Jump to content

Sportski komentatori, novinari i mediji

Recommended Posts

• 2 weeks later...

U poslednje vreme sam više puta od različitih komentatora čuo floskulu "Kao da se nije ni igralo" pri nekom nerešenom rezultatu u nekom trenutku utakmice. Evo malopre izgovori lik na poluvremenu Galatasaraj - Bešiktaš pri rezultatu 46:46. Pre neki dan u evroligi, zaboravih koja je utakmica bila jer sam gledao više njih pri rezultatu 76:76. Koliko to samo nema smisla. Pa nisu samo poeni u utakmici ono što se desilo do tada jbt. Baš mi je bzvz ta rečenica.

• Like 11
  • Thanks 1

2 hours ago, Knipex said:

U poslednje vreme sam više puta od različitih komentatora čuo floskulu "Kao da se nije ni igralo" pri nekom nerešenom rezultatu u nekom trenutku utakmice. Evo malopre izgovori lik na poluvremenu Galatasaraj - Bešiktaš pri rezultatu 46:46. Pre neki dan u evroligi, zaboravih koja je utakmica bila jer sam gledao više njih pri rezultatu 76:76. Koliko to samo nema smisla. Pa nisu samo poeni u utakmici ono što se desilo do tada jbt. Baš mi je bzvz ta rečenica.

Za takve bisere važi krilatica "kaži mi da ne razumeš ništa o sportu bez da si mi to i doslovno kazao". 

Jedan od najjacih momenata u 'Zoni press' unazad 10-15 godina se desio sinoc, kada je onaj neki cuveni gledatelj/su-komentator, komentarisuci Partizanove lose zavrsnice u clutchu,izjavio da mozda samo Jordan ima sut iznad 35% u neizvjesnim zavrsnicama sa tog i tog mjesta 😂😂😂😂😂😂 moj smijeh culo pola Jurope.

Jordan jedini clutch suter 😂

Harisona prekrstio u Nikolsona i ponavlja 3-4 puta Šakil Nikolson... Iščuđava se za nesportsku koju je Harison dobio jer je postavio nogu u cilindar gde Vildoza treba da doskoči posle šuta... Bespotrebno komentariše dosuđene faulove i pritom ne vidi kontakt pa se posle ispravlja... Samo delić repertoara večeras.

• Like 2
  • Ha-ha 1

17 minutes ago, Knipex said:

Iščuđava se za nesportsku koju je Harison dobio jer je postavio nogu u cilindar gde Vildoza treba da doskoči posle šuta...

Na kraju je dosao do lucidnog zakljucka da mu je sigurno Harison nesto dobacio prilikom suta, pa otud nesportska :classic_biggrin:

• Like 1
  • Tuzno 1

On 11/12/2024 at 11:05 PM, Chaos Is Me said:

Mašina je legenda, nema pojma o životu ali zato je makar zabavan, stalno u nekom hajpu i nikad ne znaš kad će da napravi lapsus.

Zvuči mi poznato, ali da ja vas nešto pitam?

Spoiler

Može li jako i do samog kraja?!

Screenshot-2024-11-15-080716.jpg