Beonegro Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dobar potez Barselone... 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 On 6/27/2023 at 7:56 AM, John Terry said: Misljenja sam da je Punter mogao bolje da prodje. Ovaj novac je i Partizan mogao da mu da. Nije mi bas logicno...jedino ako je bas hteo u Barsu. Bio sam u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Brat Kevin! 🖤🤍 P.S. Zaslužio je da mu se pazari dres. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kada su javili da ide, ne mogu da kažem da mi je bilo drago, ali mi nije bilo ni žao. Pokidao je zadnju utakmicu, ali bilo je tu dosta uspona i padova tokom ove dve sezone, puno pokidanih živaca. I, što neko reče, neke stvari mi se ne sviđaju, ponašanje, kreveljenje. S druge strane, i on i cela ekipa su pokazali tendenciju ka boljem u zadnje vreme. Želim da verujem da je to konačno Željkov pečat, da je počeo da ih oblikuje kako treba i da to sad dolazi do izražaja. Na kraju mi je baš drago što je ostao, zato što to znači kontinuitet, znači da smo ozbiljan klub (bar trenutno). Lakše će se i neki drugi odlučiti da ostanu, lakše ćemo dovesti nova pojačanja. Naredni dani: :popcorn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da li je Panter izbio na 1. mesto, ili mora tetovaža? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 Jako bitan potpis, bez domaće osnove ništa, oni su ti koji donose prevagu na kraju sezone. 10 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kapiten bi morao da bude pozvan za Euro.. 5 godina igranja u Srbiji... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kapiten bi morao da bude pozvan za Euro.. 5 godina igranja u Srbiji...E kad sam ja to pisao...Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Gb92 said: Kapiten bi morao da bude pozvan za Euro.. 5 godina igranja u Srbiji... ti se šališ, ali zašto da ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sa jedne strane sam dosta ispizdeo na njega, ali opet covek je doneo ABA titulu i TOP8, tako da moram ozbiljno i da ga postujem. Svakako mislim da bismo tesko doveli ovakvog trpaca, pa ovo izadje kao dobra stvar za nas. Takodje, mislim da je ovo dobra stvar zapravo i za Pantera, jer nisam siguran da bi 1/1 preneo ovu igru u Barsu, a ovde ce verovatno za malo manje pare imati kljuc u ruke i 3. godinu rada sa Zeljkom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Ne salim se apsolutno Nama treba takav igrac. Da osvojimo sve sa njim i Jokicem Bogdanom Vasom... Edited June 29, 2023 by Gb92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ajde sad da zadrzimo kompletan bracni par 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, freethrow said: ti se šališ, ali zašto da ne. Da pitamo Bogdana dal ce se ljuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 . 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sad će Matijas da se smori. Eto ga u januaru nazad 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 9 minutes ago, jedibojan said: Ajde sad da zadrzimo kompletan bracni par Misliš na Dantea i mene? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 On 6/27/2023 at 10:04 AM, goofy said: Pa nek je sa srećom Kevinu i nek sad nekom drugom upropaštava plasman na F4. @Cooper ovaj put je prošlo samo dva dana... 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Panter procitao Bošine tvitove, pa od sramote brze bolje pocepao ugovor sa Barsom Edited June 29, 2023 by Alex_Serbia 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, Alex_Serbia said: Panter procitao Bošine tvitove, pa od sramote brze bolje pocepaougovor sa Barsom 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Punter još nije nigdje otišao.Nisam imao nikakav info osim osjećaja. Jednostavno, otkad je došao u klub imam taj “insekt”, sliku u glavi kako diže pehar Evrolige, stoga je bilo nemoguće da ode. The man on the mission and the mission is not over yet. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Uh, kakva vest! Hvala do neba bratu Miroti, makar na kraju otisao u komsiluk! Razmisljao sam ovih dana kako je Kevin fantasticno kliknuo sa ekipom, Zeljkom, publikom i verovao da bi u naradnoj sezoni to bilo jos bolje. Za ove dve sezone je postao drasticno racionalniji igrac, a cak i tu ima jos mesta za napredak. Fantasticna vest, kako zbog kapitenovog kvaliteta tako i kontinuiteta ekipe. Edited June 29, 2023 by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 15 hours ago, Cooper said: Tu su i hrabre komsije sa hrabrim prognozama. Dan zatvara gospodin Pi "Ja kad ti kažem i pop opeva". uini, Steva i Beo se ne pojavljuju u ovom serijalu. Oni ce dobiti stand alone spin-off/sequel Vidi kupija pustili iz banovine na produženi vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Panter bi u Barsi kao stranac platio porez od 27% na 6M i zaradio bi 4,38M. KKP je ponudio ''znatno manju'' cifru a za mečovanje Barsinog ugovora sa naših 10% poreza dovoljno je i 4.8M. Ako je pristao na 4.5M zaradiće ''samo'' 330K manje...nema promene sredine, adaptacije na novog trenera, sistem i tim. Barsa se zapetljala sa Mirotom i stavili su tu ponudu na stand by... Panter nakon par neprospavanih noći napušio agente zbog kuknjave za procenat i prelomio. Sims ledžit...kongrac nejbors. Grandiozan plus za KKP, rasterećenje za Žoca i tim jer ostaje kapiten i lider ali i ozbiljan boost za rejting KKP i naše košarke...tizer za neke nove bombe u rosterima... da zaustavimo ovu bežaniju čim isteknu papiri... Edited June 29, 2023 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts