Zumbul Posted June 20 Share Posted June 20 Stavio bih nas pre Nemaca, svakako. Ne vidim šta ih čini većim favoritima od nas. To je ista ekipa kao prošle godine, ako se ne varam, a Boga pitaj hoće li uspeti da ponove istu igru & rezultat. A i mi imamo nuklearku u vidu Jokića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted June 20 Share Posted June 20 Nemci su odigrali dva velika takmicenja za redom na velikom nivou. Do duse prosle godine ih je Bertansov pokusaj za tri poena delio od eliminacije ali imaju kontinuitet. I oni bi trebali da budu jaci ove godine sa jos nekoliko pojacnja iz NBA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted June 21 Share Posted June 21 Evo njihovih najavljenih 16 za OI: Isaac Bonga (Bayern Munich) Oscar da Silva (Barcelona) Niels Giffey (Bayern Munich) Justus Hollatz (Anadolu Efes) David Kramer (Granada) Leon Kratzer (Paris) Maodo Lo (Olimpia Milano) Andreas Obst (Bayern Munich) Louis Olinde (ALBA Berlin) Dennis Schroder (Brooklyn Nets) Daniel Theis (LA Clippers) Johannes Voigtmann (Olimpia Milano) Johannes Thiemann (ALBA Berlin) Moritz Wagner (Orlando Magic) Franz Wagner (Orlando Magic) Nick Weiler-Babb (Bayern Munich) Ne vidim da tu ima nekih novih NBA igrača/kapitalnih pojačanja. Dobri su, ali ne i nepobedivi. Svakako ostajem pri tome da nisu veći favoriti za medalju od nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 22 Share Posted June 22 Vembi strašno izgleda sa plus 6-7kg mišića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22 Share Posted June 22 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 Pozzecovi divljaci: Marco Spissu (Casademont Zaragoza) Nico Mannion (Openjobmetis Varese) Awudu Abass (Virtus Segafredo Bologna) Stefano Tonut (EA7 Emporio Armani Milan) Danilo Gallinari (Milwaukee Bucks) Nicolo Melli (EA7 Emporio Armani Milan) Giampaolo Ricci (EA7 Emporio Armani Milan) Giordano Bortolani (EA7 Emporio Armani Milan) Guglielmo Caruso (EA7 Emporio Armani Milan) Achille Polonara (Virtus Segafredo Bologna) Alessandro Pajola (Virtus Segafredo Bologna) John Petrucelli (Germani Brescia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Ništa DiVincenzo? Šteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 Ni on, ni Thompson, ni Fontecchio. Ozbiljan udarac. Vratio se Gallo, ali nema vajde od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 Maskvitis precrtao Rokasa - nosi se u tri lepe, neznalico 😞 Rokas Jokubaitis (Barselona), Lukas Lekavičijus (Žalgiris), Tomaš Dimša (Žalgiris), Deividas Sirvidis (Žalgiris), Mariuš Grigonis (Panatinaikos), Arnas Butkevičijus (Žalgiris), Edragas Ulanovas (Žalgiris), Mindaigas Kuzminskas (bez kluba), Radas Sedekerskis (Baskonija), Domantas Sabonis (Sakramento), Donatas Motiejunas (Monako) i Azulas Tubelis (Ritas). Bice dosta ozbiljna tuca izmedju Italije, Litvanije i Portorika za vizu. Niko mi tu nije izraziti favorit, osakaceni Italijani, Latinosi domacini u vrucoj atmosferi a Litvanci nekako deluju na prvi pogled dosta ranjivi iako su sigurno najozbiljnija ekipa nominalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Imaju dosta tih krilnih igrača Litvanci, mada moralo je biti mesta za Rokasa, jebao ih Kuzmisnkas više. Mada, nije kao da navijam za Litvance. Italija mi deluje baš tanko, a Portoriko mi nije tip ekipe koja može da kazni Litvaniju, ima da ih ugaze ovi iz reketa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Meni Kuzminskas deluje da je bez kluba jedno tri godine vec. Kad god izadju ovi spiskovi, stoji da je bez kluba. Sad vidim da je u AEK-u bio. Fali Brazdeikis na poziciji besmislenog kosarkasa. Edited June 24 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Brazdeikis nije besmislen u ekipama limitiranih napadačkih mogućnosti, nije on tako loša opcija za 1 na 5 i glavom kroz zid košarku, može da izmisli nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 25 Share Posted June 25 Bahami sutra igraju prvu utakmicu na Akropolis kupu, a nigde na internetu ne može da se nađe u kom sastavu i ko će tu zapravo biti od svih imena koje su najavljivali (Ayton, Klay, braća Mobley, Reid...). Pretpostavljam da će tu biti Gordon i Hield koji su ih doveli u poziciju da uopšte igraju ove kvalifikacije, ali ovo je neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 26 Share Posted June 26 13 hours ago, Manu said: Bahami sutra igraju prvu utakmicu na Akropolis kupu, a nigde na internetu ne može da se nađe u kom sastavu i ko će tu zapravo biti od svih imena koje su najavljivali (Ayton, Klay, braća Mobley, Reid...). Pretpostavljam da će tu biti Gordon i Hield koji su ih doveli u poziciju da uopšte igraju ove kvalifikacije, ali ovo je neverovatno. SPISAK BAHAMA: DeAndre Ejton – Portland Trejl Blejzers Dominik Bridžvoter – Union Sportiv Avinjon Franko Miler – Florida Gulf Koust Iglsi (NCAA) Ej Džej Stor – Kanzas Džejhoks (NCAA) Rašad Dejvis – Šalan (Francuska) Trevis Manings – Po Ortez (Francuska) Badi Hild – Filadelfija Seventisiksers Vi Džej Edžkomb – Bejlor Bers (NCAA) Doni Frimen – Sirakjuz Orandž (NCAA) Erik Gordon – Finiks Sans Lurols Nern – Bouling Grin Falkons (NCAA) Kentvan Smit – Lulea (Švedska) Dejton Alburi – Kvins Univerziti Rojals (NCAA) Garvin Klark – Akron Zips (NCAA) Semi Hanter – Akron Zips (NCAA) Ajzea Mobli – Klivlend Kavalirs Dejvid Nesbit – Boka Juniors (Argentina) Žaruan Burous – Andrezie-Buteon (Francuska) Kai Džons – Los Anđeles Klipers https://meridiansport.rs/kosarka/bahami-ejton-nba-oi-2024-olimpijske-igre-kosarka/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 26 Share Posted June 26 Letonci bez Porzingisa. Operacija kolena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 26 Share Posted June 26 Prijateljske: Finska 73 - 70 Novi Zeland Slovenija 70 - 68 Litvanija (bez Luke) Grcka 86 - 57 Crna Gora Spanija 84 - 87 Italija Dom Rep 80 - 79 Portugal Mozda smo olako otpisali Italijane, meni bi bilo iznenadjenje ali na kraju nije ni nemoguce da se usunjaju preko Litvanaca i Portorika u nasu grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted June 26 Share Posted June 26 Meni nije najjasnije kako Slovenci dobiše Litvance (nisam gledao), mada OK, prijateljska je, pa je svašta moguće. Ali definitivno su do sada bez Luke delovali kao prosečna grupa građana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 26 Share Posted June 26 Igra li moćni Mike Tobey za Slovence? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 26 Share Posted June 26 5 minutes ago, Zumbul said: Meni nije najjasnije kako Slovenci dobiše Litvance (nisam gledao), mada OK, prijateljska je, pa je svašta moguće. Ali definitivno su do sada bez Luke delovali kao prosečna grupa građana. Litvanija je debelo precenjena reprezentacija u ovom sastavu. Ovo kazem znajuci da ce zbog ovoga verovatno da se povampire protiv nas ali nikada nisam imao vece ubedjenje da cemo ih obrisati sa parketa. Malo je tu talenta bas. Cvrsti su kao ali to nije dovoljno. A i glavni igraci im nisu cvrsti (Jokubaitis, Grigonis, Sabonis, Motiejunas). Sedekerskis mi je tu nekako jedini za koga mislim da ce pozitivno da iznenadi na tom turniru ali nit je igrac nit je na poziciji gde ce moci da povuce ekipu nesto preterano. Ne bi me cudilo da fejluju u Portoriku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 26 Share Posted June 26 Crna Gora dobila 13 razlike Bahame za koje su igrali Hield, Ayton, Gordon... Simonović 20 pts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) 23 hours ago, Sector said: Igra li moćni Mike Tobey za Slovence? Nisam 100% siguran ali mislim da ce igrati Josh Nebo ove godine kao Afrozmajcek ako nisam debelo promesao nesto. Edited June 27 by Problem sa licnim greskama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 27 Share Posted June 27 On 6/24/2024 at 10:28 AM, Chaos Is Me said: Imaju dosta tih krilnih igrača Litvanci, mada moralo je biti mesta za Rokasa, jebao ih Kuzmisnkas više. Mada, nije kao da navijam za Litvance. Italija mi deluje baš tanko, a Portoriko mi nije tip ekipe koja može da kazni Litvaniju, ima da ih ugaze ovi iz reketa. Maksvytis vise voli Tomasa Dimsu iz nepoznatih razloga osim ako nije zbog cinjenice da je isao da se zali upravi onomad kad je otpusten iz Zalgirisa i trazio da ga vrate 😄 12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nisam 100% siguran ali mislim da ce igrati Josh Nebo ove godine kao Afrozmajcek ako nisam debelo promesao nesto. Poslali su Mihu doma danas, Jože Nebočnik izgleda ovog ljeta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 27 Share Posted June 27 Jože Nebočnik, recima Joska Jelicica, jedno pravo hrabro slovenacko katolicko stvorenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27 Share Posted June 27 Dončić je u četrvtak bio pred novinarima koji su ga pitali da li je, zbog povrede i duge sezone, razmišljao da preskoči reprezentativne akcije ovog puta. "Uvek je čast da igram za Sloveniju. Kad god mogu, igraću. To pričam stalno", rekao je i otklonio svaku dilemu Luka. Mada, ovog puta bilo mu je najteže da sakupi snagu i za reprezentaciju. "Bilo je zaista teško ovog puta da donesem odluku da igram za reprezentaciju, zbog povreda i duge sezone, ali evo me, tu sam. Čast mi je biti ovde". Veliki Luka Doncic! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 28 Share Posted June 28 Prenosi li neko turnire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts