Luchifer89 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Dal neko i dalje neironično veruje u ovo? (Retoričko pitanje). 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 10 minutes ago, medobrundo said: Partizan će u novoj EL sezoni imati u petorci dva najbolja napadača u EL, a na klupi najboljeg trenera EL. Na to igrači kao što su Nunally i Leday, kao i plej koji će se dovesti, a koji će biti zasigurno veoma kvalitetan igrač. Zastrašujuće za protvnike, a privilegija za navijače. Zaboravio si centra koji ce biti ozbiljna glava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, Dragan Mićić said: Komsije upravo na svadbi Ostoja narucuje “Veseli se srpski rode” Inace u istom smo timu Ostoja i ja. Sa mladozenjine strane 😁 Pokvari mu frizuru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, Dragan Mićić said: Komsije upravo na svadbi Ostoja narucuje “Veseli se srpski rode” Inace u istom smo timu Ostoja i ja. Sa mladozenjine strane 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 8 minutes ago, Barkley#34 said: Pokvari mu frizuru. On je kum a ja sam drug 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 36 minutes ago, Arsenije Pesic said: Au al je grožđe kiselo ovih dana... Ovi što dolaze da kušaju grožđe su okej, samo da nas ne zapljusne talas ćiriličnih nikova sa druge teme, doskorašnjih uživalaca jednog foruma. Edited July 16, 2023 by longbowman 5 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, Dragan Mićić said: On je kum a ja sam drug 😁 Pitaj ga kad postajemo barsa2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, longbowman said: Ovi što dolaze da kušaju grožđe su okej, samo da nas ne zapljusne talas ćiriličnih nikova sa druge teme, doskorašnjih uživalaca jednog foruma. Ovi što dolaze da kušaju grožđe su okej, samo da nas ne zapljusne talas ćiriličnih nikova sa druge teme, doskorašnjih uživalaca jednog foruma. Ovi što dolaze da kušaju grožđe su okej, samo da nas ne zapljusne talas ćiriličnih nikova sa druge teme, doskorašnjih uživalaca jednog foruma. ovaj post zaslužuje tri lajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, Sinan Bowie said: ovaj post zaslužuje tri lajka Tri puta i Bog pomaže 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Aman 2 said: Pitaj ga kad postajemo barsa2 Pa boldovao sam ti ko je sledeci. Ja sam mu predlozio i Satoranskog, a Sarasa kao Zeljkovog ponocnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 36 minutes ago, Dragan Mićić said: On je kum a ja sam drug 😁 Opasno mu izgore kesa ovih dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Nista jos nije gotovo, pregovori su u toku 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Mene trenutno više zanimaju aforementioned Amerikanci od Mirotića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 6 hours ago, Dragan Mićić said: Komsije upravo na svadbi Ostoja narucuje “Veseli se srpski rode” Inace u istom smo timu Ostoja i ja. Sa mladozenjine strane 😁 Je l` narucio " Cigani tiho, tiho svirajte" od Tome? Ta mu je omiljena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 1 hour ago, Kronostime said: Je l` narucio " Cigani tiho, tiho svirajte" od Tome? Ta mu je omiljena. Koliko se secam nije bila ta. Supruga se vise pitala za muziku 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Slaba je to svadba bila kad ti stizes i da pises ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Izgleda da je Mirota odbio stan na BG na vodi, samo Vracar trazi. Danas nastavak pregovora. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 24 minutes ago, Cooper said: Izgleda da je Mirota odbio stan na BG na vodi, samo Vracar trazi. Danas nastavak pregovora. Cus, Beograd na vodi? Ne, bogomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 ^da sam mirota, trazio bih da mi vi placate porez ali neki incentive da se ubaci. za svaki mirotin double-double u areni, ako doneses dokaz o uplati, imas besplatni car wash & sveca po izboru za retrovizor 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 36 minutes ago, Cooper said: Izgleda da je Mirota odbio stan na BG na vodi, samo Vracar trazi. Zbog blizine Hrama 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Izgleda da je Mirota odbio stan na BG na vodi, samo Vracar trazi. Danas nastavak pregovora.Ne mozete Crnogorce ocerati sa Vracara, dzabe vam kule i gradovi [emoji16]Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Asvel vam ušao u Parisa Leeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 1 minute ago, Sector said: Asvel vam ušao u Parisa Leeja. Kanturina za naše platežne sposobnosti 🙄 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 44 minutes ago, Sector said: Asvel vam ušao u Parisa Leeja. Neka je, bog im dao zdravlje 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Just now, SteveFrancis#3 said: Neka je, bog im dao zdravlje TJ Parkera za trenera sto godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts