Kronostime Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 33 minutes ago, Beonegro said: I ono što je Kristal u Zaječaru ja sam ovde. Zbunjen si? Uzmi šećera i vode. Zatvoren? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 (edited) @Beonegro Naravno, mema je mema. Edited April 29, 2023 by kendrick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Mirotic ljudina, iako zna da bi se Barca ukrstila sa nama. Ili zna da nema šanse da se promeni odluka, pa se folira 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Ili zna da nema šanse da se promeni odluka, pa se folira [emoji3]Upravo to, jedan od vecih foliranata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 (edited) Ja bas mislim da ima sanse da se promeni odluka. Nije evrolizi u interesu da F4 prodje bez jednog od top 5 igraca u ovom momentu. Mozda i top 3 cak. Samo treba biti u stilu ne jebe lep nego uporan. Edited April 29, 2023 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 (edited) Vrlo lako su ga mogli kazniti jednu utakmicu da su hteli. Edited April 29, 2023 by MilošVB 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 13 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja bas mislim da ima sanse da se promeni odluka. Nije evrolizi u interesu da F4 prodje bez jednog od top 5 igraca u ovom momentu. Mozda i top 3 cak. Samo treba biti u stilu ne jebe lep nego uporan. pise u onoj el objavi da ne postoji pravo na zalbu, zbog specificnosti situacije aka makljaze. to ti u principu govori da za promenu odluke ima 0% sanse. a nije kao da su nesto odlucno odrezali velike kazne & svim akterima, tako da bi promena koja se nece desiti bila neki spin off momenat u zezanciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Kako god...trecu gubimo svakako. Mi bez Lesora jedva slomimo prosecne ABA ligase. Nemojmo se zezati. Daleko vaznije je kakav ce biti Dante kada kroci na teren. Ako on bude imao mentalnu blokadu, pisi propalo. Plus, on vec ne trenira 3 dana. Pardon, 2 dana. Dok se ja vratim na evropsko vreme trebace...pa, vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 shvarm je sad neki tegi za intelektualce ili kako zeljko je profi kao i uvek, tu nema zbora. mada nije uvek i gdin, to zavisi od konteksta. ja srce zeljko, svakako ali osexa se tendencija ka novoj partizanskoj mitologiji, odavno je dule otisao, treba contenta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Kako god...trecu gubimo svakako. Mi bez Lesora jedva slomimo prosecne ABA ligase. Nemojmo se zezati. Daleko vaznije je kakav ce biti Dante kada kroci na teren. Ako on bude imao mentalnu blokadu, pisi propalo. Plus, on vec ne trenira 3 dana. Pardon, 2 dana. Dok se ja vratim na evropsko vreme trebace...pa, vremenaDa li si ti ikada napisao da mi dobijamo neku utakmicu?Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 2 minutes ago, uini said: shvarm je sad neki tegi za intelektualce ili kako zeljko je profi kao i uvek, tu nema zbora. mada nije uvek i gdin, to zavisi od konteksta. ja srce zeljko, svakako ali osexa se tendencija ka novoj partizanskoj mitologiji, odavno je dule otisao, treba contenta. Imam contenta i za tebe. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Uini druze ako nisi cuo za Svarma slabo pratis novinarstvo u Srbiji. Mozda ovi tekstovi o Zeljku nisu najobjektivniji, ali Vreme je medju poslednjim medijima koji bi proizvodio click-bait i sadrzaj-radi-sadrzaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 jesam naravno cuo & citao, samo nisam bio upoznat u ovu njegovu novu ulogu, video sam jos neke uradke, pa mi se spojilo sa percepcijom tegija za prosvecene. sve kul, volim ja i partibrejkerse i caneta a opet ne kapiram neke njegove proritete u javnosti ovih decenija, ako me razumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 8 minutes ago, Alek The Great said: Da li si ti ikada napisao da mi dobijamo neku utakmicu? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Ne vidim kako je to relevantnije od tvrdokornih cinjenica koje sam naveo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Stono rece onomad Dule Veliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Na treću utakmicu zvati Tarzana Miloševića i Slavka Vranesa radi uroka 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Dosta smo kukali, šta je tu je. Idemo da dobijemo taj jedan meč u Beogradu, dal prvi, dal drugi, nije važno. Košarkaški bogovi će nam vratiti. Kao što će i meni univerzum kad budem išao u Kaunas 😑 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 6 minutes ago, Instinkt said: Dosta smo kukali, šta je tu je. Idemo da dobijemo taj jedan meč u Beogradu, dal prvi, dal drugi, nije važno. Košarkaški bogovi će nam vratiti. Kao što će i meni univerzum kad budem išao u Kaunas 😑 Dapace, dacure, dapile, sta god - bice neki Zeljkov specijal sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 (edited) 2 hours ago, Alex_Serbia said: Ovo nije sprdnja. Ja nocas nisam mogao da zaspem (zaspim?) razmisljajuci kako im se suprotstaviti i sta je najbolje za tim. Nužno i nije trebalo da bude sprdnja, razumem i ako većina vas razmišlja o tome. Ja npr kad god ugasim tv i legnem, razmišljam o rosteru za sledeću sezonu, a žena mi prebacuje da sam se otudjio i da ne pričamo više o životu i zajedničkim snovima. Edited April 29, 2023 by Čvarkov 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: Nužno i nije trebalo da bude sprdnja, razumem i ako većina vas razmišlja o tome. Ja npr kad god ugasim tv i legnem, razmišljam o rosteru za sledeću sezonu, a žena mi prebacuje da sam se otudjio i da ne pričamo više o životu i zajedničkim snovima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 @uiniForumaš sa najviše postova na ovoj temi od početka TOP8 serije. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Aktivno stvara mitove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Ugasiće ga Jimmy B vrlo brzo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts