, svaka pomoc je dobrodosla :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ni mi sami ne znamo sta je najbolje za ovaj tim. Da li da zbije redove ili se dodatno pojaca. Problem je sto je tim najskuplji ikada, trener najbolji ikada, a ovo ne lici ni na sta, za sada. I lane smo mislili da ce se sve posloziti kad bude bitno, drzali se vere u Zeljkovu genijalnost...i na kraju ultra razocarenje i tek mali pomaci u igri, koji su bili sve samo ne konstantni. Kod Duleta je to bilo od "ne lici ni na sta" do "armija koja vise ne gleda iza sebe". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 kod duleta je bila drugacija konkurencija, gde ste u regionu uglavnom bili suri favoriti. u euroleague je bilo i sjajno i ocajno ali slabo se secam nekih ludih performansa tokom cele sezone, mozda gresim. sto se zeljka tice, moje misljenje je da je poslozio stvari, prekasno za eurocup ali taman na vreme za aba finalnu seriju. nije neko veliko dostignuce, samo dodajem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 hours ago, uini said: sto se zeljka tice, moje misljenje je da je poslozio stvari, prekasno za eurocup ali taman na vreme za aba finalnu seriju. nije neko veliko dostignuce, samo dodajem. Ja nekako nemam utisak da smo izgledali posloženo u toj finalnoj seriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Zar ne bi trebalo da je sad promocija dresova? Tj. taj media day. Ima li nekih linkova, slika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Poslednji EL media day... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 16 hours ago, Instinkt said: Alba objavila da Marcus Eriksson nece igrati protiv nas, ozbiljan prangijas. Alba gotovo nikakve promene u rosteru u odnosu na proslu sezonu, svaka pomoc je dobrodosla 😄 Kažu da Erikson propušta 4 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 hours ago, mfmilan said: Ja nekako nemam utisak da smo izgledali posloženo u toj finalnoj seriji. po meni ste tokom cele sezone, od tekmi koje sam video a znace, ubedljivo najbolje izgledali u finalu aba. dozvoljavam da ti smatras kako je plafon bio veci ali meni je ono bio dobar basket. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Od ekipe koju su crveni pregazili u finalu kupa na 50% obrtaja, do ekipe koja je bila egal i par mečeva na jednu loptu sa evroligašem u finalu. Evidentan napredak tokom sezone. Tutti frutti Bursa je ipak debakl. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts