Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Miki8 said:

Nas savez izbacuju po 30 sekundi filma sa treninga nase reprezentacije🙄

I bolje, nisu otišli da se slikaju i snimaju. 

• Like 2
Posted
27 minutes ago, DameTime said:

I bolje, nisu otišli da se slikaju i snimaju. 

Sve i da hoće nešto više da snimaju, Kari je u full Bata Živojinović Lepa sela modu. Kakvo kurac bre snimanje. Treba me stavljate u one kako se zovu u pm, montaže, nema ništa od snimanja. 

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Odlično šutiraju za 3 pts, FG% nije toliko visok. Igra se dosta na Dejvisa i on trenutno dominira u zaštiti obruča (Miki, dozivam te 😄 ) 

Očekivano su jaki u tranziciji, ali ova Australija nije neko merilo, baš su slabi.

Evo sad i serije turnovera USA.

Edited by DameTime
Posted
3 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Morace Kerr da stavlja Embiida u startnih 5 da mu ne povrijedi ego ali jasno ke da je AD taj sa kojim imaju mnogo tecniju igru. Zver

Prespori su sa Embildom.

Spremili su dve petorke i rade rokade.

Jedna je Embild, LJ, Kari, Tejtum, Edvards kao početna, a rezervna AD i Adebajo zajedno (zanimljivo), Buker, Barton, Holidej

Evo sad su ih promešali malo.

Durantula uošte ne ulazi, sigurno ima neku povredicu.

Opa, samo 6 razlike..

Posted
3 minutes ago, Ledd said:

Prespori su sa Embildom.

Spremili su dve petorke i rade rokade.

Jedna je Embild, LJ, Kari, Tejtum, Edvards kao početna, a rezervna AD i Adebajo zajedno (zanimljivo), Buker, Barton, Holidej

Evo sad su ih promešali malo.

Durantula uošte ne ulazi, sigurno ima neku povredicu.

Opa, samo 6 razlike..

Nek Kerr razmislja ali greota je da trosi AD sa Bookerom, Haliburtonom i Bamom. 

Posted

Ulaze Ameri u serije promašaja i lošhih pasova, što ih čini ranjivim. Eto AUS na samo -6. 

Nisam impresionirana ali svakako imaju prostora da igraju bolje. Durent odmara zbog neke povrede mislim.

Posted

Izvadi ih Barton.. 🙂

Australija baš nejaka, Ameri traljavi i imaju neke čudne petorke i rokade za moj ukus, ali dobro. Neću da im se mešam u rabotu.. 🙂

• Like 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Ulaze Ameri u serije promašaja i lošhih pasova, što ih čini ranjivim. Eto AUS na samo -6. 

Nisam impresionirana ali svakako imaju prostora da igraju bolje. Durent odmara zbog neke povrede mislim.

I to je taj gamechanger u ovoj reprezentaciji. Respect za Stepha, Lebrona i ostale ali KD je KD. 

• Like 3
Posted (edited)

Ne očekujem od Amera nikakve stejtment partije gde će da pobeđuju sa 30 razlike, pa ni ove relativno osrednje ekipe, ali očekujem značajan napredak tokom vremena u njihovoj igri. Biće mnogo teško protiv njih u poslednje tri utakmice na OI, a pre toga bi mnogo lakše neko mogao da ih rebne.

Edited by Smrtokapa
typo