greenenvy Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Se desilo nekom da mu je stigao mejl od ticketline-a pre 15 minuta za kupovinu karata? 😄
Shonewizard Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 13 minutes ago, greenenvy said: Se desilo nekom da mu je stigao mejl od ticketline-a pre 15 minuta za kupovinu karata? 😄 Nije meni lično, ali u okruženju ljudima da. I to nisu ni imali rezervaciju ili nešto slično.
goofy Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) BALADA O HEZONJI I MUSI Hezonja i Musa su pamtili dobro šta im je te večeri govorio Serhi tekma je borba, tekma su fore tuča je pobede cena, je li tako Rudy Rudy je još dodao i to da se igrači makljaju pravo i da je u Madridu u hali svaku noć drugog jebavo Hezonja i Musa mogli su ih slušati i noć cijelu Hezonja i Musa imali su krv dvaes i kusur godina vrelu Hezonja i Musa Još istu noć su Hezonja i Musa maznuli loptu iz hale u Madridu pa malo zatim i autobus KK Real Madrida Hezonja ubaci u brzinu to vrelo proletno veče oko dvaest i tri časa, a sada, pravac Beograd viknu Musa iz sveg glasa Ref. Hezonja i Musa, dva vjerna druga glume opasne igrače, molim te, čuvaj ih, naleteli na jače Ref II. I dok su Hezonju nosili u hitnu on ugleda mjesec iznad sebe i reče Bože, kako neki mogu gore a ja i Musa ni na fajnal fore poslije toga je pao u nesvjest i više nije mogao čuti kako se još dugo na nebu smijao mjesec žuti Edited April 28, 2023 by goofy 9 1 1
Shonewizard Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Quote Posle meča u Madridu objavljeno je da je povredio ligamente prsta stopala, ali nakon novih pregleda u Beogradu ispostavilo se da je u pitanju samo istegnuće pa bi trebalo da bude spreman za naredni meč, prenose beogradski mediji. ❤️ 7 4
Kronostime Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 6 minutes ago, goofy said: BALADA O HEZONJI I MUSI Hezonja i Musa su pamtili dobro šta im je te večeri govorio Serhi tekma je borba, tekma su fore tuča je pobede cena, je li tako Rudy Rudy je još dodao i to da se igrači makljaju pravo i da je u Madridu u hali svaku noć drugog jebavo Hezonja i Musa mogli su ih slušati i noć cijelu Hezonja i Musa imali su krv dvaes i kusur godina vrelu Hezonja i Musa Još istu noć su Hezonja i Musa maznuli loptu iz hale u Madridu pa malo zatim i autobus KK Real Madrida Hezonja ubaci u brzinu to vrelo proletno veče oko dvaest i tri časa, a sada, pravac Beograd viknu Musa iz sveg glasa Ref. Hezonja i Musa, dva vjerna druga krote opasne igrače, molim te, čuvaj ih, naleteli na jače Ref II. I dok su Hezonju nosili u hitnu on ugleda mjesec iznad sebe i reče Bože, kako neki mogu gore a ja i Musa ni na fajnal fore poslije toga je pao u nesvjest i više nije mogao čuti kako se još dugo na nebu smijao mjesec žuti Sa albuma " Dok cekas sabah sa hajvanom". 2
Marvin Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 @goofy brate rodjace, imas 5 piva za Hezonju i Musu ❤️ 1 1
MC Thunder 2 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 13 minutes ago, jedibojan said: Po svemu sudeci Dante igra sledecu https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=28&nav_id=2325314 🙏🙏🙏 1
mfmilan Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Očekivano spuštanje lopti na sve strane. Nadam se da će se ispuniti i drugi deo moje prognoze o kaznama.
MC Thunder 2 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 59 minutes ago, Losmi17 said: Da su to hteli, Sreten bi sinoc sudio u nesto drugacijem ritmu. Ili boltauzer u prvoj. Mislim da ce 'debelo meso' nahebati, a ostali mozda popiju po 1 mec plus novcana. Nas jesu prilicno jebuckali u prvoj, u 2.pol. A sinoc ne znam sta je Sreten mogao. Mi smo njih oducili od kosarke. Svakako nisam mislio da se sa tom idejom krenulo u seriju. Ali posle sinoc je ova serija glavna kosarkaska, mozda i sportska tema u Evropi. Pa čak i šire. Ova serija je od velikog postala OGROMAN publicitet za EL. A onaj ko je rekao da je "los publicitet bolji nego nikakav" nije to prorekao tek tako. Jel bi ti, kao rukovodilac, zeleo da ovo potraje ili da se brzo zavrsi i gurne pod tepih? 1
Son_of_a_gun Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 55 minutes ago, jedibojan said: Po svemu sudeci Dante igra sledecu 54 minutes ago, Shonewizard said: ❤️ Bože, obradovao sam se kao nijednoj pobjedi u sezoni. 🖤 59 minutes ago, goofy said: BALADA O HEZONJI I MUSI Hezonja i Musa su pamtili dobro šta im je te večeri govorio Serhi tekma je borba, tekma su fore tuča je pobede cena, je li tako Rudy Rudy je još dodao i to da se igrači makljaju pravo i da je u Madridu u hali svaku noć drugog jebavo Hezonja i Musa mogli su ih slušati i noć cijelu Hezonja i Musa imali su krv dvaes i kusur godina vrelu Hezonja i Musa Još istu noć su Hezonja i Musa maznuli loptu iz hale u Madridu pa malo zatim i autobus KK Real Madrida Hezonja ubaci u brzinu to vrelo proletno veče oko dvaest i tri časa, a sada, pravac Beograd viknu Musa iz sveg glasa Ref. Hezonja i Musa, dva vjerna druga glume opasne igrače, molim te, čuvaj ih, naleteli na jače Ref II. I dok su Hezonju nosili u hitnu on ugleda mjesec iznad sebe i reče Bože, kako neki mogu gore a ja i Musa ni na fajnal fore poslije toga je pao u nesvjest i više nije mogao čuti kako se još dugo na nebu smijao mjesec žuti Neiskusno rodijače, trebalo se ovo čuvati za utorak. 🙂 1
Stiletto Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 36 minutes ago, gos'n Čeda said: Prvo Ljulj, onda Jabusele, evo sad i Lesor, ovo više nije pranje od greha, ovo je ribanje varikinom. 1
goofy Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: 🖤 Neiskusno rodijače, trebalo se ovo čuvati za utorak. 🙂 Drnda nam muzika ceo dan na poslu i ja bukvalno čujem dr. Neleta kako peva Hezonja i Musa umesto Pišonje i Žuge. I nisam mogao da odolim... 1
djole Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/disciplinary-judge-issues-decisions-after-game-2-between-real-madrid-and-partizan/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/euroleague/ panter 2, lesor 1 Edited April 28, 2023 by djole 1
Son_of_a_gun Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Prvo Ljulj, onda Jabusele, evo sad i Lesor, ovo više nije pranje od greha, ovo je ribanje varikinom.Pitanje je samo hoće li čelnici EL povjerovati u ovo pranje kroz sedam voda pa se umilostiviti. Jak je lobi s obje strane, i svima je u interesu pa i EL da ovo prođe što više ispod žita, što duže čekamo mislim se da su bolje šanse da se sve ispegla nego da su lomili preko koljena. Ljudski se nadati i to je sve što nam ostaje jbg.Nek je Dante ok, već mi je dan pet puta bolji nego što je bio.
MC Thunder 2 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 1 minute ago, djole said: https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/disciplinary-judge-issues-decisions-after-game-2-between-real-madrid-and-partizan/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/euroleague/ panter 2, lesor 1 Jebeni horor. Dek 1 , Panter 2? More mrs bre u p**** materinu !!!! 3 1
uvrnuto Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 2 minutes ago, djole said: https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/disciplinary-judge-issues-decisions-after-game-2-between-real-madrid-and-partizan/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/euroleague/ panter 2, lesor 1 ništa, sad moramo da ih pustimo u utorak, pa dokrajčimo u četvrtak. 😄
MC Thunder 2 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) Mi bukvalno MORAMO da igramo G4, inace smo bez Pantera na eventualnom F4... do koga cemo jako tesko stici sada. I dalje ne verujem da je govno sa tarzankom dobilo samo 1 mec. A na sve to ne znamo hoce li Exum uopste igrati. Super sto je Panter" covek, a ne masina". Sada cemo ljudski da najebemo i bacimo celu sezonu u bunar. Edited April 28, 2023 by Alex_Serbia
odupri se ludilu Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Znaci u utorak pripremna utakmica a u četvrtak finale. 1
nnn Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Mi bukvalno MORAMO da igramo G4, inace smo bez Pantera na eventualnom F4... do koga cemo jako tesko stici sada. I dalje ne verujem da je govno sa tarzankom dobilo samo 1 mec. A na sve to ne znamo hoce li Exum uopste igrati. Super sto je Panter" covek, a ne masina". Sada cemo ljudski da najebemo i bacimo celu sezonu u bunar. Igraće Exum, što ne bi. Smešno je da Panter dobije 2, a Deck jednu utakmicu suspenzije. Čovek počeo prvi da pesniči. Dosta će zavisiti od toga ko će Realu sve moći da igra. Izvesno je više minuta za Hangu i Abaldea, Poirier će biti nešto spremniji, a ostaje upitnik za Korneliea i Tavaresa. U svakom slučaju, Real deluje u takvom procepu da im ni ova suspenzija Pantera i Lesora ne može pomoći previše. 1 2
MC Thunder 2 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 I odmah su naznacili da odluka nije podlozna zalbi. 1 minute ago, medobrundo said: Igraće Exum, što ne bi. U svakom slučaju, Real deluje u takvom procepu da im ni ova suspenzija Pantera i Lesora ne može pomoći previše. B1: Zato sto je sjebo prst i hodao na stakama? B2: dakle, bez jedinog pravog centra i najboljeg igraca Partizana u zivotnoj formi, Real nece naci nacin da okrene seriju?
Gudura Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 9 minutes ago, Alex_Serbia said: Jebeni horor. Dek 1 , Panter 2? More mrs bre u p**** materinu !!!! Jos je veci smehotres sto je Lesor dobio samo 1. Po meni Panter prestrogo, Lesor i Dek preblago. Jabusele...jebem li ga, ne znam sta da mislim...
Recommended Posts