Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Jerotije Pantic said:

Tajbul protiv Francuza imao sest ukradenih i tri blokade.Momak je defanzivna zvijer.

Njemci izgledaju solidno i imaju dobar roster.Oni bi mogli biti potencijalno iznenadjenje prvenstva.

Francuzi bi morali da stave prst na čeloTM kad gube od Straye koja šutira 6/28 za 3. Statistika

Posted

Sta to kladionice znaju, što mi ne vidimo?

Mislim da je ovde nepodeljeno mišljenje da su Španci uigrani i kvalitetniji tim od naših momaka. Po najnovijim prognozama Srbiju su stavili na 5.mesto(sa kvotom 13), a Španiju na 6.mesto(sa kvotom 14)?!

Znam da su razlike male i da ta njihova prognoza ne mora ništa da znači, ali ipak bode oči.

Ili je klasično navlačenje?

Posted
4 minutes ago, DrMV said:

Sta to kladionice znaju, što mi ne vidimo?

Mislim da je ovde nepodeljeno mišljenje da su Španci uigrani i kvalitetniji tim od naših momaka. Po najnovijim prognozama Srbiju su stavili na 5.mesto(sa kvotom 13), a Španiju na 6.mesto(sa kvotom 14)?!

Znam da su razlike male i da ta njihova prognoza ne mora ništa da znači, ali ipak bode oči.

Ili je klasično navlačenje?

Zreb igra ulogu verovatno. Mi imamo autoput do polufinala naspram drugog dela kostura.

Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Zreb igra ulogu verovatno. Mi imamo autoput do polufinala naspram drugog dela kostura.

Tačno, ali samo ako pobedimo Italijane i Grke/Litvance, što naravno nije nemoguće, čak štaviše. Ali premalo smo jakih provera imali da bi bili sigurni u tako nešto.

Daj Bože svakako, nije da ne verujem, ako dobacimo do 1/2f sve je moguće, tad je jedno Bogdanovo ludilo dovoljno za epski duel sa USA:krstipd4:uhhh al' sam otišao daleko.

Posted
1 minute ago, DrMV said:

Tačno, ali samo ako pobedimo Italijane i Grke/Litvance, što naravno nije nemoguće, čak štaviše. Ali premalo smo jakih provera imali da bi bili sigurni u tako nešto.

Daj Bože svakako, nije da ne verujem, ako dobacimo do 1/2f sve je moguće, tad je jedno Bogdanovo ludilo dovoljno za epski duel sa USA:krstipd4:uhhh al' sam otišao daleko.

Ja se slazem sa tobom samo kazem sta kladionice verovatno ukljucuju u prognozu 😄 

• Like 1
Posted

Na 86:77 za Nijemce 6:53 do kraja utakmice Ameri stezu odbranu petorkom Reaves-Ant-Kal-Portis-JJJ i prave seriju 18:0. Naredni poeni Nijemaca su bili kad je vec Ant prelomio. 

• Like 1
Posted

Malo su se i usrali Nemci u finišu ali svakako su i ovom utakmicom pokazali da su ozbiljan kandidat za medalju. Protiv Amera mora da se igra disciplinovano i bez komplikovanja, čim krene neko palamuđenje ukradu ti loptu. Edwards se nameće kao vođa ovog USA tima.

• Like 2
Posted (edited)
37 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Na 86:77 za Nijemce 6:53 do kraja utakmice Ameri stezu odbranu petorkom Reaves-Ant-Kal-Portis-JJJ i prave seriju 18:0. Naredni poeni Nijemaca su bili kad je vec Ant prelomio. 

Promasio Reaves 3 bacanja. To je nedopustivo. Sveukupno sjajan nastup, odbrana-napad👍

Austin Reaves in Team USA exhibition play (5 games):

11.4 PPG
2.4 RPG
2.2 APG
60.6% FG
57.1% 3PT
16.8 MPG

Edited by Miki28
typo
  • Like 1