mmajstor Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ameri uglavnom neotkazuju za OI. Ali ovo je problem prvenstveno Fibe. Navodno, negde tamo oko slucaja Garbahosa NBA je trazila da dodatno specificiraju (citaj zabrane) koliko ce NBA igraci moci da maksimalno trose godisnjeg vremena na svoje reprezentativne selekcije, a da ce zauzvrat slati NBA sastave, ne samo za OI vec i za svetska prvenstva, bez koledz igraca. Zbog promocije kosarke koji NBA igraci uzivaju Fiba je pristala na ovaj dogovor, ali sta sada imamo? Ako ne dodju bar neke od njihovih najvecih zvezda kakvu korist ima svetska kosarka od ovog dogovora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) 7 hours ago, Chaos Is Me said: Ovaj sastav Kanade bi bio jako dobar: Murray / Joseph / Pangos Gilgeous-Alexander / Alexander-Walker Barrett / Brooks Lyles / Doornekamp Powell / Olynyk / Birch Ejim, Stauskas, Clarke, Boucher, Heslip, Wiltjer, Scrubb su svi takođe vrlo iskoristivi igrači za svoje uloge. A zvezdin reprezetativac naz mitrou-long?😀 Edited July 19, 2019 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 8 hours ago, goldberg said: Najjadniji sastav USA u ovom veku sigurno. Bukvalno bez ijednog superstara. damian lillard. inače, mnogo se zanosite: lillard - kemba - mcollum - beal - mitchell - middleton - eric gordon - > gde mislim da će poslednja dvojica komotno na SF, je ubitacan backcourt koji ostale repke mogu samo da posmatraju, da li će pogoditi ili jok. e sad kao na PF/C su slabi jer tamo prangijaju harrison barnes, tobias i kevin freakin love a na centru lupaju banane miles turner i drummond. jadan pop, neće znati šta da radi sa ovim autsajderima 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Bas će Jokicu lupati banane, kao i svaki put najbolji centar svijeta će ih učiniti svojim kučkama. Edited July 20, 2019 by Bojdo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Ovaj jadni sastav Amera bi bez problema osvojio NBA ligu. Pitanje je samo da li će stići da se iole uigraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 1 hour ago, Bojdo said: Bas će Jokicu lupati banane, kao i svaki put najbolji centar svijeta će ih učiniti svojim kučkama. lepo, šteta samo što pop i fiba neće pristati da izvedemo samo centre, pa ko prvi do 21, taj je pobedio (: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Mescin' da nas je 2014 rasturao Farid, a nema ga nigdje sada. Americka igra bazira se na bekovima, ako oni budu pravili visak visoki ce se nadavati poena. Mislim, ima dosta precih stvari od razmisljanja o Amerima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Lillard / Walker Beal / Mitchell / McCollum Tatum / Middleton Love / Harris / Millsap Turner / Drummond Ja bih da sam Pop ovako birao, eventualno Fucker umesto Millsapa da doda malo hustle momenta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) a love može na C i u nba, bit će sexa Edit i gordon umesto tatuma mi je sigurica i middleton starter, pokaj se lažni pope Edited July 20, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Nemamo odgovor na bekove i nikad ga necemo ni imati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Kome trebaju bekovi? Mi imamo Ludog Bircu. 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Povukao se i Mekaluma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 gde si to pročitao? shemsa kaže eric gordon out 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/1152606845971755008 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Jel'može stručni štab USA da pozove nekog novog igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 9 minutes ago, uini said: gde si to pročitao? shemsa kaže eric gordon out Obojica danas odustala Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 ložili jokaru da će igrati i sad moša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Baš se žešće osipaju. Ovo sad je skroz bezveze.... I to baš kad smo mi konačno (skoro) kompletni. Jbg , baš sam se ložio na mogućnost da se nadjemo u finalu, i da vidimo gde smo sad u odnosu na njihove superstarove. Kontam da ce i ovako da nas verovatno odvale ako se sretnemo, al mi nekako taj potencijalni mec izgubio na draži. Osim striktno rezultatski, razume se. Shit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 toliko o jako popularnoj teoriji na forumu: Kina, veliko trziste, svi menadžeri ce hteti svoje igrace da posalju na prvenstvo... i za mene iznenađujući ovoliki broj otkaza. mislio sam da postoji neka vrsta dogovora sa igračima pre objavljivanja sireg spiska 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Koliko znam, cak je i Booker pre neka 2 meseca rekao da nije na raspolaganju ove godine, tako da nije bio ni na onom prvom, najsirem spisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 1 hour ago, Sector said: Povukao se i Mekaluma. Pa i najavio sam to juce. Još i njegov frend da odustane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Amerima su jedino bitne Ol, sve ostalo im je ili nebitno ili u svrsi priprema za OI. Ovo jeste neuobicajeno veliki broj otkaza i ne bi me iznenadilo da ih neko zvekne, ali tesko je ocekivati da se to desi recimo u finalu. S druge strane sem nas i kanade, ne vidim ko bi to mogao da bude. Mi smo prilicno nalozeni pa se plasim nekog bolnog otreznjenja. Edit: prerano otpisah francuze i spance. Spanci jesu matori i najslabiji tim po imenima godinama unazad, ali ako nista imaju ludacko iskustvo. Jel izasao negde spisak francuza? Suludo je uporedjivati pojedinacni kvalitet i ovakog skracenog sastava sa drugim timovima i dalje su oni ubedljivo najjaci, ali ameri se i ne dobijaju na pojedinacni kvalitet. Edited July 20, 2019 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Jbg desilo se 02, 04,06, a ovo je bar po imenima slabiji tim od tih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Lauri i Lilard spolja mogu da ih nose. Ako ne bude još otkaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Laurija se uopste ne plasim. nikakav game changer nije u pitanju. moze da odigra solidno, ali svakako ne spada u one neodbranjive/nepobedive amere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts