ćušpajz Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 1 hour ago, realno *w said: Meni ne valja nijedan igrač koji ima velike šanse da odigra ne više od 30-40% tekmi. Uopšte nije pitanje kvaliteta, mislio sam da je to očigledno. lucic je tu nebitan, posto ima ugovor + nisam [ocigledno] referisao na tvoj upis, vec na kolegu, koji je najpre napisao da ne bi exuma, zatim ni luchu & nunnallyja. eto ja zaista osim shevon shieldsa, pokusavam da se setim jos nekog krila u euroleague te klase a bez ugovora. a cak i kada ukljucimo igrace koji imaju ugovor, ostaju otprilike clyburn, kalinic, deck i tako neka ekipa. pa rek'o, mozda treba traziti kojekude i za vise doloresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Lučić je nebitan, a onda nabrajaš koja još krila mogu da se dovedu. Ima logike. Jedina poenta je da treba dovesti mlađeg i zdravijeg igrača, za manje pare i neproverenog na EL nivou, nego 35godišnjaka sa 150 povreda u karijeri. Vrlo jednostavno, nikakvi Klaburni, Dekovi i gluposti. Naneli je stranac za kojeg smatram da ima najviše šanse da ostane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 4 minutes ago, realno *w said: Lučić je nebitan, a onda nabrajaš koja još krila mogu da se dovedu. Ima logike. nebitan posto ima ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 25 minutes ago, realno *w said: Naneli je stranac za kojeg smatram da ima najviše šanse da ostane. Mislim da cete moci sve da zadrzite sem Puntera i Exuma. Ovo ostalo jeste na ceni ali nece biti nekih nenormalnih ponuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 2 hours ago, realno *w said: Evo ja prvi nisam skontao da su to bila naša 3 pogotka iz igre za redom. Bilo između promašaja i pauza izmedju četvrtina, pa nije delovalo tako. Inače, prva dva šuta slobododna bacanja maltene, koji prostor i vreme. Ali bukvalno. Ja dodatno analizirao ove Cooperove gif-ove, rekoh, možda je opet neka smicalica 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 To je bila serija od 5 trica zaredom, serija 15:4.Prvo Nuna iz prvog bloka, pa Trifa iz desnog kornera i ove 3 Zeka kad je Žoc video kako ga Petrušev čuva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Lako mu je kad mu smrdi šorc. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 16 minutes ago, Cooper said: Slabo su se popišali po crno beloj sirotinji ove sezone, sada bi da obave i number2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 bas bi bilo bittersweet da Panti ode tamo, kad im je single handedly predao EL trofej ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) Luka Božić, eto nama krila pored Nanulice. Malo ga istrpiti u početku a posle zajahati jak je, polivalentan. Već zamisljam njega i Smajlija u nekim varijantama na 4 i 5. Životinjsko carstvo Edited June 26, 2023 by odupri se ludilu Debeli prsti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Just now, odupri se ludilu said: Luka Božić, eto nama krila pored Nanulice. Malo ga istrpiti u početku a posle zajahati jak je, polivalentan. Već zamisljam njega i Smajlija u nekim varijantama na 4 i 5. Životinjsko carstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 1 hour ago, Cooper said: Sumnjam da ce i Puntera ganjati pored Facua i vrlo izvjesno Guya iz Jouventuta. Plus ovo nisu puno vece pare od onih koje moze dobiti u Partizanu gdje ce biti Bog i batina. Sto se Lucica tice, ni meni njegov eventualni potpis ne bi imao previse smisla. Jasan je taj sentimentalni dio iz ugla djetata KKP al bespotrebno mi je davati njemu neki jak ugovor u 35oj godini zivota i problemima sa povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Guy navodno blizu Virtusa, pitanje koliko ga je uopšte tražio Real. A sa Kampacom nema previše veze svakako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 44 minutes ago, odupri se ludilu said: Luka Božić, eto nama krila pored Nanulice. Malo ga istrpiti u početku a posle zajahati jak je, polivalentan. Nadam se da se zezas za njega. Decko ne zna da igra kosarku dalje od Zadra. Nesto je tu vrlo cudno, videli smo kako je u KKBuducnost "odigrao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 6 minutes ago, Kooineeperk said: Nadam se da se zezas za njega. Decko ne zna da igra kosarku dalje od Zadra. Nesto je tu vrlo cudno, videli smo kako je u KKBuducnost "odigrao". A, bre, dosadno nam ovde, nije to k`o kod vas na temi - priziva se sve sto je ikada zatapkalo basketaru, makar i ispred zgrade. Mi smo ti tolika sirotinja da imamo i samo jednog moderatora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) Kada ćemo opet da dovedemo nekoga sa hladnog Baltika ? Može i sa svim prstima. Samo ne Jokubaitis i slična rodbinsko-partijska zapošljavanja. Edited June 26, 2023 by longbowman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Idemo u kontra DJB kampanju - ovi da ne odu, oni da se vrate. Za koga glasamo na poziciji povratnika? Jololo 1 glas (znam povreda, znam ugovor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) Dobro, ja ne moram da glasam 🙂 Edited June 26, 2023 by Ne sam Safete 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 31 minutes ago, Arsenije Pesic said: Idemo u kontra DJB kampanju - ovi da ne odu, oni da se vrate. Za koga glasamo na poziciji povratnika? Jololo 1 glas (znam povreda, znam ugovor) Vanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Gde je i šta radi Drug Odron? (znam, znam, pitaj Google, ali će ovde realnost nekako suptilnije da mi zavali šamarčinu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) 41 minutes ago, Arsenije Pesic said: Idemo u kontra DJB kampanju - ovi da ne odu, oni da se vrate. Za koga glasamo na poziciji povratnika? Jololo 1 glas (znam povreda, znam ugovor) Veseli. On je meni super gotivan vas igrac. Edited June 26, 2023 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Bogdan. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 48 minutes ago, Arsenije Pesic said: Idemo u kontra DJB kampanju - ovi da ne odu, oni da se vrate. Za koga glasamo na poziciji povratnika? Jololo 1 glas (znam povreda, znam ugovor) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts