Polivalentni Stevica Posted Thursday at 10:04 PM Posted Thursday at 10:04 PM Ok je skroz Radojević,pravi štreber što se tiče košarke. Dok sa druge strane je Lončar baš jeziv za slušanje.Sećam se da je radio prenose sa Šarencem na nekom prvenstvu,da li Španija 2014 i tada mi je ostavio jako dobar utisak.
Markoss Posted Thursday at 10:04 PM Posted Thursday at 10:04 PM Dobar je Radojevic. Nije ni Vlahovic toliko problematican, popravio se vremenom. Nisam znao da je onaj Luka takav sabanoti. Jel realno da se covek snima dok gleda utakmice i dok psuje igracima majke i vredja ih najgore? Jbt...
dzakala Posted Thursday at 10:09 PM Posted Thursday at 10:09 PM 4 minutes ago, Markoss said: Dobar je Radojevic. Nije ni Vlahovic toliko problematican, popravio se vremenom. Nisam znao da je onaj Luka takav sabanoti. Jel realno da se covek snima dok gleda utakmice i dok psuje igracima majke i vredja ih najgore? Jbt... Lik bi se snimao 24/7 bukvalno 2
Carl Johnson Posted Thursday at 10:09 PM Posted Thursday at 10:09 PM 3 minutes ago, Markoss said: Nisam znao da je onaj Luka takav sabanoti. Jel realno da se covek snima dok gleda utakmice i dok psuje igracima majke i vredja ih najgore? Jbt... Oni bas blama nemaju. Pritom mislim da Luka ima ozbiljnu dijagnozu, pali lajvove u kojima igracima jebe majke, a podkast im se sveo na prosjacenje i zahvaljivanje na donacijama, krindzologija maksimalna. 2
dzakala Posted Thursday at 10:14 PM Posted Thursday at 10:14 PM 44 minutes ago, DameTime said: Bukvalno, Radojević će biti najmanji problem prenosa na Areni. Ponoviću, njegov podcast sa Vujakom je nešto trenutno najkvalitetnije na toj sceni, pri čemu ga nisam čula da o Zvezdi priča sa omalovažavanjem ili šta mu se već zamera. Taj podcast je mozda i najkvalitetniji od svih, i ja kao navijac Zvezde ne znam da sam nekada cuo da Radojevic govori sa onalovazavanjem. Kod njega mi jedino smeta orevise tih nekih americkih termina koje stalno ubaca i kroz analizu i kroz prenose utakmica.
DameTime Posted Thursday at 10:20 PM Posted Thursday at 10:20 PM 3 minutes ago, dzakala said: Taj podcast je mozda i najkvalitetniji od svih, i ja kao navijac Zvezde ne znam da sam nekada cuo da Radojevic govori sa onalovazavanjem. Kod njega mi jedino smeta orevise tih nekih americkih termina koje stalno ubaca i kroz analizu i kroz prenose utakmica. Srki Flare Screen Radojević Pravi štreber, mada meni je to super. Svakako je prijatnije za slušanje nego evo npr. ovaj Luka, koji je umesto podcasta zreo za posetu psihologu, sa onim dranjem i napušavanjem igrača u lajvovima. Super je podcast, oni baš lepo analiziraju svaku utakmicu blizanaca, posvete se i detaljima.
MrTripleDouble Posted Thursday at 11:15 PM Posted Thursday at 11:15 PM 53 minutes ago, DameTime said: Srki Flare Screen Radojević Pravi štreber, mada meni je to super. Svakako je prijatnije za slušanje nego evo npr. ovaj Luka, koji je umesto podcasta zreo za posetu psihologu, sa onim dranjem i napušavanjem igrača u lajvovima. Super je podcast, oni baš lepo analiziraju svaku utakmicu blizanaca, posvete se i detaljima. pa sta se to razlikuje recimo od czv live teme, prosecno srbende na tribini ili prosecnog navijaca u kladzi? xD samo sto se ovaj snima pa mogu svi da ga vide 1
fradler Posted Thursday at 11:37 PM Posted Thursday at 11:37 PM 1 hour ago, Markoss said: Nisam znao da je onaj Luka takav sabanoti. Jel realno da se covek snima dok gleda utakmice i dok psuje igracima majke i vredja ih najgore? Jbt... Rece mi drugar koji ga poznaje da je jako egocentrican i konfliktan tip. Bio je u nekom rijalitiju pre desetak godina 3 2
Sasha Posted Friday at 03:50 AM Posted Friday at 03:50 AM Iskreno nije mi jasno ko može da prati Luka i Kuzma podkast, ljudi ne znaju ništa o košarci a imaju najviše pregleda. Kuzma kojem je sve bolje bilo u njegovo vreme i Luka koji nije sam 9
Dzo23 Posted Friday at 07:40 AM Posted Friday at 07:40 AM Znate li vi koliko on sad čokolada mora da kupi? Pa ko ne bi vilenio i psovao u lajvu? 😄 Me znam ko je prenosio Makabi - Bayern al sasvim dobar. Ima jedan što prenosi fudbal na areni i oduševim se svaki put s kakvom strašću i emocijom prenosi kao da je svaka utakmica finale lige šampiona. Moguće da je to on bio.
Volter Posted Friday at 08:09 AM Posted Friday at 08:09 AM Lončar je bio odličan u tandemu sa Šarencem u početku. Bio sam iznenađen koliko je znao o svakom igraču na turniru. Al brzo je pošašavio i osim košarke bavio se i istraživanjem privatnih života košarkaša. Pa je tako u toku prenosa za Kirilenka rekao da njemu žena dozvoljava jednom godišnje prevaru. Šarenac je iskoristio priliku da se našali i rekao da bi voleo da se uda za njega. Onda i odma dodao da se naravno šali, a šta će supruga da mu kaže na ovu šalu, videće kad bude došao kući. 1
kendrick duckworth Posted Friday at 09:12 AM Posted Friday at 09:12 AM Korektno su odrađeni prenosi, ukačio sam u par navrata da kasne u prenos i to je stvarno veliki minus Arene pošto se stalno dešava već godinama. Neko je pominjao neke sponzorske obligacije, sinoć su se vratili nakon reklama u prenos u 4/4 u Madridu na 09:13, budući da je igrao Pariz, nisi video jedno 5 napada u egal utakmici. Ali ajde, možda ispeglaju neke stvari do sledeće sezone, pošto je ovo sve o-ruk odrađeno. I da, čini mi se da se mnogo piše iz emotivne tačke pošto su ljudi opravdano slani na Arenu i ovaj tejkover. Njihova politika će uvek biti smrdljiva ali baš se preteruje sa konsultantima i komentatorima. 7
ojzibb66 Posted Friday at 09:22 AM Posted Friday at 09:22 AM Sta mislite o Sedlaceku, pretpostavljam da je njemu samom u fokusu posao u NBA, al on meni nije zvucao lose u ulozi konsultanta kad igra reprezentacija. Strucan, nenametljiv, bez nekih krikova, mrmljanja i slicnih ispada... Generalno ne znam sta je Areni opredjeljenje, da li tandem 2 komentatora ili komentator i strucni konsultant (kao Loncar sinoc). Jel se zna ko Zvezdu veceras prenosi?
DameTime Posted Friday at 09:23 AM Posted Friday at 09:23 AM 10 hours ago, MrTripleDouble said: pa sta se to razlikuje recimo od czv live teme, prosecno srbende na tribini ili prosecnog navijaca u kladzi? xD samo sto se ovaj snima pa mogu svi da ga vide Jebem li ga, Luka ima baš nekontrolisane reakcije i pokrete, potpuno je histeričan tip, mislim (ili se bar nadam) da članovi grupa koje si naveo ipak nisu takvi na day-to-day bazi
Volter Posted Friday at 09:24 AM Posted Friday at 09:24 AM Iskreno, meni sinoć ni Lončar a pogotovo Radojević nisu smetali. Par upada Lončara nisu mi bili iritantni, samo smešni. Korektno su to odradili. Večeras na Zvezdinoj utakmici neće biti stručnog konsultanta, Karović i Caković će raditi prenos. 1
Barkley#34 Posted Friday at 09:28 AM Posted Friday at 09:28 AM 4 minutes ago, ojzibb66 said: Sta mislite o Sedlaceku, pretpostavljam da je njemu samom u fokusu posao u NBA, al on meni nije zvucao lose u ulozi konsultanta kad igra reprezentacija. Strucan, nenametljiv, bez nekih krikova, mrmljanja i slicnih ispada... Generalno ne znam sta je Areni opredjeljenje, da li tandem 2 komentatora ili komentator i strucni konsultant (kao Loncar sinoc). Jel se zna ko Zvezdu veceras prenosi? Slušanje Sedlačeka mi je uvek bilo uživanje. Pitanje je da li bi hteo da se bavi tim poslom češće. 8
Volter Posted Friday at 09:30 AM Posted Friday at 09:30 AM Inače, umesto Jelene Lukić izjave od trenera u pauzi uzimaće Kristina Tomić. Valjda je već počela i radila sinoć na utakmici Makabi - Bajern. 1 1
Stiletto Posted Friday at 10:17 AM Posted Friday at 10:17 AM 45 minutes ago, Volter said: Inače, umesto Jelene Lukić izjave od trenera u pauzi uzimaće Kristina Tomić. Valjda je već počela i radila sinoć na utakmici Makabi - Bajern. Spram sveca (Arene) i tropar... Beše se Vildoza onomad dok je bio u Zvezdi pržio na nju? 2
Dzo23 Posted Friday at 10:22 AM Posted Friday at 10:22 AM 58 minutes ago, ojzibb66 said: Sta mislite o Sedlaceku, pretpostavljam da je njemu samom u fokusu posao u NBA, al on meni nije zvucao lose u ulozi konsultanta kad igra reprezentacija. Strucan, nenametljiv, bez nekih krikova, mrmljanja i slicnih ispada... Generalno ne znam sta je Areni opredjeljenje, da li tandem 2 komentatora ili komentator i strucni konsultant (kao Loncar sinoc). Jel se zna ko Zvezdu veceras prenosi? On je veliki znalac i za tu ulogu konsultanta je daleko najbolja opcija. No, s obzirom da je on dugogodišnji nba skaut, nisam siguran da mu obaveze dozvoljavaju da konstantno bude prisutan u toj ulozi.
kendrick duckworth Posted Friday at 10:38 AM Posted Friday at 10:38 AM 19 minutes ago, Stiletto said: Spram sveca (Arene) i tropar... Beše se Vildoza onomad dok je bio u Zvezdi pržio na nju? Baš loše izgovara većinu stvari na Engleskom, ali posle Deniz i Dore Panteli, fino osveženje.
Урош19 Posted Friday at 10:43 AM Posted Friday at 10:43 AM 25 minutes ago, Stiletto said: Spram sveca (Arene) i tropar... Beše se Vildoza onomad dok je bio u Zvezdi pržio na nju? Ne znam za Vildozu ali za sebe znam 1 9
MrTripleDouble Posted Friday at 11:30 AM Posted Friday at 11:30 AM pa ovi lajvovi kad gleda utakmicu su nacionalno blago i treba i cuvati kao takve Trenutak kad mu dusa napusta telo a uspeo je i da dozivi nervni slom u zadnjem minutu 1
ojzibb66 Posted Friday at 11:43 AM Posted Friday at 11:43 AM (edited) 1 hour ago, kendrick duckworth said: Baš loše izgovara većinu stvari na Engleskom, ali posle Deniz i Dore Panteli, fino osveženje. Ne znam kako izgovara, al djevojka vlada stranim jezicima bolje nego 99% nasih novinara. Tecno prica engleski, italijanski, spanski, za ova tri znam sigurno. Popucaju mi bubne opne kad cujem na konferenciji za medije pitanja koja novinari postavljaju Janisu npr na engleskom, plac majke Bozije. Nadao sam se bar da ce Arena prestati sa praksom SportKluba (Doduse Plavsic je to cesto preskakao i sumirao izjavu nakon toga na srpskom, sto je po meni sjajno, Viskovic to kod Noletovih izjava na engleskom isto radi) i simultanog prevodjenja konferencija i tokom davanja izjava, ali oni isto rade...Kod nas 70% ljudi ne zna engleski, tuzno... Edited Friday at 11:48 AM by ojzibb66
kendrick duckworth Posted Friday at 11:47 AM Posted Friday at 11:47 AM 1 minute ago, ojzibb66 said: Ne znam kako izgovara, al devojka vlada stranim jezicima bolje nego 99% nasih novinara. Tecno prica engleski, italijanski, spanski, za ova tri znam sigurno. Popucaju mi bubne opne kad cujem na konferenciji za medije pitanja koja novinari postavljaju Janisu npr na engleskom, plac majke Bozije. Jebiga, od half-time reporterki očekuješ dve stvari - da ima korektan Engleski i da ima kakvu-takvu energiju dok uzima te 20-sekundne intervjue. Ima čudan izgovor dosta reči, ali ajde, da ne bude da nešto kenjam, samo mi zapalo za oko. A ovi novinari što pitaju na kzš, to je svakako tragedija pa ne bih bilo šta ni poredio sa njima. 1
Recommended Posts