Kooineeperk Posted October 18 Share Posted October 18 2 hours ago, nemanjaol said: Au kako je glup Plavsic Resio da je bolje ispasti glup nego ispasti iz kamiona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23 Share Posted October 23 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 23 Share Posted October 23 (edited) Klip reklame dušu dao za ovu temu... Nego Edited October 23 by Marko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23 Share Posted October 23 Jbg, na temu digitalni marketing ne zalazi niko živi, bilo mi je nekako lakše ovde da je postavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 23 Share Posted October 23 Kako ocenjuješ ovaj slučajni marketing? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 3 Share Posted November 3 Edin i Kole komentarišu tursku ligu na areni3. Jel ovo neka degradacija ili kazna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted November 3 Share Posted November 3 Cuo sam ih i ranije da prenose Turke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 5 Share Posted November 5 Svaki put se oduševim kako Veseli priča srpski Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted November 5 Share Posted November 5 Zena mu je bese srpkinja, nije cudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 5 Share Posted November 5 8 minutes ago, nunilo said: Zena mu je bese srpkinja, nije cudno. Okej je to, svi imamo primere mešovitih brakova, ali stvarno kada čuješ fraze i izraze koje koristi, zaista svaka čast Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 6 Share Posted November 6 Malovec iz Mege je takođe odlično naučio srpski za ovo vreme provedeno u našoj zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 7 Share Posted November 7 zaokružismo i 2. (mini) sezonu košarkaških pravila, pa za novu godinu očekujte i savana i sala đorđevića. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 7 Share Posted November 7 Just now, Mairosu said: zaokružismo i 2. (mini) sezonu košarkaških pravila, pa za novu godinu očekujte i savana i sala đorđevića. Pusti u etar naseg Mcleoda. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 9 Share Posted November 9 U poslednje vreme sam više puta od različitih komentatora čuo floskulu "Kao da se nije ni igralo" pri nekom nerešenom rezultatu u nekom trenutku utakmice. Evo malopre izgovori lik na poluvremenu Galatasaraj - Bešiktaš pri rezultatu 46:46. Pre neki dan u evroligi, zaboravih koja je utakmica bila jer sam gledao više njih pri rezultatu 76:76. Koliko to samo nema smisla. Pa nisu samo poeni u utakmici ono što se desilo do tada jbt. Baš mi je bzvz ta rečenica. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 9 Share Posted November 9 2 hours ago, Knipex said: U poslednje vreme sam više puta od različitih komentatora čuo floskulu "Kao da se nije ni igralo" pri nekom nerešenom rezultatu u nekom trenutku utakmice. Evo malopre izgovori lik na poluvremenu Galatasaraj - Bešiktaš pri rezultatu 46:46. Pre neki dan u evroligi, zaboravih koja je utakmica bila jer sam gledao više njih pri rezultatu 76:76. Koliko to samo nema smisla. Pa nisu samo poeni u utakmici ono što se desilo do tada jbt. Baš mi je bzvz ta rečenica. Za takve bisere važi krilatica "kaži mi da ne razumeš ništa o sportu bez da si mi to i doslovno kazao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 12 Share Posted November 12 Jedan od najjacih momenata u 'Zoni press' unazad 10-15 godina se desio sinoc, kada je onaj neki cuveni gledatelj/su-komentator, komentarisuci Partizanove lose zavrsnice u clutchu,izjavio da mozda samo Jordan ima sut iznad 35% u neizvjesnim zavrsnicama sa tog i tog mjesta 😂😂😂😂😂😂 moj smijeh culo pola Jurope. Jordan jedini clutch suter 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12 Share Posted November 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted November 12 Share Posted November 12 Peđa Mašina Jurišević na Oly-Asvel i sjajni Tomas Vok Ap... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 12 Share Posted November 12 Harisona prekrstio u Nikolsona i ponavlja 3-4 puta Šakil Nikolson... Iščuđava se za nesportsku koju je Harison dobio jer je postavio nogu u cilindar gde Vildoza treba da doskoči posle šuta... Bespotrebno komentariše dosuđene faulove i pritom ne vidi kontakt pa se posle ispravlja... Samo delić repertoara večeras. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 12 Share Posted November 12 7 minutes ago, Knipex said: Harisona prekrstio u Nikolsona Razumi ga, obojica su glumci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 12 Share Posted November 12 17 minutes ago, Knipex said: Iščuđava se za nesportsku koju je Harison dobio jer je postavio nogu u cilindar gde Vildoza treba da doskoči posle šuta... Na kraju je dosao do lucidnog zakljucka da mu je sigurno Harison nesto dobacio prilikom suta, pa otud nesportska 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 12 Share Posted November 12 Mašina je legenda, nema pojma o životu ali zato je makar zabavan, stalno u nekom hajpu i nikad ne znaš kad će da napravi lapsus. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 14 Share Posted November 14 "+9 ima Olimpijakos, ali daleko od toga da je sve gotovo, verujte mi da se Makabi sigurno neće predati" Mašina, na oko minut do kraja prve četvrtine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 15 Share Posted November 15 On 11/12/2024 at 11:05 PM, Chaos Is Me said: Mašina je legenda, nema pojma o životu ali zato je makar zabavan, stalno u nekom hajpu i nikad ne znaš kad će da napravi lapsus. Zvuči mi poznato, ali da ja vas nešto pitam? Spoiler Može li jako i do samog kraja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Friday at 04:45 PM Share Posted Friday at 04:45 PM Vlade Djurovic briljira na areni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts