Volter Posted Monday at 05:06 PM Posted Monday at 05:06 PM (edited) 6 minutes ago, Miki28 Teoljub said: I? Ti nisi svjestan ko je Covic? Covjek 50+ godina zivi i uspjeva u najvecem blatu. Ti bi kao nesto napao Covica i rekao mu u sred uzivo emisije sve u lice a da ne znas sta je prethodilo tom ukljucenju? I da, Covic ce lagano opstati i posle nepomenika jer je to ameba. Ma nije ni Čović šef sicilijanske mafije pa da se toliko zenta od njega. Više i nema tu moć kao što je imao i ovde kod Plavšića zamuckivanje nije bilo iz straha, već zbunjenosti. Da je bilo straha ne bi ni pisao onakav tekst. Čovića nije čak ni iznervirao sam tekst, nego to kao što je i rekao u emsiji Plavšiću da je godinama tu sa igračima, druži se sa njima i da van kamera je imao potpunu drugu priču. I nije bilo potrebno da mu kaže u lice da je idiot, lopov, gangster, već da odbrani ono što je pisao. Edited Monday at 05:07 PM by Volter
nunilo Posted Monday at 07:05 PM Posted Monday at 07:05 PM Ko se uopste drznuo da napise kriticki tekst o Zvezdi sem Plavse? Odma' da kazem niko sem njega. 2
suptil Posted Monday at 08:55 PM Posted Monday at 08:55 PM Upravo su Edin i KOle najavili Endesa ligu na Arena sportu. U sredu prenose majstorice Evrokupa i jedan mec EL.
Kooineeperk Posted Monday at 09:33 PM Posted Monday at 09:33 PM Mozemo da pricamo o ovom i onom komentatoru sa SK i AS, ali ono sto pravi (je pravilo) veliku razliku izmedju dva brenda je realizacija. Koja je na SK (bila) vrhunska u poredjenju sa AS. Jebes televiziju koja spustava reglere kad im ne odgovara ono sto se cuje, kad kasne sa prenosima kao amateri, kad ne puste dodelu trofeja, kad ne znaju da isplaniraju program tako da ono najbitnije bude dostupno pa jos i da repriziraju. Moze AS da ima i Edina i Koleta, i mogu svi najbolji komentatori sa SK da predju tamo, ali ako ce realizacija biti kao do sada, slab je to pomak... 22
suptil Posted Monday at 10:29 PM Posted Monday at 10:29 PM (edited) @KooineeperkСлажем се са тобом. Видех на твитеру да је Лука саопштио да су нека 3 коментатора са СК у завршним преговорима са Ареном. Не знам о коме се ради. Edited Monday at 10:30 PM by suptil
dzakala Posted Monday at 10:48 PM Posted Monday at 10:48 PM 18 minutes ago, suptil said: @KooineeperkСлажем се са тобом. Видех на твитеру да је Лука саопштио да су нека 3 коментатора са СК у завршним преговорима са Ареном. Не знам о коме се ради. Na X pisu Ilija i ona 2 sto prenose motogpt i formulu
suptil Posted Monday at 11:25 PM Posted Monday at 11:25 PM yt kanal INDIREKTNO KOD POPA I MILANA | #1 - Aleksandar Janković i Milutin Aleksić
NMX Posted Tuesday at 06:45 AM Posted Tuesday at 06:45 AM Ovaaaaj, kako to i dalje imam sve SK? U čemu je fora?
Kalinic10 Posted Tuesday at 06:48 AM Posted Tuesday at 06:48 AM Na EON-u su obrisali SK. Izvinjavam se ako je bilo, ali gde ce korisnici SBB da gledaju Evroligu ove sedmice?
СтелаРоса Posted Tuesday at 06:52 AM Posted Tuesday at 06:52 AM 3 minutes ago, Kalinic10 said: Na EON-u su obrisali SK. Izvinjavam se ako je bilo, ali gde ce korisnici SBB da gledaju Evroligu ove sedmice? Valjda sutra ubacuju Arene na SBB 2
NMX Posted Tuesday at 06:52 AM Posted Tuesday at 06:52 AM Meni na EONu na telefonu svi SK i dalje. I vidim da u programskoj šemi i dalje imaju program čak i neke direktne prenose, danas. Od sutra nema programa. https://sportklub.n1info.rs/tv-program/
NMX Posted Tuesday at 07:17 AM Posted Tuesday at 07:17 AM Inače nam je ispod radara prošlo to da je u celoj ovoj UG-e&PPF-Telekom transakciji, Telekom platio jebenih 652 miliona evra za EON i licence Sport kluba. Dobar deo toga su pare za preuzimanje silnih gastos pretplatnickih ugovora preko Net TV paketa (ili kako se već zove) ali najveći deo je za prava prenosa. I sad, za razliku od premijer lige koja je za maltene celu Ex Yu, ovo su prava prenosa za Srb, Bih, Makedoniju i CG. Ne znam šta toliko vredi što se emituje na SK? Prava prenosa EL, EC, F1, Bundes lige, Wimb i teniski mastersi su jedino što tamo vredi (one bugarske fudbale i poljske odbojke ja kapiram da im plaćaju da emituju). I opet, to je preplaćeno naravno. Telekomovim čuj mene državnim parama. Samo se ni upola nije digla galama kao kad su kupljena prava prenosa PL iako je nivo pljačke solidno blizu 4
gucevo Posted Tuesday at 07:26 AM Posted Tuesday at 07:26 AM Bas me zanima gdje cemo mi iz Republike Srpske gledat EL ove sedmice. Po nekim najavama, ova tranzicija sa SK na Arene ce kasnit u Bosni, naravno. Ako neko ima vise info za ovo, nek javi. 1
Volter Posted Tuesday at 07:35 AM Posted Tuesday at 07:35 AM 9 hours ago, Kooineeperk said: Mozemo da pricamo o ovom i onom komentatoru sa SK i AS, ali ono sto pravi (je pravilo) veliku razliku izmedju dva brenda je realizacija. Koja je na SK (bila) vrhunska u poredjenju sa AS. Jebes televiziju koja spustava reglere kad im ne odgovara ono sto se cuje, kad kasne sa prenosima kao amateri, kad ne puste dodelu trofeja, kad ne znaju da isplaniraju program tako da ono najbitnije bude dostupno pa jos i da repriziraju. Moze AS da ima i Edina i Koleta, i mogu svi najbolji komentatori sa SK da predju tamo, ali ako ce realizacija biti kao do sada, slab je to pomak... Problem su i česti tehnički problemi Arene, mali vetrić i Areni prekine prenos. I što se tiče kašnjenja, to je uglavnom slučaj sa ABA ligom. Idioti su napravili takav ugovor da moraju da ispoštuju sve reklame pre početka utakmice pa makar i kasnili celu četvrtinu. Vidimo sa drugim prenosima da nije tako, na utakmice LŠ uvek se uključuju 10 minuta pre početka utakmice, utakmice LE takođe, NBA nikad ne kasni. 4
No name Posted Tuesday at 07:54 AM Posted Tuesday at 07:54 AM 1 hour ago, NMX said: Ovaaaaj, kako to i dalje imam sve SK? U čemu je fora? Sutra se prebacuje sve na arenu. SK sutra prestaje sa radom. 1
Čvarkov Posted Tuesday at 08:52 AM Posted Tuesday at 08:52 AM 1 hour ago, NMX said: Dobar deo toga su pare za preuzimanje silnih gastos pretplatnickih ugovora preko Net TV paketa (ili kako se već zove) Ima li info kako će se ovde rešavati, isto se brišu sk-ovi i dobijamo arene? Ako zna neko.
Barkley#34 Posted Tuesday at 08:59 AM Posted Tuesday at 08:59 AM 1 hour ago, NMX said: Ne znam šta toliko vredi što se emituje na SK? Vredi da nema SK. Šolakovi su uzeli lepe pare a ovi dobili monopol da ih povrate, mada dugove ionako ne plaća telekom. Svima dobro u tom paketu. 1 hour ago, gucevo said: Bas me zanima gdje cemo mi iz Republike Srpske gledat EL ove sedmice. Po nekim najavama, ova tranzicija sa SK na Arene ce kasnit u Bosni, naravno. Ako neko ima vise info za ovo, nek javi. Pa vi ste povlašćeni, trauma manje u životu.
NMX Posted Tuesday at 09:09 AM Posted Tuesday at 09:09 AM 7 minutes ago, Barkley#34 said: Vredi da nema SK. Šolakovi su uzeli lepe pare a ovi dobili monopol da ih povrate, mada dugove ionako ne plaća telekom. Svima dobro u tom paketu. Ma naravno. Samo kažem, isto je bilo i sa PL. Lepe pare se dale za nešto, da bi se utvrdio monopol (to ćemo jednog dana saznati preko koliko posrednika je išla ta muljačina sa PL). 1
quentin Posted Tuesday at 09:18 AM Posted Tuesday at 09:18 AM 1 hour ago, gucevo said: Bas me zanima gdje cemo mi iz Republike Srpske gledat EL ove sedmice. Po nekim najavama, ova tranzicija sa SK na Arene ce kasnit u Bosni, naravno. Ako neko ima vise info za ovo, nek javi. Taman sam mislio da svečano deinstaliram jebeni Kodi sa TV i tableta, ali izgleda još ništa od toga. Neopisiva smaračina je bilo jurcanje linkova za EL prenose.
Green23 Posted Tuesday at 09:34 AM Posted Tuesday at 09:34 AM 2 hours ago, NMX said: Inače nam je ispod radara prošlo to da je u celoj ovoj UG-e&PPF-Telekom transakciji, Telekom platio jebenih 652 miliona evra za EON i licence Sport kluba. Dobar deo toga su pare za preuzimanje silnih gastos pretplatnickih ugovora preko Net TV paketa (ili kako se već zove) ali najveći deo je za prava prenosa. I sad, za razliku od premijer lige koja je za maltene celu Ex Yu, ovo su prava prenosa za Srb, Bih, Makedoniju i CG. Ne znam šta toliko vredi što se emituje na SK? Prava prenosa EL, EC, F1, Bundes lige, Wimb i teniski mastersi su jedino što tamo vredi (one bugarske fudbale i poljske odbojke ja kapiram da im plaćaju da emituju). I opet, to je preplaćeno naravno. Telekomovim čuj mene državnim parama. Samo se ni upola nije digla galama kao kad su kupljena prava prenosa PL iako je nivo pljačke solidno blizu Ovo je upravo ono o čemu ja pričam sve vreme. Ceo SBB, van tog dela, sa svom infrastrukturom koju poseduje, plaćen je manje od 900m i to bez dugova. Ja bih rekao da je ovo veća pljačka, nego za PL. EL prava za region ne koštaju više od 1m po sezoni. 4
NMX Posted Tuesday at 09:39 AM Posted Tuesday at 09:39 AM 1 minute ago, Green23 said: Ovo je upravo ono o čemu ja pričam sve vreme. Ceo SBB, van tog dela, sa svom infrastrukturom koju poseduje, plaćen je manje od 900m i to bez dugova. Ja bih rekao da je ovo veća pljačka, nego za PL. EL prava za region ne koštaju više od 1m po sezoni. Naravno. Cela UG medija se 3 godine svojski trudila da objasni kako su prava za PL preplaćena (naravno da jesu, čist kriminal), kako je kupovina Prve i B92 od strane Kopernikusa kriminal (čist kriminal) i sada pojela maca jezik kada su sportska prava prodata za 600 milki. Mislim da je EL više od milke, bundes liga je posle premijer lige i primere treće najskuplje takmičenje što se prava prenosa tiče, F1 košta...ali sve to na gomili, da se ne zajebavamo, ni blizu ove brojke. Ovde si platio gašenje konkurencije. Na šta je UG pristao. 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 09:52 AM Posted Tuesday at 09:52 AM Kriminal koji je i njima u ovom slučaju odgovarao jer su masno naplatili. S obzirom na to da se Telekom razbacuje novcima na sve strane a da cveće počinje da vene u našoj ekonomiji ne znam kako će da pokriju sve dugove.
realno *w Posted Tuesday at 10:30 AM Posted Tuesday at 10:30 AM 33 minutes ago, NMX said: Mislim da je EL više od milke, bundes liga je posle premijer lige i primere treće najskuplje takmičenje što se prava prenosa tiče, F1 košta...ali sve to na gomili, da se ne zajebavamo, ni blizu ove brojke. Ovde si platio gašenje konkurencije. Na šta je UG pristao. Jednom sam negde pročitao podatak da su EL i EC prava za ovu godinu 6 miliona za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju zajedno. Što nas dovodi do sramotne EL, koja od 3 ex-yu zemlje uzme 6 miliona za tv prava, tipa po milion za učešće od 2 ekipe, znači od naših ekipa max posetu, medijski popularne ekipe + tipa 8 milki. 34 minutes ago, NMX said: Ovde si platio gašenje konkurencije. Na šta je UG pristao. Ovo stoji, naravno. 2
Green23 Posted Tuesday at 10:51 AM Posted Tuesday at 10:51 AM 16 minutes ago, realno *w said: Jednom sam negde pročitao podatak da su EL i EC prava za ovu godinu 6 miliona za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju zajedno. Što nas dovodi do sramotne EL, koja od 3 ex-yu zemlje uzme 6 miliona za tv prava, tipa po milion za učešće od 2 ekipe, znači od naših ekipa max posetu, medijski popularne ekipe + tipa 8 milki. Ovo stoji, naravno. 6 miliona je možda za 5 godina, pre dve godine je EL objavila koliko koji klub dobija od TV prava, i za Izrael su oko 6m po sezoni, od čega tipa 4m ide Makabiju
Markoss Posted Tuesday at 12:38 PM Posted Tuesday at 12:38 PM 17 hours ago, nunilo said: Ko se uopste drznuo da napise kriticki tekst o Zvezdi sem Plavse? Odma' da kazem niko sem njega. Plavsic je pisao narudzbenice NC godinama. Posle je hteo da se dodvorava drugima, pa se zaigrao u tome, te ga je ovaj maltretirao u emisiji. Tad se valjda ljudi sazalili na mucenog Dareta, ne znajuci koliko je bio veran vojnik godinama. Ljudi, to je covek koji je pravdao igranje FC3 u Zvezdi. I ne samo to, vec je botovao za njega u svakoj situaciji. To niko sa kosarkaskim motivima ne bi radio. I to sve u momentima kad su ljudi u halama targetirani jer su se drznuli da se pobune protiv toga. Evo primer Milutina Aleksica o kom nikakvo misljenje nisam imao pre nego sto se pojavio kao strucni konsultant i koji je sjajan. Prica covek sta misli, pohvali, iskritikuje, ali sve ima neki rezon. Vidis da ne radi na bonove. Dosta vise Kuzmanovica, Plavsica i ostalih podguznih muva. 11
Recommended Posts