Luchifer89 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Just now, zorex said: Još raspale veterančine Kalates, Mirotić i Veseli, pa da zatvaramo radnju. Šta je tu je, pružaš se onoliko koliko možeš, nema bahaćenja. Guramo sa onim što imamo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 7 minutes ago, zorex said: Još raspale veterančine Kalates, Mirotić i Veseli, pa da zatvaramo radnju. Šta je tu je, pružaš se onoliko koliko možeš, nema bahaćenja. Što Kalinu preskačeš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 minutes ago, Ne sam Safete said: Što Kalinu preskačeš Preskočio bi ga, zato što MARCA javlja da možemo uzeti 2 poljska šabana po ceni jednog , ako uplatimo u kešu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 A sa nivoom od prošle sezone, Nikola prosto ne vredi tih novaca.A koji su to novci?Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 3 minutes ago, Alek The Great said: A koji su to novci? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Pa pola evrolige ga je jurilo sa ponudama u rangu 3 - 3,5 miliona, cenim da je tu negde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Pa pola evrolige ga je jurilo sa ponudama u rangu 3 - 3,5 miliona, cenim da je tu negde.Ja koliko znam nijedan klub nije zvanicno/javno objavio svoju ponudu. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 2 minutes ago, Alek The Great said: Ja koliko znam nijedan klub nije zvanicno/javno objavio svoju ponudu. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Dobro, i šta tačno hoćeš da kažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Da su ga portali pogrešno posmatrali kao slobodnog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 A to što je bio pod ugovorom sa Barsom na 5,5 miliona neto mu šta, smanjuje cenu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Da, ako mu Barsa plati pola ili više. 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mi ako stvarno dajemo 3 milke miroti da se obesimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Daj tog Baslaća više...smorih se grdno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 2 minutes ago, ranzo said: Mi ako stvarno dajemo 3 milke miroti da se obesimo ne dajete vi, u tome je vic. mislim, taj brod je odavno otplovio u duboki svemir, sad samo ulazimo u warp speed, putujemo kroz nove galaksije situacionog finansiranja 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, ranzo said: Mi ako stvarno dajemo 3 milke miroti da se obesimo Daju kladionice vama Mozzart nama Meridian, a one uzimaju od gradjan koji su bolesni i trose novac na kocku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cu1nyvTIeQe/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ== 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Moja 3 centa oko dolaska Nikole, pošto vidim da su mišljenja podeljena. Dolazak Nikole Mirotića u Partizan predstavlja značajan trenutak u istoriji srpske košarke. Ovaj dolazak može se sagledati kroz prizmu srpske pravoslavne crkve, koja ima duboko ukorenjene vrednosti i simbole, te igra važnu ulogu u kulturnom i duhovnom životu Srbije. Jedan od centralnih motiva srpske pravoslavne crkve koji se može primeniti na dolazak Mirotića jeste ideja o zajedništvu i pripadnosti. U crkvenom kontekstu, vernici se okupljaju u zajednici kako bi delili veru i osećali povezanost. Slično tome, dolazak Mirotića u Partizan stvara osećaj zajedništva među navijačima i igračima. To je trenutak kada se svi okupljaju oko zajedničkog cilja i veruju u uspeh kluba. Ova pripadnost stvara snažnu vezu između sporta i duhovnosti. Drugi važan motiv u pravoslavnoj crkvi jeste ideja o usponu i preobražaju. Pravoslavna vera naglašava važnost napretka i transformacije duše. Dolazak Mirotića u Partizan može se posmatrati kao "preobražaj" kluba, koji je suočavao s izazovima u prethodnom periodu. Mirotić, kao izuzetno talentovan igrač, donosi novu energiju i potencijal za rast kluba. Kroz njegov dolazak, Partizan dobija priliku da se podigne iz pepela i postigne nove visine. Treći motiv koji se može primeniti na ovaj dolazak jeste ideja o istrajnosti i strpljenju. U pravoslavnoj crkvi, vernici se uče da budu strpljivi i istrajni u svojim naporima i veri. Dolazak Mirotića u Partizan predstavlja plod dugogodišnjeg rada i truda kako kluba, tako i samog igrača. Mirotić je putovao i igrao u različitim klubovima, sticao iskustvo i razvijao svoje veštine. Njegov dolazak u Partizan simbolizuje snagu i postojanost koja je potrebna kako bi se ostvarili ciljevi. Još jedan značajan motiv u pravoslavnoj crkvi je ideja o zajedničkom podizanju. U crkvenoj zajednici, vernici se podstiču da podrže jedni druge i rade zajedno na svom duhovnom razvoju. Dolazak Mirotića u Partizan predstavlja priliku za sve igrače da se uzdignu na viši nivo. Kroz saradnju i međusobnu podršku, igrači mogu rasti i postizati bolje rezultate. Ova ideja o zajedničkom podizanju može biti izvor motivacije za sve u klubu. U zaključku, dolazak Nikole Mirotića u košarkaški klub Partizan predstavlja događaj koji se može sagledati kroz prizmu srpske pravoslavne crkve. Kroz motive zajedništva, preobražaja, istrajnosti i zajedničkog podizanja, Mirotićeva integracija u klub donosi duhovnu dimenziju sportskom događaju. Ovaj dolazak simbolizuje snagu zajedničke vere i strasti prema košarci, stvarajući snažnu povezanost između sporta i duhovnosti u srcima navijača. Edited July 18, 2023 by Cooper 6 3 2 26 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Mudro zbori otac Kuperije. I da uvedemo da na ulasku u Arenu svaki navijač lizne kašiku. Edited July 18, 2023 by Arsenije Pesic 10 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 minutes ago, Arsenije Pesic said: Mudro zbori otac Kuperije. I da uvedemo da na ulasku u Arenu svaki navijač lizne kašiku. I celivanje ikone po izboru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 30 minutes ago, Arsenije Pesic said: Mudro zbori otac Kuperije. I da uvedemo da na ulasku u Arenu svaki navijač lizne kašiku. mozda mirota prevede ledaya iz ekstremnog satanizma u moderate hriscanstvo. 4 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 8 minutes ago, uini said: mozda mirota prevede ledaya iz ekstremnog satanizma u moderate hriscanstvo. Ocigledno nisi gledao Zekov govor nakon osvojene titule, zahvalio se bogu cirka 17 puta u dva i po minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Nije to taj Bog 7 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ocigledno nisi gledao Zekov govor nakon osvojene titule, zahvalio se bogu cirka 17 puta u dva i po minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 Imamo Ostrow, vreme je i za Ostrog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 hours ago, zorex said: Još raspale veterančine Kalates,... A bili smo dobri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts