laki pepe Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Nije lijepo mi se drugi put kvotuje ovaj coskasti post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) Nivo Danilovića...samo Teo i Jokić. Bjelica je imao taj 'sjaj', ali nije stigo do zadnje faze. Edited July 15, 2019 by Asterion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 1 hour ago, Zvezdinho said: Koliko puta je Danilovic bio MVP, igrac godine u Evropi, a koliko Bogdan. Nemojte da se salite. Koliko puta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Gledam Šarenog u Sacramentu, ne smeta mi baš ništa, tako da ne razumem vaše kritike. Simpa je ovo. Doduše, kontam da je budžet bio gospodski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Beli pobedio najbolja emisija lagano. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 11 hours ago, Mairosu said: Gledam Šarenog u Sacramentu, ne smeta mi baš ništa, tako da ne razumem vaše kritike. Simpa je ovo. Doduše, kontam da je budžet bio gospodski. ova epizoda je za tri koplja iznad ostalih. nema krindza a bogami ni onih kamermana koji su bili rezidenti u kadru u svakoj do sada mozda su nesto i izeditovali, definitivno drugaciji vajb od ovih do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Bogami ono intervjuisanje Jergera je prilično krindži, baš zabrinjavajuće tanak engleski od gospodina Šarenca. Plesao je na ivici Albijanić krindžinesa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Taj intervju sa Jergerom je najtanji, sa sve "trick question". Ovo sa Belim vrlo kul, jedina tech stvar je onaj blooper kad se čuje ženski glas iz offa. Domaćinski je dosta, vrlo OK je ispalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Baš dobar Micilije, zrelo razmišljanje (doduše, malo mu ga puno daje po ovoj modernoj psihologiji "živi i uživaj u trenutku", no dobro 🙂 ). Saša Ozmo je izuzetno respektabilan novinar, nije imao problem da par puta prekine Micića i onemogući ga da odluta u drugom smeru, nego dobije baš konkretan odgovor na pitanje. Spominje se kako ga je Šaras maltrerirao i naterao da podigne svoju p'n'r igru na jedan sasvim novi nivo. Dobrih pola sata 😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Quote Arena sport TV 36 mins · Ne propustite strast, uzbuđenja i neverovatne košarkaške akcije na Areni Sport, novom domu NBA-a u sezoni 2019-20! Od sledeće sezone gledaćete: 🏀Osam utakmica regularne sezone nedeljno, 🏀200 direktnih prenosa svake sezone, 🏀Prednovogodišnje utakmice, 🏀NBA All-Star, 🏀Utakmice plej-ofa, 🏀Finale NBA-a. Arena Sport je novi dom NBA-a u Srbiji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Srki i Plavsic na aparatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 I ja sam na aparatima, imam 3729965 kanala, a ne mogu da gledam NBA, Zvezdu u ABA-i... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 A ja ne mogu EL da gledam i sta cemo sad, sta cemo sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Quote The salaries of your favorite sports TV analysts https://www.tiebreaker.com/salaries-favorite-sports-analysts/ Da je Andjus Amerikanac zaradjivao bi meleone :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 mairosu, kamo neki podcast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 33 minutes ago, dee jay said: mairosu, kamo neki podcast? Otišo na letnji raspust ko u prosveti da radi (pu pu daleko bilo) a mi sto se zlopatimo šta ga briga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 imam ja tri do četiri različita knicks podcasta ako vam treba. svi su sranje veće nego kniksi. james marceda zauvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 1 hour ago, peradvind said: Otišo na letnji raspust ko u prosveti da radi (pu pu daleko bilo) a mi sto se zlopatimo šta ga briga... Posvetio se svojim predsednickim obavezama u DSS-u. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Kaze svidja mu se produkcija emisija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 zvezdinho, balkan info. vrati se na stiven asshole smitha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 (edited) Udarila vrucina. Gledaju se gosti poput Sarenca, Viskovica bas me briga daj je BI ili Pera, Zika, Uini ili Mika produkcija. Edited July 24, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Mislim da bi svaki mladi talentovan igrač mogao dosta da nauči iz ovog Vasinog intervjua. Neke stvari jednostavno dolaze sa godinama i iskustvom ili što bi mudri narod rekao "ne sviće pre zore". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts