Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Blagota Sekulic odustao od prvenstva. Nije maksimalno spreman i odlucio je da ustupi mjesto Kljajicu. 

Korektan potez, ali mogao je ovo uraditi prije nedelju dana. Sad ce da ide Kljajic, koji nece ulaziti na teren, a ovako su mogli da povedu Djurisica ili Vranjesa, od kojih bi mogla da se izvuce neka korist. Vode zato onog bezveznjaka Sehovica , koji nije gledao terena citavu proslu sezonu.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Mnogi potcenjuju sada "onu" Španiju. Ne samo da su uzeli gomilu medalja, igrali na nož dva puta sa najboljim USA timom, već su igrali prelepu uptempo košarku i većinu rivala, pa i direktnih, razbijali dvocifrenom, pa neretko i 20+ razlikom. 

Koliko je "ona" Španija bila noćna mora,neverovatno!

Sećam se kada smo ih 2009. dobili u grupi u prvom kolu. Mi odigrali fantastično, oni u trećoj brzini. Ja se radovao, imao sam osećaj kao da smo dobili dream team '92.

Naravno, posle nas u finalu izbambusali, nismo znali gde smo.

Vrhunska ekipa, vrhunska košarka.

Uini je verovatno u pravu. Jedna od najjačih repki ikada. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Ne razumem te momente iskreno gde igrač prođe sve faze priprema (pa i onaj najsmaračkiji fizikalni deo) i onda naprasno odustane pred ono glavno i najlepše. 

Pa eto, covek ocigledno ima odredjenih problema, nije da je zeleo da odustane. 

Posted
7 minutes ago, pepe sancez said:

Da je Bolden "cist u glavi" ne bi on ni pao na FMP nivo, bar tako izgleda sa ove distance.

Covek igra u nba-u trenutno, kao prvo. 

Drugo, kakve veze to ima? Mi pojma nemamo sta mu se desava, niti da li je on u pitanju ili neko oko njega. Stvarno bi trebalo da se malo povede racuna o tome sta se pise.

• Like 1
Posted

Ja stvarno ne kapiram pojedine prženice koji su ubedjeni da mozemo do zlata mi/španci.. Pogotovo mi sa 5,5 igraca u spoljasnjoj liniji.. Ameri ce sve ekipe rutinirati sa 15+ jer su realno i sa ovom ekipom bedem pogotovo u difens i tranzisn.. Plus na klupi Pop/Ker..

P.S. Spida MVP .. 'el tako @delgado

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Cekaj, Pepe, sta da mi bude? Ako znas sta se desava sa njim, onda podeli. Lik nije odustao jer mu se moze, vec iz nekog razloga. A taj razlog je licne prirode. 

Dakle, stvarno moze da bude neka ozbiljna stvar. 

Andrej Lemanis said he supported Bolden's decision: "My first thought is always with the player in these situations - having to withdraw from the national team is tough for anyone.".

Bas zvuci kao nesto sto je uradio jer mu se moze.

Posted
8 minutes ago, Død said:

Cekaj, Pepe, sta da mi bude? Ako znas sta se desava sa njim, onda podeli. Lik nije odustao jer mu se moze, vec iz nekog razloga. A taj razlog je licne prirode. 

Dakle, stvarno moze da bude neka ozbiljna stvar. 

Andrej Lemanis said he supported Bolden's decision: "My first thought is always with the player in these situations - having to withdraw from the national team is tough for anyone.".

Bas zvuci kao nesto sto je uradio jer mu se moze.

Ok, vjerovatno sam ovde u krivu. 

Gledajuci njegovu karijeru u odnosu na fizicki potencijal i skilset on i nikada nije trebao da dodje u Evropu na dogradnju. Na to sam najvise aludirao, a mislim da je tome dosta sam kumovao.

• Like 1