Whitnail Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 ☝️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a319347-Misko-za-SK-Kokoskov-je-najbolji-za-mocni-tim-Srbije.html Miško Ražnatović za SK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Zeljko u epizodi ubedjujem Voltona da Sakramento moze do titule. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 @Mairosu samo da znaš da si mi ukrao božić. pa brate, snimi dve emisije pre nove godine, eto jednu sa @Chaos Is Me, bedak je da nas ostaviš na suvom kada imamo najviše vremena. da sam ja neka vlast ti bi sad imao special xmass od satipo-dva h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 46 minutes ago, uini said: @Mairosu samo da znaš da si mi ukrao božić. pa brate, snimi dve emisije pre nove godine, eto jednu sa @Chaos Is Me, bedak je da nas ostaviš na suvom kada imamo najviše vremena. da sam ja neka vlast ti bi sad imao special xmass od satipo-dva h kolektivni odmor a nije bilo termina nizašta. veruj mi da sam hteo da izbacim best of 2019 epizodu 3.1. ali nisam uspeo ni termin za montažu da dobijem, toliko je sve bilo pretovareno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 @Mairosu Nadam se da će Dozet uskoro biti gost. Super lik, pozitivna budala, a dosta inteligentniji od kumašina mu (na stranu što preferira prave boje). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 15 minutes ago, Chaos Is Me said: @Mairosu Nadam se da će Dozet uskoro biti gost. Super lik, pozitivna budala, a dosta inteligentniji od kumašina mu (na stranu što preferira prave boje). Više puta predlagao, al džaba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Dozet je bio u previše podcasta i emisija i svi znamo koliko je lud, malo da dane hype oko njega pa ću ga zvati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Dont worry, we cant get overdozet 😎 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 barrettov godfather kod b.simmonsa Quote Chapter 6: What’s the second-best thing you can win if you never win a title? Critical acclaim! Bill made Hall of Famer Steve Nash rewatch Game 4 of the infamous 2007 Spurs-Suns series—when the Suns were derailed by suspensions, bad luck, and one terrible commissioner decision—before breaking it all down. Did the Suns get screwed? What would Nash do-over in that series? Were the Suns way ahead of their time or not ahead of their time enough? And did Phoenix’s front office sabotage that season more than the Horry shove did? https://www.theringer.com/2020/1/7/21054476/book-of-basketball-2-0-steve-nash-horry-shove-2007-heartbreak-the-critically-acclaimed-2004-10-suns Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited) evo kaže steve nash pošto je pogledao tekmu "I looked exhausted" i to je ono što zameram d'antoniju najviše, izmori glavnog igrača u regulareu, ne nađe zamenu da igra funkcioniše bez njega edit nash je totalno za kerra i midrange vs dantonija i samo trice. dovoljno sam čuo Edited January 7, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Quote 30 minuta čiste košarke sa Dejanom Milojevićem http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a319105-30-minuta-ciste-kosarke-sa-Dejanom-Milojevicem.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Interesantno zapazanje, koje do sada niko nije spomenuo: Vasa je imao problem, zapravo ga još ima, da ne može da igra male minute, a to mu je pečat iz Mege. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 5 minutes ago, laki pepe said: Interesantno zapazanje, koje do sada niko nije spomenuo: Vasa je imao problem, zapravo ga još ima, da ne može da igra male minute, a to mu je pečat iz Mege. nešto bih se zakleo da sam to pročitao ovde na forumu. ili sam samo pomislio : i uglavnom, slažem se sa tezom i mislim da je to veliki izazov za repku. za klubove i ne baš Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Kad razmislis o njemu kao igracu mozda i bude logicno zasto nije dobar u maloj minutazi. Izuzetno je izbalansiran igrac, maltene su mu svi segmenti igre na visokom nivou. Ali nijedan bas vrhunski. A tek da ima svoj go-to potez je daleko. Zato mu i treba da djeluje malo iz drugog plana, ali puno sa loptom u rukama. Pa kad mu se otvori prostosr ili osjeti da moze da pogodi postaje kudikamo opasniji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited) tako nekako. za repku je verovatno najbolje da bude deo one-two punch postave, bilo sa teom ili sa bogdanom, bilo na pg ili sg nominalno. Edited January 8, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Nije ni cudo onda sto mu prija da igra u Efesu, niti sto se dobro snalazi u tandemu sa Larkinom ili Bobuom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Fantasticno prenosenje utakmice od strane Srkija Radojevica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Koliko je jadan Smradojevic negde u rangu onog tuljana Kovacica Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Vlade Djurovic, tiha patnja navijaca Crvene zvezde http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Kosarka/a559321/Ispovest-Vlade-Djurovica.html Edited January 10, 2020 by McLeod 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Nemojte da pljujete komentatore toliko a niste gledali kako onaj strucnjak sa SOS kanala prenosi na Areni ACB ligu Koje veze taj lik ima pa ga stavljaju da prenosi neizvesnu kosarkasku utakmicu kao prenos sahrane, sto je najgore on SVAKU utakmicu tako prenosi. ALI SVAKU. Edited January 10, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 16 minutes ago, McLeod said: Vlade Djurovic, tiha patnja navijaca Crvene zvezde http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Kosarka/a559321/Ispovest-Vlade-Djurovica.html?fbclid=IwAR3BGCtT31Md71Vbcj6RGlrpksLpgGZVaP3Dw6ekcIWt4MkwvprLk1l2dis Hvala, gotivim Vlada. Dinosaurus, karakterom prije svega. Zato i nije mogao vise i duze da traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 nije zato ima tih karakternih dinosaurusa, posebno is ex-yu skole, i danas...samo nisu strucno ostali zarobljeni u 90-im jbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Pa da, i trebalo je osamdesetih u devedesetih da vodi neki sampionski klub, a nije ni to. Sta se njemu u karijeri vidi kao najveci klub koji je vodio? Zvezda, Panionios? Cak je karijeru nesto i ozivio u Buducnosti i FMP, ali i tada mu je taj karakter smetao da napravi kontinuitet u radu. Edited January 10, 2020 by laki pepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) 13 minutes ago, laki pepe said: ali i tada mu je taj karakter smetao da napravi kontinuitet u radu. slažem se sa đurom, tj mislim kao i on ili slično: koliko naših trenera ima nezgodan karakter, zapravo većina ga ima - ali su se usavršavali i apdejtovali po poitanju novih stvari, odnosno, to rade sve dok rade. iako su malo veći treneri od đurovića i ja neverovatno gotivim vlada, ona priča nekog od bivših igrača zadra "kako se postaje šampion" ili slično - je urnebesna taman da ništa drugo ne znaš. njegov rez sa zadrom protiv cibone (tj cela sezona) je jedna od onih priča koja zaslužuje neki espn 30for30 ali fakat je u nekom trenutku poverovao da je veći od igre ili je izgubio žar za učenjem. it is what it is. edit @McLeod pa sto ne dade link ka originalnom tekstu. da bachimo respekt klikovima a i nije zgoreg saznati za neki novi (meni) portal Edited January 10, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts