Martin Mystere Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Koliko smara komentator na SK sa ovim stalnim potenciranjem Toto Foraj, Toto Foraj - kaži bre samo Foraj kao za svakog drugog košarkaša i nosi se u pičku materinu, jebo te Foraj pa još Toto! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 23 hours ago, Mairosu said: sreća pa sam još pre par godina pobrisao sve statuse sa mreža što sam sharovao oko Teodosića, ihaj al bi tu bilo materijala. kolekcija da se napravi. možda je ostao još neki doduše, pogotovo labilni periodi eurobasket 2011 i zvezda-cska serija 2016. Izbrisi statuse i sa myspace-a, nikad se ne zna sta moze da izadje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Pohvale Igoru Vujcinu kako je prenosio mec NOP - SAS na Areni nocas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 (edited) Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ. Edited January 23, 2020 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ. Ubedjen sam da je Vujcin. Mozda gresim ali mislim da je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Vujcin je prenosio neku fiba LS ovih dana, nisam znala da se vratio komentarisanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Vujcin je prenosio neku fiba LS ovih dana, nisam znala da se vratio komentarisanju. Pvesao na avenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 Noćas jeste prenosio Vujcin nba na Areni, ali ne kapiram kako je on za pohvalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 22 minutes ago, Chaos Is Me said: Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ. Kakve to ima veze i Boskovic radi na Al Dzaziri a za vreme utakmica KK CZ je zvanicni spiker ili kako se vec zove lice koji prica ko je usao/izasao, dobio l.gresku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Vujčin je na Areni, da. Nije Tadija komentarisao Ziona. Mislim da Bole više ne radi na Al Jazz, nisam 100%, ali dok je radio bio je 5 od 7 dana nedeljno u Sarajevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 4 hours ago, Chaos Is Me said: Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ. Bio Bole portparol FKCZ i čitao vesti na 92jci sve u 16 svojevremeno :D Isto kao što je Tadija bio spiker Zvezde pre Boleta i komentarisao na Areni. Fleksibilno ti je sve to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 novi pod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 minute ago, laki pepe said: novi pod? ugl. petkom u ovo vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Znaci sutra. Hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Ko je gost ako sme da se zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Ivan, 2. NBA update, polusezona takoreći. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 U pravu ste, vidim sad da je stvarno Vujčin komentarisao sinoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 hour ago, Mairosu said: Ivan, 2. NBA update, polusezona takoreći. furiozno se obrušavam na sonicsove komentare unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 @Mairosu i bilo ko drugi ko zna nekoga sa tupave ARENE SPORT: može li da se prenese sugestija, da kad rade prenosi NBA, kad ide sad ovi IN Memoriam i ostali snimci i prenosi utakmica drugih, da usklade svoj logo sa grafikom prenosa, a ne da nagadjamo kad je prenos NBA kakve brojke gledamo i zašto, sad ovo s Kobijem bukvalo se vidi samo Kobi ARENA SPORT1 , a šta gledamo i zašto... neka ga mrdaju levo-desno, gore-dole, da vidimo da pročitamo jebenu grafiku koju nam prikazuju. baš bode oči koliko su retardirani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 https://www.theringer.com/2020/1/30/21114784/book-of-basketball-2-0-kobe-bryant-jalen-rose-bill-simmons-hoops-grantland-basketball-hour-feb-2015 In 2015, Kobe Bryant joined Bill Simmons and Jalen Rose on The Grantland Basketball Hour to discuss the tail end of his NBA career, his partnership with Shaquille O’Neal, the state of basketball in 2015, and his upcoming basketball documentary, Muse. Watch the video here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Bilo bi lijepo da Milos, Ivan (on ono bjese Kobe fan to the fullest) i ako je potrebno jos neko prodju kroz Kobijevu karijeru, podsjete na neke trenutke i ispricaju par zanimljivih prica da ostane u amanet. Edited January 31, 2020 by nemanjau5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 2 hours ago, nemanjau5 said: Bilo bi lijepo da Milos, Ivan (on ono bjese Kobe fan to the fullest) i ako je potrebno jos neko prodju kroz Kobijevu karijeru, podsjete na neke trenutke i ispricaju par zanimljivih prica da ostane u amanet. pa bio je u obruču kobe special neki dan. imaš i na yt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 On 1/24/2020 at 8:04 PM, Grunf said: @Mairosu odlicno gostovanje i prolaz ligom. mala ispravka za jednog od mojih ljubimaca , kajrija , da njega prethodne ekipe u kojima je igrao nisu terale vec upravo suprotno hteli su po svaku cenu da ga zadrze a on je hteo leba preko pogace . a da je dijabola to se ne moze poreci. sto se tice doncica i poredjenja sa drugim igracima iz istorije tog uzrasta na prvo mesto iznad njega bih stavio medzika koji je odmah prve sezone igrajuci sa 21 godinom uzeo titulu sa lejkersima i bio mvp finlne serije i uz karima najbolji igrac te sezone a s obzirom da je imao loptu u rukama mozda i glavni igrac. inace slazem se da ih nema puno boljih u tim godinama ali delom i jer su igraci kroz istoriju zbog pravila drafta kasnije ulazili u ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Tejtum i Pipen su potpuno drugaciji tipovi igraca. Edited January 31, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts